Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται- ΒΟΜΒΑ από την πρώην σύζυγο του Πούτιν: «Ο Βλαντιμίρ είναι ΝΕΚΡΟΣ.HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται- ΒΟΜΒΑ από την πρώην σύζυγο του Πούτιν: «Ο Βλαντιμίρ είναι ΝΕΚΡΟΣ.

12 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

 

Αυτό το άρθρο φορέθηκε πολύ, το πρόβαραν όλοι, από μπλογκς μέχρι και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες,ας δούμε όμως τι λέει η  ας το πούμε είδηση.


Κατά καιρούς έχουν βγει διάφορες φήμες για τον Βλαντιμίρ Πούτιν… άλλες τον θέλουν νεκρό, άλλες άρρωστο και άλλες και πάλι πατέρα! Ωστόσο, για ΠΡΩΤΗ φορά η πρώην σύζυγος του φέρεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν νεκρό!

Συγκεκριμένα, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται να υποστήριξε στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εδώ και πολύ καιρό νεκρός και αυτός που κυβερνάει τη Ρωσία είναι… σωσίας του!

«Ο σύζυγος μου, δυστυχώς, είναι εδώ και καιρό νεκρός… Πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως, επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι κάνουν για λογαριασμό του αυτοί οι τρομεροί άνθρωποι. Δεν σταματούν πουθενά. Φοβάμαι ότι τώρα θα σκοτώσουν κι εμένα και τις κόρες μας, όπως σκότωσαν κι αυτόν», φέρεται να υποστήριξε.

Η ίδια, ωστόσο, μίλησε και για τον Πούτιν ως… σύζυγο. «Η οικογένεια μας δεν είναι τέλεια. Ο Πούτιν σαν σύζυγος ήταν τυραννικός, με αγνοούσε, με χτυπούσε και με υποτιμούσε. Ο γάμος μαζί του ήταν βασανιστήριο» φέρεται να τονίζει.

Το είδαμε στο Star


 

Ας ξεκινήσω από την αρχή, αναφέροντας τη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ως πηγή θα περιμέναμε να μας παραθέτουν και το άρθρο της εφημερίδας, όμως κανένας δεν μας παραθέτει το άρθρο.

Στη «Die Welt» δεν υπάρχει κανένα τέτοιου είδους άρθρο, μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε αναζήτηση στα άρθρα της αν θέλετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.welt.de/

Ας δούμε τώρα πως φαίνεται να ξεκίνησε η όλη ιστορία.

Το καλό με το να διαβάζεις συνωμοσιολογικά ιστολόγια του εξωτερικού είναι ότι από εκεί μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη, αν αναφέρουν τις πηγές τους, το κακό όμως είναι ότι κυκλοφορούν τέτοιου είδους άρθρα με τραγικά αποτελέσματα.

Σε μια γνωστή συνωμοσιολογική ιστοσελίδα  το «Before Its News» βρήκα το άρθρο αυτό και αντί να μας παραπέμψει στη  «Die Welt» μας παραπέμπει σε ρώσικες ιστοσελίδες.  Δείτε το άρθρο στο «Before Its News» στο παρκάτω σύνδεσμο.

http://www.donotlink.com/firg

Ακολουθώντας την πηγή της πηγής, σημειωτέον δεν είναι έγκυρες ειδησεογραφικές, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία καθώς όπως είδαμε στη χώρα μας το αναπαρήγαγαν και έγκυρες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες δίχως την παραμικρή επιφύλαξη, καταλήγουμε σε ένα άρθρο από τις 26 Μαρτίου 2015 το οποίο μας δίνει σαν αρχική πηγή ένα κοινωνικό δίκτυο, μια ιστοσελίδα, όπως θέλετε πείτε την, όπου ο καθένας μπορεί να κάνει εγγραφή και να γράφει ότι θέλει, το  pilar-lar-lar.livejournal.com

Δείτε το άρθρο στις 26 Μαρτίου 2015.

http://www.donotlink.com/firf

Ψάχνοντας όμως την ιστοσελίδα livejournal.com δεν βρήκα το άρθρο πριν τις 26 Μαρτίου 2015 αλλά το βρήκα στις 30 Μαρτίου 2015, ενδεχομένως να το είχαν κατεβάσει και να το ανέβασαν ξανά στις 30 Μαρτίου. Όπως και να έχει όμως ούτε αυτό το άρθρο δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεται, παρά τους ισχυρισμούς για άρθρο της «Die Welt», ώστε να θεωρηθεί έγκυρο και αξιόπιστο, δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο όπου φαίνεται και ο χρήστης που το ανέβασε.

http://www.donotlink.com/fire

Χωρίς τίτλο

 

Αν η «Die Welt» είχε δημοσιεύσει τέτοιο άρθρο τον Μάρτη που μας πέρασε θα γινόταν θόρυβος δυόμιση μήνες μετά;

Ωστόσο υπήρξαν άρθρα που ανέφεραν ότι ο Πούτιν χτυπούσε τη πρώην γυναίκα του βασισμένα σε μυστικά έγγραφα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών αλλά εκπρόσωπος του Πούτιν διέψευσε τα δημοσιεύματα, εκπρόσωπος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (BND) αρνήθηκε να συζητήσει τις αποκαλύψεις που περιέχονται στα έγγραφα, δείτε το άρθρο στη Telegraph από το Νοέμβριο του 2011.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/8865545/Vladimir-Putin-a-wife-beater-and-philanderer-documents-allege.html

Με βάση τα παραπάνω οι ισχυρισμοί του άρθρου περί νεκρού Πούτιν και επιβεβαίωσης του γεγονότος από τη πρώην γυναίκα του. Καταρρίπτονται.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής