Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Βρέθηκε Εξωγήινη Μούμια Σε εγκαταλειμμένο ΕργαστήριοHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Βρέθηκε Εξωγήινη Μούμια Σε εγκαταλειμμένο Εργαστήριο

12 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Μπορεί κάποιος να θεωρήσει πως έχω ψύχωση με τα hoax που αφορούν μούμιες, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό είναι εντελώς τυχαίο. Μια φρέσκια “είδηση” κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στο ελληνικό (αλλά και παγκόσμιο φυσικά) διαδίκτυο. Την είδηση μπορείτε να τη δείτε Εδώ.

βρεθηκε μουμια hoax


Ας δούμε λοιπόν τι μας λέει :

vrethike-eksogiini-moumia-se-egkataleimmeno-ergastirio (1)

Σύμφωνα με τα Σιβηρικά νέα μετά απο έρευνα της αστυνομίας σε ένα εγκαταλειμμένο εργαστήριο, βρέθηκαν μούμιες μωρών. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία για τα περίεργα ευρήματα του εργαστηρίου.

Μεταξύ των μωρών βρέθηκε και ένα μουμιοποιημένο σώμα απο μια εξωγήινη οντότητα.

Η ανακάλυψη έγινε στο Τομπόλσκ στη Δυτική Σιβηρία, όπου ανθρώπινα μέρη, οστά και όργανα, ήταν διασκορπισμένα στο πάτωμα.

Πολλά από τα μωρά είχαν υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις πριν από μερικά χρόνια.

moumia

Η ανακάλυψη έγινε τυχαία από ένα φοιτητή της ιατρικής, τον Γκεόργκι Grigorchuck από το Τομπόλσκ.

Σύμφωνα με τον Scott c. ufologist Waring,

έχουμε να κάνουμε με πειράματα εξωγήινων οντοτήτων και δεν αποκλείει την δυνατότητα ενός εργαστηρίου όπου προσπαθούν να δημιουργήσουν υβριδικά όντα.

1

Δειτε το βίντεο

ΚΟΡΑΞ


Εάν κάποιος αφαιρούσε το 90% των λεγόμενων του συγκεκριμένου κειμένου και κρατούσε μόνο το όνομα του φοιτητή , την τοποθεσία και τη λέξη εργαστήριο θα μπορούσε να βρει την αλήθεια για τη σχετική είδηση. Πράγματι πριν από λίγες μέρες ο φοιτητής ιατρικής Georgy Grigorchuk παρακινούμενος από φήμες για ένα εγκαταλελειμμένο ιατρικό εργαστήριο στην πόλη της Ρωσίας Τομπόλσκ, πιστεύοντας ότι θα βρει αρκετά ιατρικά δεδομένα, έσπευσε να το εξερευνήσει. Όταν εισήλθε στο κτήριο αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στο πάτωμα  βρισκόντουσαν βάζα που περιείχαν ανθρώπινα μέλη ή ανθρώπινα έμβρια, κρανία και αρκετά έγγραφα σκορπισμένα στο πάτωμα. Τα πλαστικά βάζα λέγεται πως χρονολογούνταν -μεταξύ άλλων- μέχρι το 2012. Το εργαστήριο σταμάτησε να λειτουργεί το 2013.

Η αστυνομία αλλά και τα τοπικά νέα με την είδηση της ιστορίας άρχισαν να καλύπτουν και να ερευνούν το γεγονός. Το σκάνδαλο αυτό δημιούργησε οργή στους ντόπιους κατοίκους καθώς επικρατούσε για αρκετό καιρό μεγάλη άγνοια επί του θέματος. Ανάμεσα στα ανθρώπινα μέλη και στα νεκρά μωρά (όπου όλα είχαν πάνω τους ουλές, δείγμα ότι είχαν υποστεί χειρουργική επέμβαση) βρέθηκαν επίσης αρχεία με ονόματα και ιατρικά δεδομένα ασθενών. Η εισαγγελία του Τομπόλσκ διέταξε την άμεση έρευνα του συμβάντος αυτού , λόγω των αισθητών υποψιών , ότι ο νόμος περί διάθεσης των ανθρώπινων μελών αλλά και των ιατρικών αρχείων του πρώην εργαστηρίου είχαν καταπατηθεί.

Οι παρακάτω φωτογραφίες συνοδεύουν την πραγματική είδηση

28595C3E00000578-3068978-image-a-76_1430844618753

28595C1700000578-3068978-image-a-70_1430842268180

Δεν είναι γνωστό ακόμα εάν όλα όσα συνέβαιναν σ’ αυτό το εργαστήριο ήταν εντελώς νόμιμα ή παράνομα. Αλλά η εγκατάλειψη όλων αυτών των οστών και των ανθρώπινων μελών είναι εντελώς αποτρόπαια. Δυστυχώς η “τρομακτική” όψη όλων αυτών των στοιχείων έδωσαν τροφή ξανά στα συνωμοσιολογικά Blogs, παραποιώντας για άλλη μια φορά μία είδηση για μερικά κλικς. Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα έχουν κάνει “εξωγήινοι” αλλά απλά (είτε εσκεμμένα είτε από αμέλεια) έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3068978/Police-investigate-abandoned-Russian-pathology-lab-mummified-remains-babies-discovered-shocked-locals.html

http://ura.ru/news/1052207631

Σπύρος Α. – Ethereal Society

Αρθρογράφος - Ερευνητής