Αυτός ο σκύλος δεν πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία πλέον…

1

211

Μία συγκινητική ιστορία τύπου Χάτσικο  έχει κάνει την εμφάνιση της στο διαδίκτυο,ας την δούμε…


 

Ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πηγαίνει στη λειτουργία…σχεδόν κάθε μέρα και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό. Ο δωδεκάχρονος σκύλος πηγαίνει εκεί από αγάπη. Περιμένει την ιδιοκτήτριά του. Μια ιστορία που θα λυγίσει και την πιο σκληρή καρδιά!

Ο λόγος που ο Τόμι πηγαίνει κάθε μέρα στη λειτουργία στη συγκεκριμένη εκκλησία είναι επειδή εκεί είδε τελευταία φορά την αφεντικίνα του.

Η κηδεία της έγινε σε αυτή την εκκλησία.

Τώρα, την περιμένει υπομονετικά να γυρίσει. Κουλουριάζεται μπροστά στο ιερό και περιμένει τη Μαρία.

Ο Τόμι πηγαίνει εκεί κάθε μέρα και παρακολουθεί με καρτερία όλες τις λειτουργίες, κρατώντας σιωπηρά σκοπιά και περιμένοντάς τη.

Η αφοσίωση και η αγάπη των σκύλων κάποιες φορές σαν κι αυτή συγκλονίζουν. Το θέαμα του Τόμι που θρηνεί ακόμη κάθε μέρα είναι σπαρακτικό.

Το είδαμε ΕΔΩ


Βασικά  δεν σκοπεύω να  καταρρίψω την ιστορία,ας δούμε όμως γιατί ο Τόμι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του…

Η ιστορία αυτή εμφανίστηκε τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες και αναπαράγεται στο διαδίκτυο δείτε ΕΔΩ.

Χωρίς τίτλο

 

Είχε εμφανιστεί όμως και πέρυσι και πάλι τέτοια εποχή…

http://www.donotlink.com/dx65

Χωρίς τίτλο

Ας δούμε όμως τώρα γιατί ο Τόμι δεν μπορούσε ούτε πέρυσι,ούτε φέτος να πηγαίνει στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του..

Το Φεβρουάριο του 2013 είχε γίνει μεγάλος θόρυβος στην Ιταλία με την ιστορία και τον θάνατο του Τόμι,ο οποίος όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στις μέρες μας στην εκκλησία και να περιμένει την ιδιοκτήτρια του…

http://www.donotlink.com/dx6j

Χωρίς τίτλο

Ενδεχομένως του χρόνου τέτοια εποχή ο Τόμι να ξαναπεριμένει την ιδιοκτήτρια του στα ελληνικά ιστολόγια,ψιλά γράμματα θα μου πείτε,θα συμφωνήσω,αλλά τα ψιλά γράμματα είναι αυτά που μας έχουν φάει.

Γιώργος Ζ.

 • Alexander Nikolaidis

  Ενας τύπος πάει στην Εκλησσία με τον σκύλο του. Στην είσοδο ο νεοκόρος του λέει
  -Φίλε, που πας με τον σκύλο; Πρέπει να τον αφήσεις έξω
  -Σε παρακαλώ φίλε, ο σκύλος μου είναι Χριστιανός και αν δεν τον αφήσω να μπει θα στεναχωρηθεί πολύ
  -Τι πα να πει είναι Χριστιανός ο σκύλος, με δουλευεις;
  -Αστον να μπει και θα δεις.
  Στο τέλος η περιέργεια κερδίζει τον νεοκόρο και αφήνει τον άνθρωπο να μπει με τον σκύλο του. Οντως μέσα στην λειτουργία ο σκύλος κάνει τον σταυρό του με τα μπροστινά πόδια του, γονατίζει και στέκεται με τα 2 πόδια τις κατάλληλες ώρες, ανοίγει το προσευχητάριο στις κατάλληλες σελίδες και προσεύχετε με φωνή σχεδόν ανθρώπινη!
  Στο τέλος της λειτουργίας ο νεοκόρος φανερά εντυποσιασμένος λέει στον ιδιοκτήτη του σκύλου:
  -Φίλε πραγματικά είχες δίκιο, μα την ΠΑναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σκύλο. Σκέφτηκες να τον στείλεις στην Θεολογική σχολή;
  Και ο τύπος, συκώνοντας τα χέρια του σε απελπισία, λέει
  -ΕΣΥ πες του το. Γιατί εγώ επιμένω και αυτός θέλει να γίνει γιατρός