Τι δουλειά έχουμε σαν ελληνική φυλή με αυτά τα όντα που είναι κατώτερα από ζώα;

15

Κυκλοφορεί και αναπαράγεται στο facebook το παρακάτω μήνυμα. 

23801

Απορία.

Στις μισές χώρες της Ευρώπης, έχει νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Στην Ολλανδία νομιμοποιήσανε το κόμμα των παιδεραστών.
Στη Γερμανία επιτρέπετε η κτηνοβασία και κατατέθηκε στη βουλή νομοσχέδιο προς ψήφιση, για να επιτρέπετε ο γάμος μεταξύ αδελφών. Δηλαδή νομιμοποίηση της αιμομιξίας.
Μπορεί να μου τεκμηριώσει κάποιος, τι δουλειά έχουμε σαν ελληνική φυλή, σε μια ένωση με αυτά το όντα, που είναι κατώτερα από τα ζώα? 

Είμαι τουλάχιστον εντυπωσιασμένος από το τι πιστεύουν και αναπαράγουν οι Έλληνες χρήστες στο fb και γενικότερα στο ίντερνετ.

Αν εξαιρέσω την πρώτη πρόταση για τους γάμους ή σύμφωνο συμβίωσης, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα.

1. Το κόμμα των παιδόφιλων  (PNVD) ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 2006 από τρία άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται παιδεραστές.
Ποτέ δεν κατάφερε να μαζέψει τις 30 υπογραφές που χρειάζονται κάθε μιας από τις 19 εκλογικές περιφέρειες, ώστε να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές του 2006 και ποτέ δεν κατέβηκε σε εκλογές. Διαλύθηκε τις 14 Μαρτίου το 2010.
Διαβάστε ΕΔΩ
Οι ιδρυτές του κόμματος είναι οι παρακάτω.

Η σχετική ανακοίνωση από το χαμόγελο του παιδιού. ΕΔΩ

2. Στη Γερμανία η κτηνοβασία είναι παράνομη. Όπως βλέπουμε στο δημοσίευμα των New York Times, από την πρώτη Φεβρουαρίου του 2013, η κτηνοβασία είναι παράνομη στη Γερμανία, κάτι που επιβεβαιώνεται και στη Wikipedia στο λήμα «Zoophila and the Law«
4
ΠΗΓΗ nytimes.com
3
ΠΗΓΗ en.wikipedia.org

3. Στη Γερμανία η αιμομιξία είναι παράνομη και δεν έχει κατατεθεί κανένα νομοσχέδιο για νομιμοποίηση της. Διαβάστε ΕΔΩ

Τώρα απαντήστε μου, αν τα παραπάνω ψέματα τα έλεγαν για εμάς τους Έλληνες, πώς θα σας φαινόταν;

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Γεώργιος Στ Τσιουδάκης

  Ἐγῶ λυπάμαι τοὺς ὀλλανδοὺς οἱ ὁποῖοι λαμβάνουν ἀρνητικὴ κριτικὴ καὶ ποὺ κάποιοι πιάνουν στὸ στόμα τους 80 ἑκ. πολιτῶν γιὰ χάρη 20 ἀνωμάλων. Ἡ διαφορὰ τῆς Ὀλλανδίας ἀπὸ τὶς ἄλλες χῶρες ξέρετε ποιὰ εἶναι; Ὄτι οἱ ἀνώμαλοι (κάποιοι, ὄχι ὄλοι) τῆς Ὀλλανδίας ἐκτὸς ἀπὸ ἀνώμαλοι εἶναι καὶ ἀθεόφοβοι, γι’αὐτὸ καὶ ἴδρυσαν τὸ κόμμα.
  Παιδόφιλους δὲν ἔχει μόνο ἡ Ὀλλανδία, ἔχει κι ἡ Ἑλλάδα, ἡ Γερμανία, ἡ Κροατία, ἡ Βραζιλία καὶ κάθε ἄλλη χώρα τοῦ πλανήτη.

  «1. Το κόμμα των παιδόφιλων (PNVD) ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 2006 από τρία άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται παιδεραστές.
  Ποτέ δεν κατάφερε να μαζέψει τις 30 υπογραφές που χρειάζονται κάθε μιας από τις 19 εκλογικές περιφέρειες, ώστε να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές του 2006 και ποτέ δεν κατέβηκε σε εκλογές.»
  Ἡ Ὀλλανδικὴ κοινωνία ἔκανε τὸ σωστό. Τοὺς γύρισε τὴν πλάτη, ἔτσι ἀπλά.

  Δὲν εἶναι σωστὸ νὰ κακολογοῦμε 80 ἑκ. πολιτῶν γιὰ χάρη 20 ἀθεόφοβων ἀνώμαλων.

  • John Smith

   Έλα όμως που το «τρεις Ολλανδοί παιδεραστές προσπάθησαν να φτιάξουν κόμμα και απέτυχαν» δεν τραβάει το ίδιο σαν τίτλος…

  • T 50 PAK FA ζιγκλερωμενο

   Δεν εχει 80 εκατομμυρια η ολλανδια.ουτε 20 δεν εχει.κατα τα αλλα σωστος.

 • skinhead_Oi

  Τι άλλο θα σκεφτούν για να υποστηρίξουν την ανωτερότητα του έθνους τους; Πραγματικά.. Η βιολογία έχει αποδείξει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και ότι δεν υπάρχουν φυλές.

  • John Smith

   Τι να κάνουμε, οι αίλυναις (προσοχή, δεν μιλάω για τους Έλληνες, αυτοί είναι άλλη περίπτωση) θα είναι πάντα ανώτεροι όλων. Όποιος διαφωνεί με αυτή την άποψη θα εξωντοθεί από τα ανίκητα στρατά των ΕΛ που θα εισβάλλουν σύντομα στο σπίτι του.

  • T 50 PAK FA ζιγκλερωμενο

   Φυλες υπαρχουν.ανωτερες φυλες δεν υπαρχουν.

 • jammamon

  η ελληνική φυλή λέει και γράφει αγγλικό ερωτηματικό αχαχαχαχα

  • Γιώργος Σ.

   Και να ήταν οι μόνοι… Απορώ πώς γίνεται το ελληνικό ερωτηματικό να είναι πιο απλό στην πληκτρολόγηση (Q) από το αγγλικό (Shift + /), και όμως να είναι τόσο διαδεδομένο το λάθος.

 • Fgg

  Ντάξει μωρέ και τι έγινε? Δες πόσα like είχα για αυτή την ανάρτηση!!!

 • The Dutch

  που να μπείτε στο fb στη σελίδα «χρυσή μούντζα» που ανακαλύπτει τα μαργαριτάρια των Ελληνίδων μανάδων στο διαδίκτυο…θα εντυπωσιαστείτε!

 • ΕΛΛ-Νικ

  με μια διαφορα..απο την 01/02/2013 η κτηνοβασια ειναι παρανομη..Αρα πριν απο αυτη την ημερομηνια, ηταν ΝΟΜΙΜΗ..αρα κτηνοβατες παρα πολλοι,για να επιτρεπεται με νομο, μεχρι να απαγορευθει το 2013..σωστα?σωστα..

  • Κριλιν

   νομιζω πως απλα δεν υπηρχε νομος. Πχ ουτε στην Ελλαδα υπαρχει νομος που να απαγορευει την κοπρολαγνια, σημαινει αρα οτι την βρισκουμε με κακακια;

  • Another Reality

   Υ λωγοικη του αιθνοικωφρονα. ΕΒΓΕ φειλαι μου, αιτσει οινε ι αιλλοιναις.

  • Konstas

   Όχι, εξακολουθούσε να είναι παράνομη ως βασανισμός ζώων. Στην Ελλάδα, από όσο ξέρω δεν έχουμε ειδικό νόμο για την κτηνοβασία. Αυτό δεν την καθιστά νόμιμη (φαντάζομαι αντίστοιχο άρθρο της Bild με τίτλο «Απορία !!! Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά τα ζώα τους έλληνες, οι οποίοι δεν έχουν νόμο που να απαγορεύει την κτηνοβασία;;;»)

   Η κτηνοβασία είναι μια μορφή βασανισμού ζώων. Κάθε πολιτισμένο κράτος έχει νόμους που απαγορεύουν να βασανίζονται τα ζώα, επομένως δεν είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ειδικός νόμος που να απαγορεύει την σεξουαλική επαφή με ζώα. Τότε γιατί έφτιαξαν τον νόμο οι Γερμανοί (ή και άλλα κράτη στα οποία η κτηνοβασία προβλέπεται σαν ειδικό ποινικό αδίκημα);

   Μπορώ να φανταστώ τρεις λόγους για τους οποίους ένα κράτος μπορεί να θεσπίσει ειδικό νόμο για την κτηνοβασία :

   Α) Από ιδιαίτερη ευαισθησία/συμβολικά. Απαγορεύεται ούτως ή άλλως ως βασανισμός ζώων, αλλά το Κράτος έρχεται και το θεσπίζει ρητά και πανηγυρικά, προς άρση οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κοινωνικής ή δικαστικής (π.χ. κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι αν πάει μια γυναίκα με ένα άλογο δεν αποτελεί βασανισμό του αλόγου, επομένως θα επιτρεπόταν αν δεν υπήρχε η ειδική νομοθεσία). Συνήθως αυτή την αντιμετώπιση θα την έχουν πολιτισμένα δυτικά κράτη.

   Β) Επειδή υπάρχει πρόβλημα και περιστατικά. Σε ένα κράτος όπου εμφανίζεται ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός περισταστικών (ασυνήθιστα μεγάλος για τα δεδομένα του συγκεκριμένου κράτους -άλλο υποθέτω το «ασυνήθιστα μεγάλος» για την Γερμανία και άλλο για την Ζιμπάμπουε), μπορεί να καθιερωθεί ειδική νομοθεσία για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, καθώς η νομοθεσία περί βασανισμού ζώων δεν αρκεί ως γενικότερη. Αυτήν την αντιμετώπιση μπορεί να την βρεις τόσο σε ανεπτυγμένα κράτη όσο και σε υπανάπτυκτα (π.χ. σε ένα ευρωπαϊκό κράτος που είχαν 20 περιστατικά σε ένα χρόνο ή σε ένα τριτοκοσμικό κράτος που είχαν 20.000 περιστατικά σε ένα χρόνο).

   Γ) Επειδή αντιμετωπίζεται το θέμα όχι από την πλευρά του ζώου (βασανισμός του), αλλά από την πλευρά του ανθρώπου. Με την αντιμετώπιση αυτή το θέμα μας δεν είναι (μόνο) ο βασανισμός του ζώου, αλλά το ότι θεωρούμε τόσο υποτιμητικό για τον άνθρωπο να πάει με ένα ζώο, που το θεσπίζουμε ως ποινικό αδίκημα. Αυτήν την αντιμετώπιση συνήθως θα την βρεις σε υπερσυντηρητικά ή θεοκρατικά κράτη (όπου επίσης μπορεί να απαγορεύεται η πορνογραφία κλπ για τους ίδιους λόγους).

   Δεν ξέρω αν η Γερμανία υπάγεται στην 1η ή στην 2η περίπτωση (προφανώς δεν υπάγεται στην 3η) και γι’ αυτό έφτιαξε ειδικό νόμο για την κτηνοβασία, πάντως σε κάθε περίπτωση ήταν απαγορευμένη και πριν, αντιτιθέμενη στις διατάξεις περί βασανισμού ζώων.

  • Ν.A.Β.

   Αναμμένο σπίρτο είσαι. Με την ίδια λογική (χμμ λέμε τώρα) στην Ελλάδα επιτρέπεται ο κανιβαλισμός, σωστά; Δεν είναι παράνομος, δεν υπάρχει ειδικός νόμος να απαγορεύει να τρως το γείτονά σου, άρα μέχρι και σήμερα τρώμε τους γείτονές μας.
   Ενημερωτικά, δεν είναι υποχρεωτικό να αφήνετε σχόλια. Αν δεν έχετε κάποια σχέση με το αντικείμενο μπορείτε απλά να διαβάσετε το άρθρο και να πάτε παρακάτω. Μην εκτίθεστε γράφοντας κοτσάνες.