Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!! Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΑ…!!!HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!! Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΑ…!!!

20 Φεβ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

0918918001424209067

Το παρακάτω άρθρο μας το έστειλε προς διερεύνηση φίλη αναγνώστρια εκφράζοντας τις αμφιβολίες της και άντε τώρα μέσα στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει να γράψεις για αυτό,ας δούμε τι ισχυρίζεται…


 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!! Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΟΑ...!!!

ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία: Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!

Το είδαμε ΕΔΩ


Να ξεκαθαρίσω ότι μένω στην φωτογραφία και τίποτα άλλο και δεν μπαίνω σε διαδικασία ανάλυσης κανενός άλλου ισχυρισμόύ.για αυτό τον λόγο δεν αντέγραψα και ολόκληρο το άρθρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε αυτή την φωτογραφία,την βρίσκουμε και παλαιότερα όπου όμως δεν κάνουν λόγο για το κ Παυλόπουλο αλλά μόνο για τον κ.Α.Καραμανλή…

http://www.donotlink.com/drx4

Η αλήθεια είναι πως είναι μια χάλια σε ανάλυση φωτογραφία,σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο την βρήκαμε στη καλύτερη δυνατή ανάλυση,δίχως βελάκια και λεζάντες,δείτε την….

http://www.donotlink.com/drx8

Η φωτογραφία όπως παρατηρείτε και εσείς έχει ημερομηνία το 2009 αλλά μάλλον τότε ανέβηκε καθώς φαίνεται πολύ παλαιότερη,ίσως και της δεκαετίας του 70.

Όπως παρατηρούμε όμως στην φωτογραφία ο μεσαίος εκ των τριών που στέκεται στην φωτογραφία,όπως μας υποδεικνύουν και στο επίμαχο άρθρο,δεν έχει μαλλιά,επίσης ο κ.Παυλόπουλος είναι γεννημένος το 1950,ο μεσαίος της φωτογραφίας μοιάζει μεγαλύτερος από ένα 25-35χρονών που θα ήταν ο κ.Παυλόπουλος αν υποθέσουμε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 70 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 80.

Δείτε τον κ.Παυλόπουλο πολύ πιο νέο αλλά και τώρα για να τον συγκρίνετε κι εσείς με τον μεσαίο της φωτογραφίας

142360 (539x800).jpg    7907 (561x800).jpg

Έτσι εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι ο κΠαυλόπουλος στη φωτογραφία εκτός και αν κάνω λάθος και στα νιάτα του ο κ.Παυλόπουλος ήταν φαλακρός….

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής