Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-Γυμνός άνδρας δραπετεύει από το ΜπάκιγχαμHOAXES

Καταρρίπτεται-Γυμνός άνδρας δραπετεύει από το Μπάκιγχαμ

1 Μαρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

buck708

Ας δούμε τι λέει η είδηση με το video που έγινε viral…


Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει έναν γυμνό άνδρα να δραπετεύει από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, από ένα από τα πολλά δωμάτια.

Το βίντεο δίνει την εντύπωση ότι ο άνδρας είναι κάποιος κρυφός εραστής. Έχει δέσει σεντόνια για να κατέβει κάτω, αλλά κάποια στιγμή πέφτει. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αληθινό περιστατικό ή για φάρσα.

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=gQkHcLaFtik


Και που δεν το είδαμε,διαλέξτε και δείτε μόνοι σας ΕΔΩ..

Ας δούμε τώρα γιατί το βίντεο είναι μια καλοστημένη φάρσα..

Στο βίντεο βλέπουμε το γεγονός να συμβαίνει την ώρα που περνάει η βασιλική φρουρά και προκαλεί έκπληξη το πως οι άντρες της φρουράς δεν είδαν τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια τους.

Το αστυνομικό τμήμα δεν δέχτηκε κανένα τηλεφώνημα για το γεγονός ούτε διακομίστηκε σε κάποιο νοσοκομείο ο γυμνός άντρας καθώς πέφτει από κάποιο ύψος που θα του προκαλούσε τραύματα.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2972782/One-not-amused-Internet-hoaxer-posts-video-naked-man-escaping-Buckingham-Palace-bedroom-window-Changing-Guard.html

Επίσης είναι απορίας άξιον πως δεν υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες του γυμνού άνδρα από περαστικούς ή ακόμα αν θέλετε και από φωτογράφους που πολλές φορές ξημεροβραδιάζονται έξω από το παλάτι για μια φωτογραφία και έχουν εκθέσει ουκ ολίγες φορές την Βασιλική οικογένεια.

Ας το πάω όμως και λίγο παραπέρα καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διάφορα βίντεο να βγαίνουν κατά καιρούς ως διαφημιστικά κόλπα.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 κάνει πρεμιέρα μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο The Royals όπου πρωταγωνιστεί η Elizabeth Hurley ως μια (φανταστικού χαρακτήρα) σύγχρονη Βασίλισσα (Queen Helena).

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Royals_%28TV_series%29

Ενημέρωση άρθρου..

Κατόπιν σχολιασμού φίλου αναγνώστη στη σελίδα μας στο facebook  να συμπληρώσω πως υπάρχει διαφορά στους τοίχους,δείτε την φωτογραφία του σημείου όπου υποτίθεται εμφανίστηκε ο γυμνός άντρας από το google earth

Χωρίς τίτλο

Μάλιστα η φωτογραφία ανέβηκε και στο twitter σε αντιπαράθεση με φωτογραφία από το βίντεο,υπάρχουν σημαντικές διαφορές και όχι μόνο στους τοίχους όπως θα διαπιστώσετε.

View image on Twitter

Αν δούμε καλύτερα το κτήριο όπου κρέμεται ο γυμνός άνδρας είναι ίδιο με μια λέσχη με την ονομασία Moor Park Mansion στο Hertfordshire.

http://jonrosling.com/?p=1431

 

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν το βίντεο που δείχνει τον γυμνό άνδρα να κρέμεται στο Μπάκιγχαμ δεν είναι αυθεντικό.

Αρθρογράφος - Ερευνητής