Καταρρίπτεται – Το φάντασμα με τις μπότες σαμουράι, πίσω από το κοριτσάκι.

In Αερολογίες - μπούρδες., Διάφορα by Θοδωρής Δανιηλίδης3 Comments

Φάντασμα σαμουράι που κρύβεται πίσω από ένα κοριτσάκι; Δε το νομίζω. Για να το δούμε καλύτερα και ίσος βρούμε μια πιο λογική εξήγηση. 

Όπως πάντα πρώτα θα διαβάσουμε τους ισχυρισμούς της ιστορίας.

Mπορείς να διακρίνεις το φάντασμα σε αυτή τη φωτογραφία με το κοριτσάκι;

Στη φωτογραφία που βλέπεις, αρχικά όλα φαίνονται φυσιολογικά. Ένα κοριτσάκι στους βράχους και πίσω η θάλασσα! Αν προσέξεις όμως καλύτερα θα διακρίνεις ένα ζευγάρι μαύρες μπότες ακριβώς πίσω του! Η φωτογραφία τραβήχτηκε πέρσι στην Kanagawa της Ιαπωνίας και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο φωτογράφος ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει photoshop στη φωτογραφία!

fantasmakoritsaki

Οι μπότες μοιάζουν με αυτές που φόραγαν οι σαμουράι και μάλιστα πολύ κοντά από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία, βρίσκεται αρχαίος τάφος Σαμουράι! Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα social media, και όπως καταλαβαίνεις έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου! Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για φάντασμα και άλλοι ότι … κάποιος τους κάνει πλάκα…

fantasmakoritsaki1

 

 

Μα πόσο δειλός σαμουράι θα έπρεπε να ήταν; Να κρύβετε πίσω από ένα κοριτσάκι; Δεν πιστεύω πως υπάρχει τόσο δειλό φάντασμα σαμουράι, άρα κάτι άλλο θα πρέπει να συμβαίνει.

Αλλά ας αφήσουμε την πλάκα και ας δούμε πιο προσεκτικά τη φωτογραφία στην μεγαλύτερη ανάλυση που μπόρεσα να βρω.

 

Εγώ δε βλέπω μπότες σαμουράι, φαντάσματα και άλλα υπερφυσικά. Βλέπω ένα άντρα, μερικά μέτρα πίσω από το κοριτσάκι, με μαύρες μπότες (κάτι σαν αρβύλες), μπλε σκούρο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, που μοιάζει πολύ με Ιάπωνα, αστυνομικό. Για να δούμε καλύτερα.

Japan-police-manhunt-rapesuspect_1-8-2014_133382_l

21301

21302

21303

Στο αριστερό της χέρι βλέπουμε το γαλάζιο πουκάμισο του άντρα, και στο δεξί της χέρι κάτι που έχει χρώμα δέρματος. Θα μπορούσε να είναι το αριστερό χέρι του άντρα που είναι πίσω από το κοριτσάκι.

21304
Το κοριτσάκι στέκεται πάνω σε ένα μικρό ανάχωμα και ο άντρας είναι μερικά μέτρα πίσω της και σε χαμηλότερο επίπεδο. Έτσι, λόγο της προοπτικής το κοριτσάκι τον κρύβει. Ούτε σαμουράι φαντάσματα ούτε νίντζα.

Υπάρχουν τρεις ακόμη φωτογραφίες με το κοριτσάκι από άλλη γωνία χωρίς τον άντρα της φωτογραφίας.

Πιο ανησυχητικό είναι το γυμνό πόδι στα βράχια, που φαίνεται στις φωτογραφίες, και που πιθανότατα κοιτάζει ο άντρας με τις αρβύλες, παρά οποιαδήποτε αναφορά για φαντάσματα.

21305 21306 21307

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • leon06010

  Οισε ανομαλως πυ κανυς ζουμ στα μπουτχοια του κωροιτσχιου.

  • Εγώ; Τον τύπο που τα κάνει στα βράχια, τον πρόσεξες;

   • leon06010

    Όι όι!!! Αν δεν τον ανέφερες ούτε που θα τον πρόσεχα. Μιλάμε οι Ιάπωνες είναι λίγο ό,τι νά’ναι…
    Κ αυτό το δόλιο το κορίτσι που πήγαν κ το στήσανε;