Ποιοι είμαστε
Αρχική ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ!!HOAXES

ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ!!

20 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Τι ψύχραιμοι να μείνουμε με τέτοιους τίτλους…. Πείτε μας την αλήθεια…. Τι πλησιάζει την Ελλάδα; Χρεοκοπία; Σεισμός; Καταποντισμός; Οι σαυρόμορφοι; Οι εξωγίηνοι; Τα ψεκαστικά; Τι… την τρέλα μου; Τι; 

Markella Toufexi και επικίνδυνο να πλησιάζει την Ελλάδα, δεν θα το αντέξω…

23505


 

ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ!!

Δυστυχώς κάτι άκρως επικίνδυνο αναμένεται να πλησιάσει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και θα είναι…

θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως ακόμα και 8-9 μποφόρ !!

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org το οποίο προβλέπει αυτούς τους ανέμους, ισχυρό βόρειο ρεύμα ανέμων, θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία από βορρά προς νότο σε όλη την Ελλάδα, από την ερχόμενη Παρασκευή και μετά.
Σε όλο το Αιγαίο πέλαγος οι άνεμοι όλες αυτές τις ημέρες, θα αγγίζουν ακόμα και τα 7-8 ίσως και 9 μποφόρ, εμποδίζοντας τα ταξίδια με πλοία προς όλο το Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι κυρίως στην Θράκη, το βόρειο, ανατολικό και νότια Αιγαίο. Πέρα από τους ανέμους όμως, ο καιρός θα επιδεινωθεί, η θερμοκρασία θα πέσει, ενώ θα σημειώνονται και ισχυρές καταιγίδες κυρίως στην βόρεια χώρα.

Μείνετε λοιπόν ψύχραιμοι καθώς οι βόρειοι άνεμοι θα είναι επικίνδυνοι με αυτή την ένταση και δεν αποκλείεται όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, να είναι και επικίνδυνοι για τη σωματική μας ακεραιότητα.
 

 Αναρτήθηκε από Markella Toufexi

Ααααα…. να τι πλησιάζει την Ελλάδα…. θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως ακόμα και 8-9 μποφόρ. Μόνο που η ΕΜΥ έχει νότιους 4-6 μποφόρ την παρασκευή και ανατολικούς 3-5 μποφόρ το Σάββατο.

23504
Για να ψάξω την πηγή της Markella Toufexi. που είναι το  greek-weather.org και κλασικά δεν του φτάνει το ένα κλικ και θέλει δεύτερο στο κλώνο που διατηρεί. 
Το άρθρο του greek-weather.org (άσχετα αν είναι τραβηγμένο ή οχι) μιλάει για την Παρασκευή 8 του Μάη, που η Ντουφεξή αφαίρεσε γιατί της χαλούσε την συνταγή και στα παλιά της τα παπούτσια αν σας τρομοκρατεί χωρίς λόγο, τα κλικ να πέφτουν… αυτό έχει σημασία.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.