Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – UFO «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» τα πουλιά από τον ουρανό της Νέας Υόρκης!FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – UFO «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» τα πουλιά από τον ουρανό της Νέας Υόρκης!

30 Ιαν
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

UFO στον ουρανό της Νέας Υόρκης; Ακούγεται ενδιαφέρον…Ως συνήθως, θα δούμε πρώτα για τι μιλάμε, πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της “είδησης”


UFO «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» τα πουλιά από τον ουρανό της Νέας Υόρκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον Αμερικανό που τράβηξε το video, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο σουλάτσαρε… ξεδιάντροπα μέρα-μεσημέρι στον ουρανό για περίπου τρία λεπτά, βγάζοντας «έναν περίεργο ήχο», πριν εξαφανιστεί.

«Τρόμαξε όλα τα πουλιά γύρω του και εξαφανίστηκαν», τόνισε ο χρήστης του YouTube Von Edgar-Land, συμπληρώνοντας: «Ενώ το κατέγραφα, ξαφνικά το κινητό μου υπερθερμάνθηκε και έκλεισε. Αυτό ήταν το πιο περίεργο απ΄όλα»…

https://www.youtube.com/watch?v=ots5r4_DQDU


Δείτε και την εξάπλωση της “είδησης” ΕΔΩ

Κατ’ αρχάς, να πούμε πως το βίντεο δεν είναι το αυθεντικό και σίγουρα είναι πειραγμένο γιατί, 1ο υπάρχει ο κόκκινος κύκλος (λες και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε το ufo) και 2ο υπάρχει και το ορθογώνιο παραλιλόγραμο πάνω δεξιά που κάτι θέλει να κρύψει (συνήθως στις πάνω γωνίες είναι το σηματάκι των τηλεοπτικών καναλιών, θα το δούμε παρακάτω)

Το ufo προστέθηκε στο βίντεο με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας, γιατί είναι ακριβός το ίδιο με το σκάφος στην ταινία District 9.  Παρατηρήστε το σχήμα στις παρακάτω εικόνες. Διαφορετικά, κάτι θα γνώριζαν οι παραγωγοί της ταινίας…

18504

18502

Δείτε και το αρχικό βίντεο που έχει καλύτερη ανάλυση και κάντε τη σύγκριση.

Το παραλληλόγραμμο πάνω αριστερά προστέθηκε γιατί το βίντεο όπως έγραψα παραπάνω, δεν είναι το αρχικό και προσπάθησαν να κρύψουν το σήμα της Mirror που δημοσίευσε την “είδηση” και το φοβερό βίντεο. Πιθανότατα, είχαν ξεμείνει από ειδήσεις.

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/jagged-ufo-spotted-hovering-over-5003123

Έτσι το ufo πάνω από την Νέα Υόρκη, που τρομάζει τα πουλιά, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.