Καταρρίπτεται – ΣΟΚ: Σκυλίτσα γέννησε… άνθρωπο – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανατριχιαστικές φωτογραφίες

5

Σκυλίτσα γέννησε… άνθρωπο και υπάρχουν ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον…

Για να δούμε το σοκαριστικό άρθρο.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε φαίνεται κάτι τρομακτικό! Δείχνουν η μικρή σκυλίτσα, να έχει γεννήσει έναν…άνθρωπο!
Τουλάχιστον έτσι μοιάζει το πλάσμα αυτό που διακρίνουμε στις εικόνες. Πρόκειται για τερατογέννηση;

23001

23002

23003

23004
ΠΗΓΗ

 

Ένα σοκ, πρέπει να το πάθατε, αν δεν το έχετε πάθει από το 2013 που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες στην ελληνική μπλοκόσφαιρα και αναπαράγονται. Δείτε ΕΔΩ

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και κυκλοφορούν στο ίντερνετ από το 2011, στην αρχή με email και αργότερα με διάφορα ανυπόστατα άρθρα. Το κουτάβι που βλέπουμε στις φωτογραφίες που και καλά μοιάζει με άνθρωπο με ουρά, είναι ένα κουτάβι με το σπάνιο σύνδρομο Water puppies ή Anasarca puppies.

23005

Τα κουτάβια που γεννιούνται με αυτό το σύνδρομο είναι παραμορφωμένα εξαιτίας του γενικού οιδήματος (πρήξιμο, κατακράτηση νερού) και πεθαίνουν συνήθως μέσα σε λίγες ώρες. Η αιτία που προκαλεί το σύνδρομο Water puppies είναι άγνωστη.

23006

23007

Ο  ισχυρισμός για σκυλίτσα που γέννησε άνθρωπο είναι τουλάχιστον γελοίος και καταρρίπτεται.
Ένα σοκ ομολογώ πως το έπαθα και δεν ήταν από τον ισχυρισμό, «σκυλίτσα γέννησε άνθρωπο» ούτε από τις φωτογραφίες,  αλλά από τα σχόλια που συνοδεύουν αυτές τις αναρτήσεις.

 

23008b

http://www.dogbreedinfo.com/whelpingwaterpuppies.htm

 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Φελέκι

  Στα σχόλια που δημοσίευσες ο εγκέφαλός μου εξερράγη και βλέπω τον ματωμένο τοίχο με τα μάτια μου πεσμένα στο πάτωμα, ενώ το ένα το τσαλαπάτησε η ολολύζουσα λογική.

 • kingrim

  poli gelio ta sxolia xaxaxaxa

 • Giorgos Zoulis

  Το μόνο που μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες είναι ένα άρρωστο κουτάβι. Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν νεκρό, έτοιμο για ταφή και ότι είχε αρχίζει να πρήζετε λόγω σήψης. Γενικά όχι ευχάριστες εικόνες και συνειρμοί αλλά όχι και να φτάσει κανείς στο γελοίο συμπέρασμα ότι είναι ανθρωπόμορφο πλάσμα.

 • leon06010

  Αχ το δόλιο!…

 • BraveLabrador

  Κάποιοι πρέπει να κόψουν τα ναρκωτικά.