Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Πριν από το σεισμό στο Νεπάλ σφαγιάστηκαν 250 χιλιάδες ζώα! – Τα περίεργα δημοσιεύματα!!!HOAXES

Καταρρίπτεται – Πριν από το σεισμό στο Νεπάλ σφαγιάστηκαν 250 χιλιάδες ζώα! – Τα περίεργα δημοσιεύματα!!!

1 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

Η αλήθεια είναι ότι με το ζόρι μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια σε αυτή την μεταφυσική, υπερφυσική, θρησκευτική, όπως θέλετε πείτε το χροιά, για το φονικό σεισμό στο Νεπάλ, ας δούμε πρώτα το άρθρο….


 

Ένα παράξενο δημοσίευμα, που κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες, είναι η σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων ζώων στο Νεπάλ, πριν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ στις 25 Απριλίου 2015.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για Θεία Δίκη, της σφαγής με τεράστιες χατζάρες των ζώων, όπως φαίνεται και στην εικόνα.
Σφαγιάστηκαν, χωρίς λόγο, με ένα απαίσιο τρόπο, στο ύπαιθρο, συμπεριλαμβανομένων βουβαλιών, αγελάδων, γιδών, πουλιών, και οτιδήποτε ζωντανό υπάρχει στη χώρα- εκτός των …ανθρώπων-. Διευκρινίζεται ότι είναι ένα … τελετουργικό μιας ινδουιστικής θρησκείας.
Τρεις ημέρες μετά, έγινε ο καταστροφικός σεισμός που προκάλεσε πάνω από πέντε χιλιάδες θανάτους και περισσότερους από δέκα χιλιάδες τραυματίες, προκαλώντας συγχρόνως τεράστιες καταστροφές σε όλη τη χώρα και γύρω από αυτήν.
Το επίκεντρο ήταν στην πρωτεύουσα του κράτους, Κατμαντού, όπου ισοπεδώθηκαν κτήρια, ναοί, μνημεία κλπ.
Πολλοί ανατολίτες που πιστεύουν στις Θείες Δυνάμεις, λένε ότι η φύση εκδικήθηκε με το δικό της τρόπο, τη μανία του ανθρώπου να σκοτώνει με ψυχρότητα κάθε είδους ύπαρξης.

Το είδαμε ΕΔΩ


Το άρθρο κρύβει μια αλήθεια, όντως τα ζώα σφαγιάστηκαν, όχι όμως τρεις μέρες πριν το καταστροφικό σεισμό.

Τη φωτογραφία την συναντάμε μαζί με άλλες σε άρθρο του 2014 και δείχνει την σφαγή των ζώων κατά την διάρκεια ενός θρησκευτικού φεστιβάλ προς τιμήν της θεάς Gadhimai. Το φεστιβάλ διεξάγεται κάθε 5 χρόνια και στο φεστιβάλ του 2009 σφαγιάστηκαν πάνω από 250.000 ζώα.

Δείτε την φωτογραφία στην Daily Mail σε άρθρο από τις 28 Νοεμβρίου 2014.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2852739/Nepal-devotees-sacrifice-thousands-animals-Hindu-ritual.html

Δεν θα αναλύσω τα γιατί και τα πως του φεστιβάλ, άλλωστε δεν με ενδιαφέρει, θα σας δώσω όμως μερικούς συνδέσμους για να διαβάσετε μόνοι σας αν θέλετε λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του φεστιβάλ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gadhimai_festival

http://www.thehindu.com/news/international/article53883.ece

Άλλοι πάλι μιλάνε για Σημάδι Κυρίου και ο Κύριος κρατάει ακόμα τα κεραμίδια στη θέση τους…

http://www.donotlink.com/eyjh

Χωρίς τίτλο

 

Περιττό να πω ότι οι ισχυρισμοί του άρθρου περί σφαγής τρεις μέρες πριν το σεισμό και περί εκδίκησης της φύσης ή σημάδι Κυρίου είναι μια ανοησία, μια επινόηση για το κλικ του αναγνώστη στο βωμό της επισκεψιμότητας.

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής