Καταρρίπτεται-ΒΟΜΒΑ! Τι απειλεί ο Πούτιν να αποκαλύψει για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου;

2

αρχείο λήψης

Εκπληκτικό ας δούμε πρώτα τι υποτίθεται θα αποκαλύψει ο Πούτιν για τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους και μετά θα σας πω το γιατί δεν θα αποκαλύψει τίποτα….


 Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έτοιμος να εξαπολύσει «βόμβα» με δορυφορικές εικόνες που αποκαλύπτουν το ρόλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά την εκτέλεση των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, ως τιμωρία για το ρόλο του Λευκού Οίκου στην υποστήριξη του Κιέβου και την περικύκλωση της Ρωσίας;

Το είδαμε ΕΔΩ


Στο άρθρο φιλοξενείται και ένα βίντεο,χάσιμο χρόνου δεν το ανεβάζω,καμία δήλωση του Πούτιν δεν φιλοξενεί και μπορείτε και εσείς να το εξακριβώσετε,διαλέξτε ιστολόγιο και δείτε το βίντεο…ΕΔΩ..

Στην αρχή νόμιζα πως πρόκειται για άρθρο από κάποια σατιρική ιστοσελίδα του εξωτερικού,ψάχνοντας όμως έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο το οποίο επικαλείται σαν πηγή την ιστοσελίδα της Pravda,δείτε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο…

http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/

Το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει (σκέφτηκα) και έτσι επισκέφθηκα την ιστοσελίδα της Pravda η οποία όντως φιλοξενεί το άρθρο αυτό στις 7 Φεβρουαρίου 2015,δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο…

http://www.pravda.ru/news/world/northamerica/usacanada/07-02-2015/1247485-0/

Τα πράγματα δυσκολεύουν (ξανασκέφτηκα) όμως παρατήρησα κάτι το οποίο δεν αναφερόταν στο αγγλόφωνο άρθρο,η Pravda επικαλέστηκε σαν πηγή μια άκρως συνωμοσιολογική ιστοσελίδα την secrets of the fed,έτσι επισκέφθηκα την ιστοσελίδα και βρήκα το άρθρο το οποίο κάνει λόγο για αποκαλύψεις του Πουτίν και δημοσίευση δορυφορικών εικόνων σαν απόδειξη,αν κρίνω από τα σχόλια αναγνωστών το άρθρο πρέπει να ανέβηκε τον Μάη του 2014,δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.secretsofthefed.com/breaking-putin-planning-release-evidence-exposing-911-inside-job-video/

Αλήθεια,τι περίμενε ο Βλαδίμηρος τόσα χρόνια και δεν δημοσίευε τις αποδείξεις του;

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω θα πάρω το ρίσκο (δίχως σκέψη αυτή την φορά) και θα πω ότι καμία απόδειξη δεν θα παρουσιάσει ο Βλαδίμηρος,οι ισχυρισμοί του άρθρου…..Καταρρίπτονται.

Γιώργος Ζ.

 • Konstas

  Δεν νομίζω ότι οι ισχυρισμοί καταρρίπτονται… απλά δεν αποδεικνύονται (και κατά την προσωπική μου άποψη ποτέ δεν πρόκειται να αποδειχθούν ως αληθείς).

  Μπορεί πράγματι να υπάρχει κάτι τέτοιο στην κατοχή του Πούτιν (όπως μπορεί να έχει στο υπνοδωμάτιό του έναν εξωγήινο). Μπορεί και να μην υπάρχει. Οι ισχυρισμοί θα καταρρίπτονταν αν αποδεικνυόταν ότι δεν υπάρχει ή δεν μπορεί να υπάρχει (δύσκολο να αποδείξεις ότι κάτι δεν υπάρχει).

  Από την άλλη, δεν ισχύει φυσικά πως ότι δεν αποδεικνύεται ως ανύπαρκτο, σημαίνει ότι υπάρχει.
  (Το γεγονός ότι δεν το έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα, εάν υπάρχει, δεν λέει πολλά αφού θα μπορούσε να οφείλεται σε λόγους τακτικής).

 • chriss

  Τίποτα δεν θα τολμήσει να αποκαλύψει ο Πούτιν. Εδω κόλωσε να αποκαλύψει ότι οι αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι, ότι μας ψεκάζουν, ότι πίσω από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκονται οι γκρίζοι εξωγίηνοι και αυτός τους πολεμάει, ότι με τα εμβόλια κάνουνε έλεγχο γεννήσεων και ότι μας παρακολουθούν από τις κάμερες των τηλεοράσεων.

  Γατάκι Πούτιν. Η λέσχη μπιλντεμπερκ σε έβαλε στο βρακί της!!!