Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται-Το συγκινητικό γράμμα ενός παππού για τον ομοφυλόφιλο εγγονό τουHOAXES

Καταρρίπτεται-Το συγκινητικό γράμμα ενός παππού για τον ομοφυλόφιλο εγγονό του

31 Μαρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

παππους

Ένα συγκινητικό γράμμα γυρνάει στο διαδίκτυο δείτε ΕΔΩ,είναι τόσο συγκινητικό που είπα να το καταρρίψω,ας το δούμε αφού πρώτα ξεκαθαρίσω πως η ανάλυση αφορά μόνο το αν το έγραψε ένας παππούς για τον εγγονό του και τίποτα άλλο.


παππους

Aγαπητή Κριστίν

Σαν κόρη με απογοήτευσες. Είχες δίκιο όταν έλεγες ότι έχουμε μια “ντροπή στην οικογένεια΄, αλλά έκανες λάθος για το ποιος είναι.

Το να διώξεις τον Τσαντ από το σπίτι σας, απλά επειδή σου είπε ότι ήταν γκέι είναι το πραγματικό «βδέλυγμα» εδώ. Ένας γονέας να απαρνείται το παιδί είναι αυτό που πραγματικά “εναντιώνεται στην φύση”.

Το μόνο έξυπνο πράγμα που άκουσα να λες σε όλα αυτά ήταν ότι “δεν μεγάλωσα τον γιο μου για να γίνει gay’. Φυσικά και δεν το έκανες. Γεννήθηκε έτσι, όπως ακριβώς γεννήθηκε και χωρίς να επιλέξει να είναι – όπως πχ. δεν επέλεξε να είναι αριστερόχειρας.

Εσύ ωστόσο επέλεξες να είσαι στενόμυαλη, άκαρδη και οπισθοδρομική.

Αφού λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία να απαρνιόμαστε τα παιδιά μας τότε θα πρέπει και εγώ επί τη ευκαιρία να σου πω ένα αντίο…

Τώρα έχω έναν fabulous (όπως λένε και οι gay) εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την [άκαρδη σκύλα] κόρη μου.

Αν τυχόν ξαναβρείς την χαμένη καρδιά σου πάρε μας τηλέφωνο…

Ο μπαμπάς σου.»

Το είδαμε ΕΔΩ  αλλά (όσον αφορά την ελληνική μπλογκόσφαιρα) μάλλον ξεκίνησε από  ΕΔΩ


Ακόμα και η Huffington Post είχε συγκινηθεί,πριν δυο χρόνια βέβαια.Στην ελληνική μπλογκόσφαιρα συγκινούμαστε δύο χρόνια αργότερα.

http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/10/02/grandfather-gay-latter_n_4034058.html

Ας δούμε τώρα γιατί το γράμμα δεν μπορεί να το έγραψε ένας παππούς.

Βλέπουμε στο τέλος του γράμματος την εξής φράση I don’t have time for a hearttless B word of a daughter. 

Το B word χρησιμοποιείται  για να αντικαταστήσει κάποια άλλη λέξη που αρχίζει με το γράμμα B,στην προκειμένη περίπτωση μάλλον εννοεί Bitch (πιπέρι στο στόμα).Ένας παππούς δεν μπορεί να είναι σε θέση να γράφει και να γνωρίζει τις συντομογραφίες της νέας γενιάς πράγμα που σημαίνει πως το γράμμα το έγραψε κάποιος ή κάποια νεότερης γενιάς.

http://en.wikipedia.org/wiki/B_word

Το γράμμα είχε αρχικά ξεκινήσει από τη σελίδα  FCKH8 και αναφέρεται στο άρθρο της  Huffington Post που παρέθεσα παραπάνω και κίνητρο της αναπαραγωγής του HOAX είναι μάλλον τα χρήματα.

Δείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.everyjoe.com/2013/10/02/entertainment/grandfather-letter-gay-grandson-fake-hoax-christine-chad/

grandpa christine gay chad

Αν βέβαια μου βρείτε τον παππού μαζί με τον εγγονό του και τον ξαναβάλουμε να γράψει το ίδιο γράμμα και ο γραφικός χαρακτήρας είναι ο ίδιος είμαι έτοιμος να αναθεωρήσω,μέχρι τότε …ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ…

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής