Ποιοι είμαστε
Αρχική Κυματιστά Σύννεφα Νο 2 – Η ΠΡΟΚΛΗΣΗHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Κυματιστά Σύννεφα Νο 2 – Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

27 Φεβ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Επειδή έχω πραγματικά κουραστεί να διαβάζω αμέτρητες κοτσάνες για το άρθρο μου που δημοσιεύτηκε εδώ πριν μερικούς μήνες και επίσης είναι τραγικό να μιλάμε για νεφικούς σχηματισμούς που δημιουργούνται δήθεν τεχνητά με τη χρήση ραδιοκυμάτων (βλ. χααρπισμένα σύννεφα, χααρπισμα κλπ.) αποφάσισα να προκαλέσω του ξερόλες που διαδίδουν αυτούς τους ισχυρισμούς να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα.

Έστω λοιπόν ότι όντως υπάρχει δυνατότητα να επηρεάσουμε τα σύννεφα με τη εκπομπή ραδιοκυμάτων. Αν και θεωρητικά είναι αδύνατο, επειδή τα ραδιοκύματα δεν έχουν αρκετή ενέργεια ώστε να αλληλεπιδράσουν με τέτοιο τρόπο στην ατμόσφαιρα, θεωρώ ότι αυτά που έχω διδαχθεί στο πανεπιστήμιο και αυτά που έχω μάθει 10 χρόνια τώρα στην επαγγελματική μου καριέρα είναι λάθος επειδή ίσως τα πανεπιστήμια είναι ελεγχόμενα και γενικά μ’ έχουν πιάσει κορόιδο.

Βλέποντας την παρακάτω δήθεν ενοχοποιητική φωτογραφία, μου έρχονται οι εξείς απορίες.

amsterdam_oli_2014306

1. Αν αυτό ήταν αποτύπωμα εκπομπής ραδιοκύματος γιατί δεν κινείται προς την κατεύθυνση της διάδοσης? Μάλιστα αν κινείτο θα έπρεπε να το κάνει με τη ταχύτητα του φωτός. Αντίθετα μοιάζει ακίνητο ή κινείται πολύ αργά.

2. Αν αυτό ήταν αποτύπωμα εκπομπής ραδιοκύματος η απόσταση μεταξύ δύο κορυφών ή δύο κοιλάδων θα έπρεπε να ήταν σταθερή και ίση με το μήκος κύματος. Σε αυτή την εικόνα στην αρχή φαίνεται σταθερή αλλά μετά διαλύεται? Πως γίνεται αυτό. Και με μήκος κύματος περίπου 15-20 χλμ μιλάμε για συχνότητες  περίπου 20kHz δηλαδή VLF. Επίσης γιατί η συχνότητα μεταβάλετε με τη διάδοση?

3. Αντιλαμβάνεσαι ότι σε τέτοιες συχνότητες χρειάζονται γιγαντιαία κεραιοσυστήματα για να γίνει εκπομπή και όχι το HAARP δεν έκανε εκπομπές VLF αλλά πολύ πιο πάνω στα HF (10 MHz). Που είναι οι κεραίες? Πως έχουν τόσο κατευθυντική διάδοση? Πως και δεν έχουμε διαρροές σε άλλες κατευθύνσεις αφού καμία κεραία δεν είναι τέλεια?

4.Τέλος το σχήμα των σύννεφων είναι εντελώς λάθος αν ήταν αποτύπωμα εκπομπής ραδιοκύματος θα έπρεπε να μοιάζει κάπως έτσι.

Ένα ραδιοκύμα διαδίδεται παρόμοια με ένα μηχανικό κύμα από την πηγή προς τα έξω.

Αντίθετα τα σύννεφα αυτά έχουν λίγο περίεργο σχήμα που δεν αντιστοιχεί με αυτό. Θα σε βοηθήσω λίγο:

 

Περιμένω απαντήσεις…

[Κακός Επιστήμονας]

Αρθρογράφος - Ερευνητής