Καταρρίπτεται – Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

In Fake news, Hoax, True stories, Αερολογίες - μπούρδες., Γκάφες, Την πάτησα by Θοδωρής Δανιηλίδης3 Comments

Φοβερό, τρομερό, σοκαριστικό, αποκαλυπτικό κτλ. Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. 

Για να δούμε τι λέει η μπούρδα που κυκλοφορεί αρκετά χρόνια.

23206

Nasa: Αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να… αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.
Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία.

Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος.

Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

Η «είδηση» που κυκλοφορεί από το 2011 στην ελληνική μπλοκόσφαιρα, δεν έχει ίχνος αλήθειας. Είναι μια ψεύτικη ιστορία του Weekly World News

Πίσω στις 15 Σεπτέμβρη 1998, που το Weekly World News δημοσίευσε αρχικά την ψεύτικη είδηση. Το Weekly World News δημοσιεύει ολοφάνερα φανταστικές ψεύτικες ιστορίες, με αγαπημένα θέματα,, τέρατα, κ.τ.λ. με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Bat Boy, ένα πλάσμα, μισό άνθρωπος μισό νυχτερίδα.

23202

Ακόμη πιο πίσω 16 Οκτώβρη 1990, η ίδια ιστορία από το Weekly World News

23204

Ακόμη πιο πίσω 10 Σεπτέμβρη 1985 και πάλι η ίδια ιστορία από το Weekly World News

23205

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ είναι φανταστικό πρόσωπο και η ιστορία είναι ένα σατιρικό άρθρο και τίποτα παραπάνω, από μια «εφημερίδα» που ειδικεύεται στις φάρσες και στα σατιρικά άρθρα, με μακρά παράδοση,από το 1979.

Η Weekly World News είναι υπεύθυνη για αρκετά ψεύτικα άρθρα που κυκλοφόρησαν και αναπαράχθηκαν σαν πραγματικά, όπως τα παρακάτω.

ΣΟΚάρει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μυστικού που έκρυβε η NASA εδώ και 40 χρόνια!!

Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν υψηλότερο I.Q

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Giorgos Zoulis

    Και να υπήρχε αυτό το σήμα και να το είχαμε λάβει και αποκρυπτογραφήσει δε θα είχε καμία σημασία καθώς αυτός ο πολιτισμός θα ήταν νεκρός. Εδώ και 80.000+17 χρόνια. Γιατί και πιο νωρίς να το λαβαίναμε θα ανεβαίναμε στο Εντερπράιζ ή το Μιλένιουμ Φάλκον (ανάλογα με το φραντσάιζ που είστε προσφιλής) και θα καλύπταμε τα πάρσεκ σε χρόνο dt.

    • Darth Homer

      στο Falcon…μη ξεχνας οτι εκανε το «Kessel run in less than 12 parsecs» :p