Καταρρίπτεται – UFO «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» τα πουλιά από τον ουρανό της Νέας Υόρκης!

In Χωρίς κατηγορία by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

UFO στον ουρανό της Νέας Υόρκης; Ακούγεται ενδιαφέρον…Ως συνήθως, θα δούμε πρώτα για τι μιλάμε, πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της «είδησης»


UFO «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» τα πουλιά από τον ουρανό της Νέας Υόρκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον Αμερικανό που τράβηξε το video, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο σουλάτσαρε… ξεδιάντροπα μέρα-μεσημέρι στον ουρανό για περίπου τρία λεπτά, βγάζοντας «έναν περίεργο ήχο», πριν εξαφανιστεί.

«Τρόμαξε όλα τα πουλιά γύρω του και εξαφανίστηκαν», τόνισε ο χρήστης του YouTube Von Edgar-Land, συμπληρώνοντας: «Ενώ το κατέγραφα, ξαφνικά το κινητό μου υπερθερμάνθηκε και έκλεισε. Αυτό ήταν το πιο περίεργο απ΄όλα»…

https://www.youtube.com/watch?v=ots5r4_DQDU


Δείτε και την εξάπλωση της «είδησης» ΕΔΩ

Κατ’ αρχάς, να πούμε πως το βίντεο δεν είναι το αυθεντικό και σίγουρα είναι πειραγμένο γιατί, 1ο υπάρχει ο κόκκινος κύκλος (λες και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε το ufo) και 2ο υπάρχει και το ορθογώνιο παραλιλόγραμο πάνω δεξιά που κάτι θέλει να κρύψει (συνήθως στις πάνω γωνίες είναι το σηματάκι των τηλεοπτικών καναλιών, θα το δούμε παρακάτω)

Το ufo προστέθηκε στο βίντεο με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας, γιατί είναι ακριβός το ίδιο με το σκάφος στην ταινία District 9.  Παρατηρήστε το σχήμα στις παρακάτω εικόνες. Διαφορετικά, κάτι θα γνώριζαν οι παραγωγοί της ταινίας…

18504

18502

Δείτε και το αρχικό βίντεο που έχει καλύτερη ανάλυση και κάντε τη σύγκριση.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422503916&x-yt-cl=85027636&v=KFwbd3A03Zw

Το παραλληλόγραμμο πάνω αριστερά προστέθηκε γιατί το βίντεο όπως έγραψα παραπάνω, δεν είναι το αρχικό και προσπάθησαν να κρύψουν το σήμα της Mirror που δημοσίευσε την «είδηση» και το φοβερό βίντεο. Πιθανότατα, είχαν ξεμείνει από ειδήσεις.

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/jagged-ufo-spotted-hovering-over-5003123

Έτσι το ufo πάνω από την Νέα Υόρκη, που τρομάζει τα πουλιά, καταρρίπτεται.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.