Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΑΙΣΧΟΣ! Καταργούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική Σημαία!!! Φέρανε και τη “NIKE” να μας πει: “Αυτή είναι η σημαία της Ελλάδος”HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καταρρίπτεται – ΑΙΣΧΟΣ! Καταργούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική Σημαία!!! Φέρανε και τη “NIKE” να μας πει: “Αυτή είναι η σημαία της Ελλάδος”

15 Μαρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Άντε πάλι, ξανά τα ίδια. Μας καταργούν το σταυρό από την Ελληνική σημαία. 

Για να δούμε τι ισχυρίζεται το δημοσίευμα.
ΑΙΣΧΟΣ! Καταργούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική Σημαία!!! Φέρανε και τη “NIKE” να μας πει: “Αυτή είναι η σημαία της Ελλάδος”… (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις του υπεύθυνου της Nike για το εθνόσημο – μαιμου της Εθνικής Ποδοσφαίρου που … βιάζει την Ελληνική σημαία!

Ο Martin Lotti, Global Design Director της Nike Football παρουσιάζοντας τις αθλητικές εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου μίλησε για την …ελληνική σημαία που προβάλλεται μέσα από τις νέες εμφανίσεις και που τονώνει τον πατριωτισμό των ποδοσφαιριστών!!!

19801

Προσέξτε τις δηλώσεις του και με ποιο τρόπο επιβάλλουν στην Ελλάδα μια σημαία που καταργεί τον σταυρό, επιβάλλοντας ένα σχήμα που παραπέμπει σε δυο κοντάρια (το ένα σπασμένο) ενωμένα!!! Σχήμα που μοιάζει περισσότερο στη φινλανδική σημαία, όπως σημειώνει ο indobserver.blogspot.gr

Ιδού τι δήλωσε ο Martin Lotti:

«Εκτός από το να παρέχουμε κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους» .

19802

 

Δεν θεωρούμε ότι γίνεται τυχαίο κάτι τέτοιο. “Προσεγγίζουμε κάθε χώρα ξεχωριστά για να τονώσουμε τον πατριωτισμό που προβάλλεται μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους”, λέει ο εκπρόσωπος της διεθνιστικής εταιρείας! Ποιας σημαίας ρε;; Αυτή δεν είναι ελληνική σημαία!!!

Το παιχνίδι προφανώς είναι και πάλι στημμένο. Με μπροστάρη τον Global Design Director της Nike και με ποσοσφαιριστές και λαό κοιμώμενους αλλάζουν την ελληνική σημαία μέσα από το εθνόσημο της εθνικής ποδοσφαίρου!

Με αυτό τον τρόπο καταργούν τον σταυρό και τον αντικαθιστούν με δύο κοντάρια που παραπέμπουν περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας!

Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο στην ΕΠΟ έχουν στηλώσει τα πόδια και δηλώνουν: “δεν αλλάζουμε το εθνόσημο”. Έχουν πάρει γραμμή λοιπόν. Έτσι;

Δείτε το γνήσιο εθνόσημο, δείτε και την ελληνική σημαία που προβάλλεται την οποία καταργούν και αντ’ αυτής προβάλλουν το εθνόσημο-μαϊμού!

00

Ακόμη και το παλαιότερο εθνόσημο του επικοντιστή-παγκόσμιου πρωταθλητή Φιλιππίδη, όπου φαινόταν ο σταυρός, το αντικατέστησαν!

Δείτε:

filippidis33

 

 

Ποιο είναι το γνήσιο εθνόσημο και ποιο το μαϊμού;
Αλλάχτηκε το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πότε έγινε αυτό;
Μας καταργούν το σταυρό από την ελληνική σημαία;
Έφεραν την τη “NIKE” να μας πει: “Αυτή είναι η σημαία της Ελλάδος”;

Κάποιοι έχουν μπερδέψει το ελληνικό εθνόσημο, με το σήμα που χρησιμοποιεί η ΕΠΟ εδώ και δεκαετίες.
Το εθνόσημο της Ελλάδας ορίστηκε με τον Νόμο 48 (ΦΕΚ Α΄ 108/7.6.1975) και είναι το παρακάτω και δεν χρησιμοποιείται από ομάδες.

 

Το παρακάτω δεν είναι εθνόσημο. 

19829

Για να δούμε και μερικές φωτογραφίες από παλιότερες εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Χρησιμοποιούσαν κάποιο άλλο σήμα και το έχουν αλλάξει;

Euro 2012

Euro 2012

Euro 2004

Euro 2004

Παγκόσμιο Κύπελλο 1994

Παγκόσμιο Κύπελλο 1994

Να δούμε και τη δεκαετία του 80

19827

Πάμε πιο πίσω, δεκαετία 70

19825

Γιόχαν Κρόιφ και Μίμης Δομάζος στη σέντρα του «Καραϊσκάκης» στις 16 Φεβρουαρίου του 1972.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.1970

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.1970

Αλλάζουμε άθλημα.

Ευρωμπάσκετ 1987

Ευρωμπάσκετ 1987

Μας καταργούν το σταυρό από την ελληνική σημαία;
Αυτό το έχουμε καταρρίψει εδώ και καιρό. Διαβάστε ΕΔΩ

Έφεραν την τη “NIKE” να μας πει: “Αυτή είναι η σημαία της Ελλάδος” και τι δήλωσε ο Martin Lotti;
«Εκτός από το να παρέχουμε κορυφαία πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, στόχος μας είναι να προσεγγίζουμε την κάθε χώρα ξεχωριστά. Έτσι, επιδιώξαμε να δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα, ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση που θα προβάλλει τον βαθύ πατριωτισμό των παικτών μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους» .
Τι δεν καταλαβαίνεις; Μέσα από τα χρώματα της εθνικής σημαίας τους, δήλωσε ο Martin Lotti. Τα χρώματα της σημαίας μας είναι το κυανό και το λευκό και πουθενά δεν αναφέρει πως το σήμα που χρησιμοποιεί η ΕΠΟ εδώ και δεκαετίες, είναι η ελληνική σημαία. Έχετε δει κάποια άλλη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να χρησιμοποιεί την σημαία της χώρας της; Όλες έχουν κάποιο σήμα (και όχι εθνόσημο) όπως μπορούμε να δούμε στα παρακάτω λινκς.

Εθνική Ολλανδίας

Εθνική Γαλλίας

Εθνική Γερμανίας

Εθνική Ιταλίας

Ενδιαφέρον έχει να δούμε λίγο την ιστορία σχετικά με το παραπάνω άρθρο που καταρρίπτουμε.
Η παραπάνω ιστορία ξεκίνησε από μια ανάρτηση της ιστοσελίδας Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής τον Οκτώβρη 2013 με τίτλο “ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ“και από μια επισήμανση-βόμβα που έκανε κάποιος αναγνώστης που δεν του άρεσε το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο αναγνώστης της παραπάνω ιστοσελίδας, δεν του άρεσε το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούμε εδώ και δεκαετίες και ήθελε να αντικατασταθεί με άλλο που να έχει την ελληνική σημαία.

19805

Στις 4 Νοεμβρίου 2013, ο αναγνώστης επιστρέφει και προτείνει ποιο πρέπει να είναι στο σωστό σήμα και να αντικατασταθεί με αυτό που χρησιμοποιούμε εδώ και δεκαετίες. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

19830 19831 19832 19833 19834

Το θέμα συνεχίστηκε και τον Ιαν 2014 βλέπουμε δημοσίευμα με το τίτλο “Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
Στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε και την απάντηση της ΕΠΟ που λέει πως αυτό το σήμα υπάρχει πάνω από 70 χρόνια, και στο τέλος του άρθρου βλέπουμε με ψιλά γράμματα την “Ελεύθερη Ώρα”

19806 19807 19808 19809 19810

Το Μάρτιο του 2014 βλέπουμε νέο δημοσίευμα με τίτλο ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ “NIKE” ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: “ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” και που είναι το δημοσίευμα που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες. Παρατηρούμε πως από την επιθυμία κάποιων, να αλλαχτεί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν τους άρεσε, φτάσαμε στο καταργούν τον σταυρό από την ελληνική σημαία. Αν διαβάσουμε λίγο προσεκτικά θα δούμε πως ο Martin Lotti, δεν μίλησε για την Ελληνική  σημαία αλλά για τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας.

19811 19812 19813 19814

Το θέμα (ποδόσφαιρο και σημαία) ήταν τόσο μεγάλο που κατατέθηκε και επερώτηση στη βουλή από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και όπως διαβάζουμε σε άλλο δημοσίευμα του ΑΝΤ1 με ημερομηνία  07 Ιουνίου 2014 επισύναψε και δύο φωτογραφίες μία με το εθνόσημο όπως είναι τώρα στις φανέλες και μία με το πώς θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με την επιθυμία του Γιώργου Ιωάννου όπως είδαμε στα προηγούμενα δημοσιεύματα.

19817 19818 19819 19820

Όπως διαβάζουμε σε άλλο δημοσίευμα ο βουλευτής, επικαλέστηκε τα δημοσιεύματα του Ανεξάρτητου και Διπλωματικού Παρατηρητή.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα του Ανεξάρτητου και Διπλωματικού Παρατηρητή δεν ήταν τα μοναδικά. Έτσι βλέπουμε άρθρα με τίτλους:

Η ΕΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΠΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ “ΕΡΜΗΣ” ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ! Η AMSTEL ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΔΕΙΤΕ!

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ…

Δεν συνεχίζω με τα δημοσιεύματα του Παρατηρητή, πιστεύω πως καταλάβατε τι έχει συμβεί. Το σήμα που χρησιμοποιούμε εδώ και δεκαετίες στις εμφανίσεις της εθνικής δεν άρεσε σε κάποιο και σώνει και καλά να το αλλάξουμε με αυτό της αρεσκείας του. Το θέμα έφτασε μέχρι τη βουλή.

Άντε και του χρόνου με τίτλους “Εδώ και 2 χρόνια συνεχίζει η ΕΠΟ να χρησιμοποιεί το εθνόσημο μαϊμού. Ποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω;”

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.