Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται: Ο Πύργος του Tέσλα αποκαλύπτεται-Mπορεί να παράγει ενέργεια για όλη την ΡωσίαHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται: Ο Πύργος του Tέσλα αποκαλύπτεται-Mπορεί να παράγει ενέργεια για όλη την Ρωσία

16 Φεβ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Αν ήταν να πιστέψουμε αυτά που γράφονται και υπονοούνται στην Ελληνική παρανοϊκή μπλογκόσφαιρα τη δεκαετία του 70 Σοβιετικοί μηχανικοί κατασκεύασαν μία γεννήτρια Τέσλα λίγο έξω από τη Μόσχα με τη δυνατότητα να ηλεκτροδοτήσει όλη την ΕΣΣΔ. Σήμερα, 45 χρόνια μετά, αυτό το θαύμα της μηχανικής είναι παρατημένο, ενώ drones από το Ρωσικό δίκτυο ενημέρωσης Russian Times πετούν από πάνω του και παίρνουν αντικειμενικά εντυπωσιακές εικόνες. Φυσικά αυτό που υπονοούν οι γράφοντες είναι ότι οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν τη κρυφή τεχνολογία του Τέσλα ενώ σήμερα μας τα κρύβουν για να πληρώνουμε πετρέλαιο.

Εννοείτε δεν έλειψαν και οι ιδιοφυείες από τις ομάδες των ψεκασμένων-χααρπισμένων που άμεσα με το εκπαιδευμένο μάτι που κατέχουν κατάλαβαν ότι δεν είναι γεννήτριες Τέσλα αλλά το ρωσικό ΧΑΑΡΠ. Φυσικά τι άλλο να είναι αν δεν είναι ΧΑΑΡΠ. Ότι μάτσα σίδερα/σύρματα που έχουν φαινομενικά σχεδιασμένη μορφή να τους δείξεις, κάποια σχέση με το ΧΑΑΡΠ θα έχει, άσχετα αν τελικά είναι η απλώστρα της γιαγιάς μου στη ταράτσα.

Άλλη μία συλλογή από δήθεν αφυπνιστικά άρθρα γέμισε τα μπλόγκς. Με μία λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση ούτε σχέση με κατασκευές/επινοήσεις του Τέσλα έχει ούτε φυσικά είναι κεραίες κανενός είδους. Πρόκειται για ένα σοβιετικό εργαστήριο δοκιμών που αποτελείται από μία πλήρως κατανοητή γεννήτρια υψηλών τάσεων Μάρξ για την δοκιμή αντοχής ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και  μηχανικών δομών από χτυπήματα κεραυνών ή  άλλων ηλεκτρικών παλμών υψηλής ενέργειας όπως αυτούς που δημιουργούνται από εκρήξεις ατομικών βομβών. Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις λειτουργούν σήμερα και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες όπως τη SIEMENS ενώ η διάταξη του κυκλώματος είχε περιγραφεί για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920 από το Γερμανό μηχανικό ‘Εργουιν Μάρξ και φέρει το όνομά του.

Τέλος για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα αυτή η συσκευή ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Μετασχηματίζει χαμηλές τάσεις συνεχούς ρεύματος σε παλμούς υπερυψηλών μέσω ενός κυκλώματος πυκνωτών και αντιστάσεων. Δηλαδή καταναλώνει ρεύμα! Έτσι το άρθρο θα έπρεπε να έχει τίτλο “Ο Πύργος του Tέσλα(SIC) αποκαλύπτεται: Mπορεί να καταναλώσει την ενέργεια όλης της Ρωσίας”

[Κακός Επιστήμονας]

Αρθρογράφος - Ερευνητής