Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετώνHOAXES FAKE NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καταρρίπτεται – Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

18 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Φοβερό, τρομερό, σοκαριστικό, αποκαλυπτικό κτλ. Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. 

Για να δούμε τι λέει η μπούρδα που κυκλοφορεί αρκετά χρόνια.

23206

Nasa: Αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να… αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.
Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία.

Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος.

Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

Η “είδηση” που κυκλοφορεί από το 2011 στην ελληνική μπλοκόσφαιρα, δεν έχει ίχνος αλήθειας. Είναι μια ψεύτικη ιστορία του Weekly World News

Πίσω στις 15 Σεπτέμβρη 1998, που το Weekly World News δημοσίευσε αρχικά την ψεύτικη είδηση. Το Weekly World News δημοσιεύει ολοφάνερα φανταστικές ψεύτικες ιστορίες, με αγαπημένα θέματα,, τέρατα, κ.τ.λ. με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Bat Boy, ένα πλάσμα, μισό άνθρωπος μισό νυχτερίδα.

23202

Ακόμη πιο πίσω 16 Οκτώβρη 1990, η ίδια ιστορία από το Weekly World News

23204

Ακόμη πιο πίσω 10 Σεπτέμβρη 1985 και πάλι η ίδια ιστορία από το Weekly World News

23205

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ είναι φανταστικό πρόσωπο και η ιστορία είναι ένα σατιρικό άρθρο και τίποτα παραπάνω, από μια “εφημερίδα” που ειδικεύεται στις φάρσες και στα σατιρικά άρθρα, με μακρά παράδοση,από το 1979.

Η Weekly World News είναι υπεύθυνη για αρκετά ψεύτικα άρθρα που κυκλοφόρησαν και αναπαράχθηκαν σαν πραγματικά, όπως τα παρακάτω.

ΣΟΚάρει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μυστικού που έκρυβε η NASA εδώ και 40 χρόνια!!

Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν υψηλότερο I.Q

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.