Καταρρίπτεται – Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος – Αυτό που ακολουθεί είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (βίντεο)

In Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης2 Comments

Χωρίς τίτλο

Άλλη μια ιστορία που της αποδίδεται θρησκευτική χροιά και κάνει λόγο για  θαύμα κάνει τη βόλτα της στο διαδίκτυο, ας τη δούμε..


 

Κάποιοι πιστεύουν στους αγγέλους και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά μια ιστορία που έρχεται από την πόλη Center του Missouri, θα μπορούσε να… οδηγήσει τους σκεπτικιστές στο συμπέρασμα ότι μια ανώτερη δύναμη μερικές φορές παρεμβαίνει στη μέση μιας τραγωδίας. Φυσικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα ότι ένας πραγματικός εν ζωή ιερέας να είναι υπεύθυνος για την πράξη σωτηρίας που άρχισε να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον – και που ακόμα απλώς δεν έχει βρεθεί.

Το είδαμε panagiamegalochari.gr, makeleio


 

Αυτά λέει η ιστορία και οι σκεπτικιστές σκίζουν τα πτυχία τους, η ιστορία όμως δεν είναι καθόλου νέα, μας έρχεται από το 2013 και κανένα μυστήριο δεν υπάρχει, στη περιγραφή του βίντεο υπάρχει το όνομα της εγκλωβισμένης στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Με βάση το όνομα εύκολα βρίσκει κανείς στοιχεία για το ατύχημα.

Ο ιερέας ονομάζεται Patrick Dowling και ο ίδιος δεν μιλάει για κάποιο θαύμα, είπε πως η διάσωση της Katie Lentz η οποία είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια οφείλεται στους διασώστες και στην αστυνομία. Επίσης ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί από το πουθενά και βρισκόταν εκείνη την ώρα στο τόπο του ατυχήματος και ήταν ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να βοηθήσουν για τον απεγκλωβισμό της.

http://edition.cnn.com/2013/08/13/us/missouri-mystery-priest/

Η Katie Lentz και ο ιερέας ξανασυναντήθηκαν όταν εκείνη ανάρρωσε.

 

 

Όλα αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα, ο ιερέας εμφανίστηκε από το πουθενά και έκτοτε τον ψάχνουν κάθεται καλύτερα στα αυτιά μας.

Γιώργος Ζ.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Spock

  Η αληθινή ιστορία : )

  Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπάς με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που έρχονταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά.

  Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά:
  -«Μα καλά ρε ηλίθιε ποιος σου έδωσε το δίπλωμα γαμώ το …, θα σε ….»
  Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:

  -«Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα αυτοκίνητά μας…….καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;»

  Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
  -«Εεεεε; παπά μου; ναι; ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη…»

  – «Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς αλλά μας δίνεται ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία…» και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού. Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει.

  Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει κάμποσο για να στανιάρει:- «Πάτερ μου δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο».

  – «Α, όχι τέκνον μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ…»

  • Konstas

   Παλιό αλλά πάντα καλό 🙂