Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Αφαιρεί τη καρδιά ενός μαρουλιού και την τοποθετεί μέσα σε νερό …Μια εβδομάδα αργότερα συνέβη κάτι ΜΑΓΙΚΟ! (βίντεο)HOAXES

Καταρρίπτεται – Αφαιρεί τη καρδιά ενός μαρουλιού και την τοποθετεί μέσα σε νερό …Μια εβδομάδα αργότερα συνέβη κάτι ΜΑΓΙΚΟ! (βίντεο)

30 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικοοοο, βασικά ΑΕΚ είμαι (όχι σχόλια παρακαλώ) αλλά παρασύρθηκα από το τίτλο και θυμήθηκα το οπαδικό αυτό σύνθημα, ας δούμε όμως τι μαγικό συμβαίνει αν αφαιρέσετε τη καρδιάς ενός μαρουλιού και τη τοποθετήσετε στο νερό σύμφωνα με το άρθρο..


 

Σε όλους μας έχει περισσέψει μαρούλι από… τη σαλάτα που φάγαμε, αλλά πόσοι γνωρίζεσαι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κάτι πραγματικά όμορφο; Σε αυτό το βίντεο, ο άνθρωπος αυτός μας διδάσκει πώς μπορούν να αναγεννηθούν τα φρούτα και τα λαχανικά στην κουζίνα μας! Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται ένα πραγματικό κήπο στην πίσω αυλή για αυτό. Μπορείτε να πάρετε φρέσκα λαχανικά την επόμενη φορά που μαγειρεύετε κατευθείαν από την κουζίνα σας!

Μπορείτε να αυξήσετε τα λαχανικά άμεσα σε μια μικρή κατσαρόλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον πυρήνα του μαρουλιού στο πιάτο με λίγο νερό. Μία εβδομάδα αργότερα, ρίζες, φυσικά, θα αρχίσουν να δημιουργούνται και να μεγαλώνουν! Είναι τόσο εκπληκτικό να παρακολουθήσετε σε δράση. Είναι όπως στο δημοτικό όταν φυτέψαμε τις πρώτες μας φακούλες και τις παρατηρούσαμε να μεγαλώνουν.

Το είδαμε στο pentapostagma.gr , makeleio

 

Εντάξει, είναι γνωστό πως τα ιστολόγια δε δίνουν σημασία στο τι ανεβάζουν μόνο και μόνο για να τραβήξουν το κλικ του αναγνώστη ακόμα και αν είναι εξόφθαλμο hoax, προφανώς ούτε καν είδαν το βίντεο του οποίου ο παρουσιαστής εξηγεί στο τέλος της παρουσίασης ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα και δεν έχετε παρά να βάλετε το βίντεο από το 03:25 και να ακούσετε τον ίδιο να το λέει.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής