Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Ντοκουμέντο απο τα αρχεία της NASA: Πήγαν στη Σελήνη και αυτό που είδαν…(Βίντεο)HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – Ντοκουμέντο απο τα αρχεία της NASA: Πήγαν στη Σελήνη και αυτό που είδαν…(Βίντεο)

9 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.

Και ποιος δεν ξέρει την περίφημη αυτή φράση που συνόδευε το Star Trek, αγαπημένη ταινία φαντασίας και ατέλειωτες ώρες μπροστά από την οθόνη να ξετυλίγονται στα μάτια μας οι φανταστικές περιπέτειες του Captain Kirk και του πληρώματος του Enterprise.

Η νοσταλγία τελειώνει κάπου εδώ, τι συμβαίνει όμως όταν η φαντασία συγχέεται με την πραγματικότητα;Έχουμε ιστορίες σαν αυτή που ακολουθεί


 

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στο φεγγάρι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LnaumWwuSGY

Το είδαμε στο periergaa.blogspot.gr


Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι πήγαμε στη σελήνη, η φαντασία όσα το παραπάνω άρθρο ισχυρίζεται, το βίντεο δεν είναι ντοκουμέντο από τη Nasa, βασικά το βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από πλάνα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ένα φαρσέρ του διαδικτύου στο κανάλι του στο You tube με την ονομασία TheFakingHoaxer.

Στη περιγραφή του ξεκαθαρίζει πως είναι φάρσα και ποια προγράμματα χρησιμοποίησε για να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό.

Hoax footage of strange happenings on the Moon. Captured on film by the Apollo astronauts. Created with Adobe CS4, 3DS Max 2010 and real photos. Lights, Towers and UFO’s added via CGI. Music is by Atli Orvarsson ‘The Fourth Kind’ Soundtrack.

Hoax πλάνα από περίεργα συμβάντα στη Σελήνη.  Αποτυπώνονται σε μια ταινία από τους αστροναύτες του Απόλλο. Δημιουργήθηκε με το Adobe CS4, 3DS Max 2010 και πραγματικές φωτογραφίες. Φώτα, Πύργοι και τα UFO προστίθεται μέσω CGI. Η μουσική είναι από το Soundtrack Atli Orvarsson «Το τέταρτο είδος»

Δείτε όλο το βίντεο λοιπόν στην αρχική του πηγή.

https://www.youtube.com/watch?v=MOP9wFPJizc

Επίσης αν δείτε κάποια στιγμή να κυκλοφορεί βίντεο με τίλους όπως…

ΣΟΚ!! Η σελήνη περιστρέφεται!!! Αυτά που δεν θέλουν να ξέρετε!!!

Συγκλονιστικό !!! Βίντεο της Nasa!! Η σελήνη μας επιτίθεται!!!

Nα ξέρετε ότι είναι φάρσα στημένη από τον ίδιο φαρσέρ.

https://www.youtube.com/watch?v=4N51qlqQ9iY

 

 

Γιώργος Ζ.  in a galaxy far, far away…..

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής