Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Λάρισα. Έβαλε κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα και έπιασε τη γυναίκα του, με τον ανήλικο γιο του.HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Λάρισα. Έβαλε κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα και έπιασε τη γυναίκα του, με τον ανήλικο γιο του.

6 Απρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Εντυπωσιακή είδηση που περιλαμβάνει τα πάντα. Υπερφυσικά φαινόμενα, παρανομία και σεξ. Υπάρχει κάποιο ίχνος αλήθειας;

Ας διαβάσουμε την είδηση.

21005
Tης “πόπης το κάγκελο” και στη Λάρισα! Έπιασε την γκόμενά του με τον ανήλικο γιο του!!! Θα του μάθαινε τα …μυστικά του έρωτα!

Ένας άντρας από την Λάρισα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο

και ότι είχε καταληφθεί από…φαντάσματα!

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.Αντί για αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε σχέση με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε “επαφή”.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη “επαφή”.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν ζουζουνιές.

Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

 

Αν πάμε πίσω στο χρόνο (Απρ 2014) θα διαβάσουμε την ίδια είδηση. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, τουλάχιστον βάλτε κάτι καινούργιο, δεν πάσχουμε όλοι από Αλτσχάιμερ.

 

Το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ στη Λάρισα, ούτε στα τριγύρω χωριά, ούτε στις τριγύρω πόλεις, ούτε στις τριγύρω χώρες και καμιά τοπική κοινωνία στην Ελλάδα, είναι ανάστατη.

Αν πάμε ακόμη πιο πίσω (Μάιος 2013) θα διαβάσουμε ακριβός την ίδια είδηση, στην Τασμανία. Όχι Λάρισα, Πάτρα, ή Κολοπετινίτσα  (Σημερινή Τριταία Φωκίδας).
Όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές, αυτές οι πικάντικες ειδήσεις με νύφες, κουμπάρους, φοιτήτριες κτλ, μια στην Πάτρα, μια στη Λάρισα και μια στην Κολοπετινίτσα, κατασκευάζονται και αναπαράγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να τραβάνε τα κλικ με μοναδικό σκοπό τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

 

 

Να συμπληρώσουμε ότι από τον Μάιο 2013, έχει γίνει το δικαστήριο και η γυναίκα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τους 6 μήνες σε αναστολή.

http://www.2oceansvibe.com/2013/05/31/guy-sets-up-surveillance-cam-to-tape-ghosts-catches-his-girlfriend-snogging-his-son-instead/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2328322/Father-set-video-capture-paranormal-activity-accidentally-films-girlfriend-having-sex-teenage-son-instead.html

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/man-sets-up-video-camera-1903729

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/australiaandthepacific/australia/10083408/Man-who-set-up-camera-to-catch-a-ghost-instead-catches-girlfriends-affair-with-his-16-year-old-son.html

http://www.ibtimes.co.uk/tasmanian-man-paranormal-activity-record-partner-sex-469951

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.