Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με εξωγήινο στο Μεξικό που προσπάθησαν να εξαφανίσουν οι ΗΠΑ! (φωτο)HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καταρρίπτεται – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με εξωγήινο στο Μεξικό που προσπάθησαν να εξαφανίσουν οι ΗΠΑ! (φωτο)

19 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Το άρθρο αναφέρει πως δεν πρόκειται για φάρσα και η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη… Αν είναι έτσι, τότε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα πρέπει να το δούμε λίγο καλύτερα.

Πρώτα το άρθρο από το makeleio.gr

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με εξωγήινο στο Μεξικό που προσπάθησαν να εξαφανίσουν οι ΗΠΑ! (φωτο)

Κι όμως δεν πρόκειται για φάρσα.! Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να… κρύβει. Στο Μεξικό γιατί για εκεί πρόκειται, αυτοί που παρευρίσκοντο εκεί την ώρα του συμβάντος και της λήψεως αυτής, δεν βρίσκονται πουθενά. Ένας όμως που βρίσκεται κάπου εκτός Αμερικής και ήταν παρόν στο συμβάν, αναφέρει το εξής:

23401a

«Το κρατούσαν για αρκετή ώρα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Κάποιοι γελούσαν και αυτό κοιτούσε τρομαγμένο. Το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο σαν ασθενοφόρο. Λυπήθηκα πολύ που είδα να φοβάται.Έπειτα ήρθε στρατός και εμάς όλους μας έδιωξαν από την περιοχή.Σε κάποιους μάλιστα έδωσαν λεφτά. Πολλά λεφτά».

Η φωτογραφία εξετάστηκε από κάθε σύγχρονο μέσο.

Όσο και αν προσπαθούν να την γελοιοποιήσουν, πρόκειται για μια γνήσια εικόνα.


Φυσικά το άρθρο είναι μια μπούρδα, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε από που ξεκίνησε και την ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία, που είναι αρκετά διαδεδομένη και έχει συνοδεύσει διάφορες ιστορίες με εξωγήινους.

Η φωτογραφία πρώτοδημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 1950, στη 3η σελίδα του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού Neue Illustrierte   και ήταν μία πρωταπριλιάτικη φάρσα.

23404

Στο επόμενο τεύχος το περιοδικό, ξεκαθάρισε πως ήταν μια φάρσα.
Το «Neue Illustrierte”, της 29ης Μαρτίου, δημοσίευσε κάποια αστεία για τους αναγνώστες του. Η προσγείωση των Αρειανών στη σελίδα 3 είναι ήταν μία φαντασίωση. Ο λοχίας Δ Ussel (Dussel) δεν υπάρχει. Ο άντρας του Άρη ήταν ένας καλλιτέχνης της ομάδας σκέιτερ “The Lidstones”.

23409

Όντως, ο Αρειανός έχει μεγάλη ομοιότητα με τον James Lidstone 

23410Η ιστορία που συνόδευε τις φωτογραφίες, περιέγραφε την κατάρριψη του ιπτάμενου δίσκου, από το λοχία D. Ussel στην Αριζόνα και τη σύλληψη του εξωγήινου από τον πλανήτη Άρη που είχε 70 πόντους ύψος και μεταλλικό χρώμα.  Ο λοχίας D. Ussel, είναι ήταν ένα λογοπαίγνιο και σημαίνει βλάκας/κορόιδο στα γερμανικά. Ακόμη η μυστηριώδης γραφή είναι αντικατοπτρισμός του κειμένου “Die Erde gefällt uns nicht. Wir möchten wieder nach Hause.” και θα πει “Η γη δεν μας αρέσει. Θέλουμε να πάμε σπίτι.”

23405

 

Η φωτογραφία του ιπτάμενου δίσκου είναι μια επεξεργασμένη φωτογραφία του μοντέλου του Dr. E.W. Kay’s που είχε δημοσιευτεί τον Ιαν 1950.

23407

Η φωτογραφία έχει αρκετά και μεγάλα προβλήματα γεωμετρίας. Η γυναίκα στα αριστερά που φαίνεται να είναι μπροστά από την γυναίκα στα δεξιά, (το δεξί της χέρι καλύπτει την άλλη γυναίκα), αλλά τα πόδια της γυναίκας στα δεξιά είναι πολύ μεγαλύτερα και πιο μπροστά. Ένα παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και στους δύο άνδρες. Φαίνονται να είναι στην ίδια ευθεία αφού κρατάνε τον εξωγήινο από τα χέρια αλλά τα πόδια του άντρα στα δεξιά είναι πιο μπροστά. Ακόμη τα χέρια τους φαίνονται να κρατάνε κάτι που είναι οριζόντιο και όχι κάθετο που δεν είναι λογικό. Πόσες φορές κρατήσατε ένα παιδί με αυτό τον τρόπο;

23408

Η παραπάνω φωτογραφία έχει δημοσιευτεί σε ολόκληρο τον κόσμο (βιβλία, περιοδικά εφημερίδες κτλ)  με διάφορες ιστορίες και στην περίπτωση που την ξαναδείτε, θα γνωρίζετε από πού προέρχεται.

Έχει πλάκα που το άρθρο ξεκινάει με τη φράση “Κι όμως δεν πρόκειται για φάρσα.!”

http://forgetomori.com/2012/ufos/the-fbikgbss-alien-photo-found/

http://naoqueroacreditar.blogspot.gr/2012_04_01_archive.html

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.