Ποιοι είμαστε
Αρχική Αυτός ο σκύλος δεν πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία πλέον…ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ο σκύλος δεν πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία πλέον…

2 Μαρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

211

Μία συγκινητική ιστορία τύπου Χάτσικο  έχει κάνει την εμφάνιση της στο διαδίκτυο,ας την δούμε…


 

Ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πηγαίνει στη λειτουργία…σχεδόν κάθε μέρα και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό. Ο δωδεκάχρονος σκύλος πηγαίνει εκεί από αγάπη. Περιμένει την ιδιοκτήτριά του. Μια ιστορία που θα λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!

Ο λόγος που ο Τόμι πηγαίνει κάθε μέρα στη λειτουργία στη συγκεκριμένη εκκλησία είναι επειδή εκεί είδε τελευταία φορά την αφεντικίνα του.

Η κηδεία της έγινε σε αυτή την εκκλησία.

Τώρα, την περιμένει υπομονετικά να γυρίσει. Κουλουριάζεται μπροστά στο ιερό και περιμένει τη Μαρία.

Ο Τόμι πηγαίνει εκεί κάθε μέρα και παρακολουθεί με καρτερία όλες τις λειτουργίες, κρατώντας σιωπηρά σκοπιά και περιμένοντάς τη.

Η αφοσίωση και η αγάπη των σκύλων κάποιες φορές σαν κι αυτή συγκλονίζουν. Το θέαμα του Τόμι που θρηνεί ακόμη κάθε μέρα είναι σπαρακτικό.

Το είδαμε ΕΔΩ


Βασικά  δεν σκοπεύω να  καταρρίψω την ιστορία,ας δούμε όμως γιατί ο Τόμι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του…

Η ιστορία αυτή εμφανίστηκε τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες και αναπαράγεται στο διαδίκτυο δείτε ΕΔΩ.

Χωρίς τίτλο

 

Είχε εμφανιστεί όμως και πέρυσι και πάλι τέτοια εποχή…

http://www.donotlink.com/dx65

Χωρίς τίτλο

Ας δούμε όμως τώρα γιατί ο Τόμι δεν μπορούσε ούτε πέρυσι,ούτε φέτος να πηγαίνει στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του..

Το Φεβρουάριο του 2013 είχε γίνει μεγάλος θόρυβος στην Ιταλία με την ιστορία και τον θάνατο του Τόμι,ο οποίος όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στις μέρες μας στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του…

http://www.donotlink.com/dx6j

Χωρίς τίτλο

Ενδεχομένως του χρόνου τέτοια εποχή ο Τόμι να ξαναπεριμένει την ιδιοκτήτρια του στα ελληνικά ιστολόγια,ψιλά γράμματα θα μου πείτε,θα συμφωνήσω,αλλά τα ψιλά γράμματα είναι αυτά που μας έχουν φάει.

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής