Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος – Αυτό που ακολουθεί είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (βίντεο)HOAXES

Καταρρίπτεται – Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος – Αυτό που ακολουθεί είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (βίντεο)

12 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Χωρίς τίτλο

Άλλη μια ιστορία που της αποδίδεται θρησκευτική χροιά και κάνει λόγο για  θαύμα κάνει τη βόλτα της στο διαδίκτυο, ας τη δούμε..


 

Κάποιοι πιστεύουν στους αγγέλους και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά μια ιστορία που έρχεται από την πόλη Center του Missouri, θα μπορούσε να… οδηγήσει τους σκεπτικιστές στο συμπέρασμα ότι μια ανώτερη δύναμη μερικές φορές παρεμβαίνει στη μέση μιας τραγωδίας. Φυσικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα ότι ένας πραγματικός εν ζωή ιερέας να είναι υπεύθυνος για την πράξη σωτηρίας που άρχισε να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον – και που ακόμα απλώς δεν έχει βρεθεί.

Το είδαμε panagiamegalochari.gr, makeleio


 

Αυτά λέει η ιστορία και οι σκεπτικιστές σκίζουν τα πτυχία τους, η ιστορία όμως δεν είναι καθόλου νέα, μας έρχεται από το 2013 και κανένα μυστήριο δεν υπάρχει, στη περιγραφή του βίντεο υπάρχει το όνομα της εγκλωβισμένης στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Με βάση το όνομα εύκολα βρίσκει κανείς στοιχεία για το ατύχημα.

Ο ιερέας ονομάζεται Patrick Dowling και ο ίδιος δεν μιλάει για κάποιο θαύμα, είπε πως η διάσωση της Katie Lentz η οποία είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια οφείλεται στους διασώστες και στην αστυνομία. Επίσης ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί από το πουθενά και βρισκόταν εκείνη την ώρα στο τόπο του ατυχήματος και ήταν ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να βοηθήσουν για τον απεγκλωβισμό της.

http://edition.cnn.com/2013/08/13/us/missouri-mystery-priest/

Η Katie Lentz και ο ιερέας ξανασυναντήθηκαν όταν εκείνη ανάρρωσε.

 

 

Όλα αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα, ο ιερέας εμφανίστηκε από το πουθενά και έκτοτε τον ψάχνουν κάθεται καλύτερα στα αυτιά μας.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής