Καταρρίπτεται – Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Τσίπρα.

17

Πανικός στο διαδίκτυο με δημοσιεύματα που μιλάνε για προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την εκλογή του Τσίπρα, αλλά πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία; 18403

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως  το blogg δεν ασχολείται με πολιτικά ή κομματικά θέματα και αυτό είναι απαράβατος κανόνας. Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα με την «προφητεία» του Αγίου Παϊσίου για τον πρωθυπουργό Τσίπρα, θα το αναλύσουμε μόνο από την πλευρά της διάδοσης ανυπόστατων δημοσιευμάτων, θα δούμε πως ξεκίνησε και τι πραγματικά υπάρχει καταγεγραμμένο. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην ξεφύγει η συζήτηση στα σχόλια.

Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν το θέμα της «προφητείας» για τον Τσίπρα, αλλά ας δούμε δύο τυχαία δημοσιεύματα, σαν παράδειγμα.


1.

Άγιος Παΐσιος: Tι είχε πει για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Τσίπρα και βγήκε αληθινό

Tι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και βγήκε αληθινό;

Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου λέει, “οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.”

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Τσίπρας”

18406
ΠΗΓΗ

 

 


2.

ΣΑΡΠΙΣΤ προφητευμένο!

Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν πολύ περίεργο. Από την μία τσαντίστηκα – στενοχωρήθηκα που δεν το είχα διαβάσει ή δεν το θυμόμουν και από την άλλη ένιωσα μια ικανοποίηση γιατί ως γνωστόν εμάς τους «Συνωμοσιολόγους» μας έχουν για τρελούς, οπότε χαιρόμαστε όταν κάτι από αυτά που λέμε επιβεβαιώνεται, παρότι και πάλι τρελούς μας θεωρείτε.

Έψαξα λοιπόν μήπως η προφητεία που κυκλοφόρησε του Αγιου Παίσιου ήταν ψεύτικη.

Και όμως δεν είναι.

Η προφητεία λέει, «οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.»

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι «Τσίπρας»

Πέραν της προφητείας όμως επιβεβαιώνει και τις δικές μας θεωρίες που λένε ότι η εκλογή Τσίπρα δεν είναι τυχαία και κρύβει σκοπιμότητες της ΝΤΠ.

Μάλιστα προσωπική εκτίμηση είναι ότι το deal που έκανε ο Αλέξης το καλοκαίρι απέναντι του Αντώνη, ήταν τόσο καλό που ο 2ος του κρατάει πολλάααα μούτρα.!!!

18404

18405
ΠΗΓΗ

Όπως έγραψα παραπάνω πολλοί χρήστες κατάλαβαν ότι τα δημοσιεύματα, είναι αναληθή και ποτέ ο Άγιος Παΐσιος δεν ξεστόμισε αυτή την «προφητεία» και πουθενά δεν είναι καταγεγραμμένη.

Αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα βρεις ότι η «προφητεία» είναι ένα αστείο – σάτιρα του Τζίμη Πανούση σε συνέντευξη. monopoli.gr Δείτε και το βίντεο της συνέντευξης, ΕΔΩ στο δεύτερο λεπτό.

18407
ΠΗΓΗ

Αλλά η φάρσα της «προφητείας» δεν πρέπει να ξεκίνησε από τον Τζίμη Πανούση. Τα παλιότερα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο (Φεβρουάριος 2013) έχουν αρχική πηγή το sarotiko.blogspot.gr που έχει διαγραφεί και τώρα μας γράφει στα ταϊλανδέζικα για κινητά και υπολογιστές. Αυτό μπορεί να συμβεί, γιατί αν διαγραφεί ένα blogg μετά από λίγο είναι πάλι ελεύθερο να το πάρει κάποιος άλλος, που ίσος θα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάταξη που έχει το blogg στη google.

18408
ΠΗΓΗ

Αμέσως μετά το δημοσίευμα από το sarotiko.blogspot.gr, στις 10 Φεβ. 2013 το blogg tofanari.blogspot.gr κατέρριψε την ψεύτικη προφητεία και ανάρτησε το παρακάτω άρθρο.


 Αισχρό δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου για να προώθηση τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον Μεσσία…. !!!

Αυτό το αισχρό δημοσίευμα που προσβάλει την νοημοσύνη μας αλλά και τον ίδιο τον  γέροντα Παΐσιο αναρτήθηκε από τοSarotico. Είναι άραγε αλήθεια ότι ο γέροντας Παΐσιος προφήτευσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει από την «Κοφτερή Ανατολή» και θα μας σώσει από τους Δυτικούς που μας πίνουν το αίμα;
Μάλιστα το Sarotico ισχυρίζεται ότι υπάρχει και αποκαλυπτική φωτογραφία με την προφητεία, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φθηνό κατασκεύασμα σε Fhotoshop φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο για να παραπλανήσει μόνο τους αδαείς και τους ευκολόπιστους τάχα  ότι υπάρχει και εικόνα με τον γέροντα και την προφητεία .

Η συγκεκριμένη προφητεία του γέροντα είναι η έξης: – όλοι θα λεν ότι ανήκουμε στη δύση μα θα΄ρθει η Κοφτερή  Ανατολή και θα σκιαχτούν  οι Φράγκοι –. Δείτε ΕΔΩ  τη δήθεν προφητεία από το Sarotico.

Πως λοιπόν μπορούμε να κάνουμε αναφορά στον Τσιπρα; Με έναν τρόπο που μόνο τοSarotico θα μπορούσε να επινοήσει, την Κοφτερή  Ανατολή, την μεταφράζουμε στα αγγλικά και την λέμε Sharp East, μετά την ξαναμεταφράζουμε στα Ελληνικά και την λέμε ΣΑΡΠ ΙΣΤ.  Καλα μεχρι εδω;  Και τώρα μετά από όλες αυτές τις αλχημείες, μας μένει ακόμη ένα βήμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα  να αντιστρέψουμε την λέξη σαν σε καθρέπτη και ως εκ θαύματος  τώρα μας βγαίνει ο…. μεσσίας…. Τσίπρας….;;; 

Παρόλο που η λέξη Sharp πράγματι σημαίνει αιχμηρός  εμείς που κάτι ξέρουμε από αυτήν την γλώσσα μπορούμε να σας πληροφορήσουμε ότι και η λέξη pointed σημάνει αιχμηρός  και η λέξη spicular σημάνει αιχμηρός  και η λέξη spiky σημάνει αιχμηρός  από τα λίγα που θυμόμαστε μην ψάχνουμε και λεξικά τώρα. 

Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο με την λέξη pointed ή την λέξη spicular και τέλος με την λέξη spiky, τον Τσίπρα…. τον χάσαμε. Άρα  ή ο γέροντας δεν γνώριζε καλά Αγγλικά ή δεν αναφέρθηκε πότε στον Τσίπρα. Και μιας και σεβόμαστε τις προφητείες του γέροντα και δεν θέλουμε ούτε και μας αρέσει η προφητείες του να γίνονται βορά για τον οποιοδήποτε προωθεί πολιτικά συμφέροντα είτε τις αριστεράς είτε τις δεξιάς.

 Καταλήγουμε στο έξης συμπέρασμα

Η Επικυρίαρχοι δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το οικόπεδο  Ελλάδα και ο Τσιπρας έχει αποδείξει τον εαυτό του εις ότι αναφορά τις πολιτικές του θέσεις στα αφεντικά του, (με κάθε τρόπο λοιπόν πρέπει να προωθηθεί ακόμα και με προφητεία του γέροντα).

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να περάσουν την καταλληλότητα  του Τσίπρα για πρωθυπουργό…!!! Χρησιμοποιώντας τις προφητείες  του γέροντα Παΐσιου αποκαλώντας τον Τσίπρα ακόμα και Μεσσία….!!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα διαδίκτυο δεν είναι Μ.Μ.Ε. και οι μπλοκερς δεν είναι δημοσιογράφοι,και  τέτοιου είδους φθηνές προπαγάνδες  είναι ολοφάνερες  για όποιον έχει στοιχειώδη ενημέρωση.   

Υ.Γ.  Το Sarotico εκτός από μπλοκ προωθεί επίσης  την εφημερίδα news η όποια ασχολείται ως επί το πλείστον με θέματα Gossip και ελαφριάς επικαιρότητας. 

18410

18411
ΠΗΓΗ

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε από το blogg sarotiko είναι η παρακάτω.

18403

Όπως έγραψα παραπάνω δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένη αυτή η προφητεία του Άγιου και αυτά που έχει πει είναι λιγάκι διαφορετικά. (Αν τα έχει πει, γιατί είναι μαρτυρίες προσκυνητών που συγκεντρώθηκαν μετά από πολλά χρόνια)

Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..»
(βιβλίο «ΜαρτυρίεςΠροσκυνητῶν», B’ Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 381)

18412
«ΜαρτυρίεςΠροσκυνητῶν», B’ Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 381

Να σημειώσουμε ότι ο Τσίπρας είναι γεννημένος το 1974 και το 1983 ήταν 9 χρονών και φυσικά δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ. Ας δούμε και το παρακάτω.

«Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.»
(βιβλίο «ΜαρτυρίεςΠροσκυνητῶν», B” Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 371). από το agiotokos-kappadokia.gr

18413
ΠΗΓΗ

Σύμφωνα με την παραπάνω μαρτυρία, ο Άγιος, μόνο τον Τσίπρα δεν περίμενε.
Ανυπόστατα δημοσιεύματα με ψευτοθαύματα και φανταστικές προφητείες, μόνο καλό δεν κάνουν στην πίστη και τη θρησκεία μας.

Έτσι τα δημοσιεύματα που μιλούν για την συγκεκριμένη προφητεία του Αγίου Παϊσίου, καταρρίπτονται και θα κλείσω το άρθρο με μια δική μου προφητεία.
Θα έρθει καιρός που θα διαβάζετε άρθρα στο διαδίκτυο και θα είναι σα να μην διαβάζετε.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • ALOVITOS

  Τα περι εκμεταλλευσης του ονοματος του Παισιου και της ευκολοπιστιας του ποιμνιου,φανηκαν περιτρανα στην περιπτωση της φαρσας με το θαυμα στη Β.Ελλαδα!(Αγιος Παστιτσιος).Οπου οι Αρχες,αντι να κινηθουν εναντιον του εντυπου που εβγαλε πρωτοσελιδο το δηθεν ‘θαυμα’ χωρις καμμια διασταυρωση (ενω υπηρχαν ημερομηνιες,ονοματα,διευθυνσεις απ’οπου προεκυπτε σαφως η μυθοπλασια αλλα,τι να κανουμε,πανω απ’ολα η πρωτια στην «ειδηση»ρε αδελφε!),συνελαβαν τον δημιουργο του μπλογκ για εξυβριση!Και το κυριακατικο εντυπο συνεχιζει καθε δευτερη εβδομαδα να «πουλαει» φυλλα στο ονομα του Αγιου ανεξελεγκτο!Δεν ξερω αν οσα αποδιδονται στον γεροντα ειναι αληθινα,ξερω σιγουρα πως αν ζουσε θα περιλαβαινε πολλους με την μαγκουρα του!Ισως γι’αυτο οσο ζουσε δεν τον καναν πρωτοσελιδα.Δεν τολμουσαν!

 • Smeagol

  Για αυτό ο Αντώνης δεν πήγε στην παράδοση του Μαξίμου;;;;;

 • John Smith

  Το θέμα αυτό είναι δυστυχώς πολύ παλαιότερο του internet. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθούν την Εκκλησία, και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν ζημιά.

  Έχω ακούσει από ανθρώπους που γνώριζαν προσωπικά τον Άγιο Παΐσιο ότι ο ίδιος είχε πει ότι πολλά από όσα λένε γι’ αυτόν είναι τέτοιες περιπτώσεις και να μην τα πιστεύουν.

  Αν η Εκκλησία δεν πάρει επίσημη θέση για κάποιο τέτοιο θέμα, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

  Και ένα τελευταίο για μερικούς που βλέπω στα σχόλια: το γεγονός ότι κάποιοι καπηλεύονται το όνομα ενός Αγίου για δικό τους όφελος δεν μας δίνει το δικαίωμα να τον βρίζουμε ή να κατηγορούμε την Εκκλησία λες και αυτοί είναι υπεύθυνοι. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

 • περιμενω

  Ημαστε σοβαροι δεν ντρεπομαστε λιγο εχουμε μπερδεψη τα μπουτια μας.τιποτα πια δεν σεβομαστε. Αυτο αναφερετε απο τον ιωσηφ τον βατοπεδινο στον τριτο παγκοσμιο πολεμο οπου στο τελος θα φανει αισθητα απο ανατολας αγγελος κυριου και θα μας δειξη εκεινον που ειναι ο εκλεχτος του θεου να κυβερνηση .απο το αγιο ορος λεγετε οτι μπορει να ειναι ο ιωαννης ο βατατζης ενας σεβασμιος του θεου και κοιματεκαι στα χρονια αυτατα εσχατα .θα του δοθει απο τον θεο να ηγηθει με ειρηνη ανα τον κοσμο για 30 εως40 χρονια.μετα θα ελθει ο αντιχριστος. Δειτε το βιντεακι για οσα λεει ο ιωσηφ ο βατοπεδινος για οσα γινοντε τωρα να ξεμπερδεφτειτε……..

  • Johnson

   περίμενε

 • ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ

  ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΔΕΙΣ ΑΥΤΑ..

 • Diabolo

  Πραγματικά όποιος πίστεψε σε αυτά που έβγαλαν είναι πραγματικά ηλίθιος.Όποιος έχει διαβάσει της προφητείες του γέροντα θα το καταλάβαινε αμέσως γιατί δεν έχει μυστικές φράσης/λέξεις ,απλως ο τύπος νομιζε οτι ηταν ο Νοστραδαμος ,αλλα δεν ειναι ετσι τα γραφει σα να διαβαζεις εφημεριδα.Το 1983 ναι μεν ο Τσιπρας ηταν 9 ετων ουτε ο συριζα υπηρχε αλλα μην ξενχαμε οτι ο συριζα ειναι ειναι μια κυβερνηση συνασπισμου που η αριστερη πλατυφορφα αντιδρα ,Για το ΚΚΕ δεν χρειαζεται να γραψω κατι οι θεσης του ειναι ξεκαθαρες.Για τον Βασιλεια που γραφει στο τελος ειναι ξεκαθαρο ,πολυ εχουν πει οτι μετα το συριζα θα ερθει η χ.α.,Αρα το ερωτημα θα ειναι χ.α ή βασιλειας;

 • Panagiotis Michalopoulos

  KOLOGEROY-PAISIOY-PROFHTEIES
  (42 αναρτήσεις) ΕΔΩ:
  http://xairete.blogspot.gr/search/label/KOLOGEROY-PAISIOY-PROFHTEIES

 • Alexander Nikolaidis

  Αυτά λέγει ο Κυριος· “εναντίον των
  ψευδοπροφητών, οι οποίοι παραπλανούν τον λαόν μου, οι οποίοι δαγκώνουν σαν τα
  δηλητηριασμένα φίδια με τα δόντια τους τους διαβάτας και διαβεβαιώνουν εν
  τούτοις ότι ειρηνικοί καιροί θα έλθουν στον λαόν και τα πάντα θα πάνε καλά,
  εάν δε και δεν ευρεθή στο στόμα των να φάγουν, απειλούν πολέμους εναντίον
  των· δια τούτο, ψευδοπροφήται, νύκτα θα επιπέση
  επάνω σας ένεκα των προφητειών σας και σκοτάδι θα σας καλύψη δια τας μαντείας
  σας. Ο ήλιος θα δύση δια σας τους προφήτας και έτσι η ημέρα θα μεταβληθή εις
  σκοτάδι. Ετσι δε θα κατεντροπιασθούν οι ψευδοπροφήται,
  που λέγουν ότι βλέπουν ενύπνια, διότι θα διαψευσθούν, οι δε μάντεις θα γίνουν
  καταγέλαστοι με την διάψευσιν των μαντειών των. Ολοι δε θα τους κατηγορούν
  και θα καταφέρωνται εναντίον των και δεν θα υπάρχη κανείς πλέον, που να τους
  δίδη προσοχήν”.

 • spyrosm

  Όπως αναφέρει μια παλιά προφητεία του Γέροντα, θα έρθει καιρός που κάθε Έλληνας θα πιστεύει κάθε μπαρούφα του διαδικτύου. Και μας προέκυψε Μπαρουφάκης. (Baroyfakis στα Αγγλικά που γίνετε Μπαρουφάκης, χωρίς μάλιστα να αλλάξεις την σειρά. Αυτή είναι προφητεία)

 • Panagiotis Michalopoulos

  Καταρρίπτεται – Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Τσίπρα.
  http://xairete.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6.html

 • Giorgos Zoulis

  Πάντως σ’αυτόν που το σκέφτηκε να πω ένα μπράβο για το στήσιμο και την έμπνεση. Πραγματικά θέλει αρκετή φαντασία για να βγάλεις κάτι τέτοιο. Περιττό να πω οτι ακόμα γελάω μ’αυτό.

 • Ανυπόστατα δημοσιεύματα με ψευτοθαύματα και φανταστικές προφητείες, μόνο καλό δεν κάνουν στην πίστη και τη θρησκεία μας.
  _______________________________________________________

  Δλδ, παίζουν και αληθοθαύματα και αληθοπροφητείες;;;;

  Πείτε με τότε και μένα το αθεόνι κανα-δυο απ’ τα καλά να πιστέψω κι εγώ τότες!

  Υ.Γ. τρολλάρω μη βαράτε μπρε!

 • Μπορεί να εκτιμώ ιδιαίτερα το συγκεκριμένο blog, αλλά η αλήθεια πίσω από την προφητεία για τον Παΐσιο δυστυχώς είναι άλλη και βρίσκεται εδώ: http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2015/01/trolling-and-the-unknown-prophecy.html

  • Konstas

   Διάβασα λίγο πρόχειρα, μια και έχω δουλίτσα, αλλά αυτό που κατάλαβα (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) είναι ότι δεν επρόκειτο αρχικά πραγματικά για τρολλια, hoax, πες το όπως θέλεις, απλά μια προσπάθεια (επιτυχημένη σίγουρα) να κάνουμε πλακίτσα με τις δεισιδαιμονίες που επιδεικνύει ο έλληνας. Ως εδώ καλά.

   Το ζήτημα είναι όμως ότι κάποιοι το αναπαρήγαγαν στα σοβαρά (όσο σοβαρά μπορεί να είναι τέλος πάντων) και όχι ως πλακίτσα. Και κάποιοι άλλοι πιθανόν το πίστεψαν. Είναι σαν να πάρει κάποιος το δικό μου σχόλιο για τον Σφακιανάκη και να το παρουσιάζει ως πραγματική προφητεία του Παίσιου (για όσους τους εκπλήσσει, όχι δεν είναι πραγματική προφητεία 😛 ).

   Αυτό είναι λοιπόν που σηκώνει «διάψευση». Εξάλλου, είναι γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των hoaxes που κυκλοφορούν ξεκινάει σαν πλακίτσα από σατιρικά sites τα οποία παραδέχονται ότι όλες οι «ειδήσεις» που φιλοξενούν είναι ψεύτικες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το internet να τις παρουσιάζει τελικά ως πραγματικά γεγονότα.

 • Konstas

  Αμ την άλλη την προφητεία την ξέρετε; «Και όταν ο Ρωμιός θα απελπιστεί θα έλθει ένας τραγουδιστής μεγάλος, να καθίσει πάνω στα βάσανά του και να του πει να φωνάζει ΑΧ»

  Προφήτεψε τον Σφακιανάκη και την υποστήριξή του στην Χρυσή Αυγή !

  Γιατί λέει να «καθίσει πάνω», δηλαδή στα αγγλικά «sit on», όλο μαζί «siton» και ανάποδα «notis» που πράγματι είπε στους έλληνες να υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή δηλαδή να φωνάζουν για αυτή (ανάποδα το «Χρυσή Αυγή», δηλαδή το «Χ.Α.» είναι «ΑΧ»).

  Βλέπετε που επαληθεύονται όλα;

  • λέλουδο

   εισαι πολυ μπροστα!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!