Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται- Σταυρώνουν 5χρονα παιδάκια και έφηβους για να μην αυνανίζονταιHOAXES

Καταρρίπτεται- Σταυρώνουν 5χρονα παιδάκια και έφηβους για να μην αυνανίζονται

22 Απρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

Μένω άφωνος,speechless που λένε και οι Άγγλοι,ας δούμε το άρθρο…


Το σάιτ ονομάζεται: Stop Mastrubation Now (σταματήστε τον αυνανισμό τώρα) και οι δημιουργοί του είναι κάτι θρησκόληπτοι που θεωρούν πως η ύπαρξη της γενετήσιας περιοχής είναι από μόνη της αμαρτία που ή θα δημιουργήσει δολοφόνους και βιαστές, ή θα μας στείλει όλους στην κόλαση.

Έμβλημα του έχει μια ανοιχτή παλάμη η οποία είναι κυκλωμένη μέσα στο σήμα της απαγόρευσης. Ενώ το σύνθημα τους είναι «Όσοι αυνανίζονται πεθαίνουν 100%». Υπάρχει βέβαια και μια φωτογραφία με δυο χέρια σε θέση προσευχής και η λεζάντα που γράφει: «Τα χέρια είναι για να προσευχόμαστε και όχι για να αυνανιζόμαστε»

Χωρίς τίτλο

Σε κάθε ιστοσελίδα του το συγκεκριμένο σάιτ, γράφει για το πόσο αμαρτία είναι το σεξ, ο αυνανισμός κτλ κτλ. Πρόσφατο και τελευταίο χτύπημα είναι η διαφήμιση προϊόντος που δεν επιτρέπει στα παιδιά άνω των 5 ετών να αγγίζουν τα γεννητικά τους όργανα και τα προετοιμάζει όταν θα γίνουν έφηβοι να μην αυνανιστούν.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σταυρό, όπου εκεί μέσα μπαίνει το παιδάκι, και δένονται χέρια και πόδια. Μένει ακούνητο ώρες για να μην αγγίξει την ευαίσθητη περιοχή του. Με υπερηφάνεια το έχουν ονομάσει «Ο σταυρός του αντί- αυνανισμού».

Στις υποσημειώσεις που απευθύνονται σε γονείς αναφέρει: «πρόκειται για ένα προϊόν που με ασφάλεια εκπαιδεύει το παιδί σας να κρατάει μακριά τα χέρια του από τις επικίνδυνες περιοχές» Αναφέρει μάλιστα ότι το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων είναι ένας «αυτό- βιασμός».

Πως θα ακινητοποιήσεις ένα παιδάκι 5 χρονών όμως για ώρα; Θα βάλει τα κλάματα, θα ουρλιάζει θα φωνάζει… Και για αυτό έχουν λύση. Στην πάνω μεριά του σταυρού υπάρχει ειδικός ιμάντας που κλείνει γύρω από το μέτωπο και ακινητοποιεί το παιδί. Εάν το παιδάκι σας πάλι είναι εξαιρετικά άτακτό, έχουν και για αυτό λύση. Κατά μήκος του σταυρού, υπάρχουν ιμάντες που δένουν και το κορμάκι του για να μείνει ακίνητο…

Ήδη στις ΗΠΑ οργανώσεις για τα δικαιώματα του παιδιού, αλλά και Ιατρικοί σύλλογοι σε διάφορες Πολιτείες έχουν ξεσηκωθεί και απαιτούν την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Το είδαμε ΕΔΩ


Αυτά τα συνταρακτικά λέει το άρθρο,όμως πρόκειται περί φάρσας και έγινε γνωστή στο twitter με hashtag  #StopSatan2014

https://twitter.com/hashtag/stopsatan2014?src=hash

Την φάρσα την έστησε ένας επαγγελματίας του είδους το 2013 o Lonnie Childs μέσω της σατιρικής σελίδας στο facebook με την ονομασία Stop Masturbation Now αφού πρώτα είχε ξεγελάσει τα ΜΜΕ με ένα δελτίο τύπου για το Fappy το δελφίνι λέγοντας πως πρόκειται για την μασκότ του αντι-αυνανισμού.

seems-legit-to-me_o_3433695

http://www.dailydot.com/lifestyle/anti-masturbation-cross-twitter/

Η φάρσα για το Fappy το δελφίνι αναφέρεται και στις φάρσες της χρονιάς 2013 στο Vanity Fair.

http://www.vanityfair.com/news/2013/12/twitter-hoaxes-2013

Δείτε και την σελίδα του Lonnie Childs όπου ο σατιρικός χαρακτήρας της σελίδας φαίνεται και από τις πληροφορίες για την σελίδα όπου και ενημερώνει τα παιδιά για τις επικίνδυνες συνέπειες του αυνανισμού και τα προτερήματα των γεννετικά τροποποιημένων τροφίμων του και μάλιστα τον πληρώνει η Monsanto!!!

Fappy the Anti-Masturbation Dolphin

https://www.facebook.com/fappythedolphin/info?tab=page_info

Χωρίς τίτλο

Fappy The Anti-Masturbation Dolphin and STOP Masturbation NOW focus on educating children about the dangerous consequences of masturbation and the benefits of genetically modified foods ~ Paid for by the Monsanto Company

Άλλη μια φάρσα παρουσιάζεται σαν είδηση στο ελληνικό διαδίκτυο.

Μ’ αυτή τη φάρσα, την πάτησε και η εφημερίδα Το Ποντίκι, αλλά το κατάλαβε γρήγορα και διέγραψε το άρθρο.

21401

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής