Δεν (ξανά) σήκωσαν οι μαθητές ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο.

In Διάφορα θέματα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

_

Βασικά δεν σκοπεύω να καταρρίψω τον ισχυρισμό,πως θα μπορούσα άλλωστε υπάρχουν ντοκουμέντα,ας δούμε όμως πρώτα το άρθρο…..


Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου πραγματοποίησαν εκδρομή στις αρχές του Φεβρουαρίου στο Λονδίνο. Οι 15χρονοι μαθητές βρέθηκαν στο..
Βρετανικό μουσείο όπου και σήκωσαν τέσσερις ελληνικές σημαίες μπροστά στα Γλυπτά του Παρθενώνα ζητώντας παράλληλα, με το σύνθημα «BRING THEM BACK!», την επιστροφή των αρχαιοτήτων στη χώρα τους.
Σύμφωνα με τοπικό blog της Κορίνθου, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέδωσαν και 36 επιστολές γραμμένες στα αγγλικά, στον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου, εξηγώντας και γραπτώς γιατί τα γλυπτά πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου

Το είδαμε ΕΔΩ


Το άρθρο γυρνάει στο διαδίκτυο,δείτε ΕΔΩ,με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου 2015….

Χωρίς τίτλο 1

Σαφώς και είναι μια αξιέπαινη πράξη αλλά πρέπει να είναι οι μόνοι μαθητές που σήκωσαν την σημαία στο βρετανικό μουσείο δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια,ή τα ιστολόγια δεν έχουν πλέον νέα θέματα να βάλουν.

http://eu.greekreporter.com/2013/02/15/students-wave-greek-flag-at-british-museum/

Χωρίς τίτλο

 

Γιώργος Ζ.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Ath Silent

    Δευτέρα γυμνασίου και πάνε ταξιδάκι στο Λονδίνο με το σχολείο..? Μετά σου λέει δεν έχει λεφτά ο κόσμος ρε φίλε..! Στέλνει τα πιτσιρίκια 13-14 χρονών να παραθερίσουν στην Αγγλία..! Ε ρε μνημόνια που θέλουν μερικοί..!!!!