Καταρρίπτεται – Ντοκουμέντο απο τα αρχεία της NASA: Πήγαν στη Σελήνη και αυτό που είδαν…(Βίντεο)

In Hoax, ΑΤΙΑ-UFO, Συνωμοσιολογίες by Γιώργος Ζαβοδημητράκης0 Comments

Χωρίς τίτλο

 

Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.

Και ποιος δεν ξέρει την περίφημη αυτή φράση που συνόδευε το Star Trek, αγαπημένη ταινία φαντασίας και ατέλειωτες ώρες μπροστά από την οθόνη να ξετυλίγονται στα μάτια μας οι φανταστικές περιπέτειες του Captain Kirk και του πληρώματος του Enterprise.

Η νοσταλγία τελειώνει κάπου εδώ, τι συμβαίνει όμως όταν η φαντασία συγχέεται με την πραγματικότητα;Έχουμε ιστορίες σαν αυτή που ακολουθεί


 

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στο φεγγάρι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.

 

Το είδαμε στο periergaa.blogspot.gr


Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι πήγαμε στη σελήνη, η φαντασία όσα το παραπάνω άρθρο ισχυρίζεται, το βίντεο δεν είναι ντοκουμέντο από τη Nasa, βασικά το βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από πλάνα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ένα φαρσέρ του διαδικτύου στο κανάλι του στο You tube με την ονομασία TheFakingHoaxer.

Στη περιγραφή του ξεκαθαρίζει πως είναι φάρσα και ποια προγράμματα χρησιμοποίησε για να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό.

Hoax footage of strange happenings on the Moon. Captured on film by the Apollo astronauts. Created with Adobe CS4, 3DS Max 2010 and real photos. Lights, Towers and UFO’s added via CGI. Music is by Atli Orvarsson ‘The Fourth Kind’ Soundtrack.

Hoax πλάνα από περίεργα συμβάντα στη Σελήνη.  Αποτυπώνονται σε μια ταινία από τους αστροναύτες του Απόλλο. Δημιουργήθηκε με το Adobe CS4, 3DS Max 2010 και πραγματικές φωτογραφίες. Φώτα, Πύργοι και τα UFO προστίθεται μέσω CGI. Η μουσική είναι από το Soundtrack Atli Orvarsson «Το τέταρτο είδος»

Δείτε όλο το βίντεο λοιπόν στην αρχική του πηγή.

Επίσης αν δείτε κάποια στιγμή να κυκλοφορεί βίντεο με τίλους όπως…

ΣΟΚ!! Η σελήνη περιστρέφεται!!! Αυτά που δεν θέλουν να ξέρετε!!!

Συγκλονιστικό !!! Βίντεο της Nasa!! Η σελήνη μας επιτίθεται!!!

Nα ξέρετε ότι είναι φάρσα στημένη από τον ίδιο φαρσέρ.

 

 

Γιώργος Ζ.  in a galaxy far, far away…..

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.