Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!HOAXES

Καταρρίπτεται – Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!

25 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Σύμφωνα με την είδηση η αρχές της Αυστραλίας ανακάλυψαν ένα αγόρι που το είχαν μεγαλώσει καγκουρό και συμπεριφέρεται σαν καγκουρό.

Διαβάζουμε στην “είδηση”


Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!

24501

Οι Αυστραλιανές αρχές ανακάλυψαν αυτό το αγόρι σε άγρια κατάσταση σήμερα το πρωί, στην επαρχία New South Wales όπου φαινομενικά ζούσε με μια αγέλη άγριων καγκουρό.
Πολλές θεάσεις του παιδιού είχαν αναφερθεί από ιδιοκτήτες ράντζων τους τελευταίους μήνες , και φωτογραφίες ενός παιδιού στην αγέλη των μαρσιποφόρων είχαν δημοσιευτεί στα τοπικά μέσα.
Το αγόρι συνόδευε μια αγέλη κόκκινων καγκουρό , που φαίνεται ότι το είχαν υιοθετήσει.
Αξιωματούχοι της ομοσπονδιακής αστυνομίας κατάφεραν να το παγιδεύσουν σήμερα , 16 χιλιόμετρα έξω από το Broken Hill. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και δόθηκε στις υπηρεσίες προστασίας παιδιών.
“Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την ηλικία και την ταυτότητα του αγοριού” δήλωσε ο Αρχηγός της Ομοσπονδιακής αστυνομίας Glen McEwen . “Το αγόρι ήταν πολύ αγχωμένο και επιθετικό όταν το πλησίαζαν οι άντρες της ομάδας διάσωσης. Αυτό έκανε την διάσωση πολύ δύσκολη , όπως επίσης και το γεγονός ότι τα καγκουρό το υπερασπίζονταν με σθένος. Χρειάστηκε να ναρκώσουμε 4 από τα μεγάλα αρσενικά μαρσιποφόρα για να καταφέρουμε να πιάσουμε το παΐδι. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να μην τραυματιστεί στα πλαίσια της επιχείρησης”
Το νεαρό αγόρι ταξίδευε και ζούσε μαζί με την ομάδα των 12 καγκουρό στης νοτιοδυτικές περιοχές της επαρχίας New South Wales

 

24502

Οι ιδιοκτήτες ράντζων είχαν δηλώσει ότι το είχαν δει στις περιουσίες τους, να τρώει πεσμένα φρούτα , καρπούς και ρίζες. Τον Απρίλιο ένας άντρας από το Sliverton έκανε καταγγελία ότι το είδε να βοσκάει χόρτα μαζί με την υπόλοιπη αγέλη .
“Το αγόρι φαίνεται να πιστεύει ότι είναι καγκουρό και να συμπεριφέρεται ανάλογα” δήλωσε ο διοικητής McEwen. Περνάει ολόκληρη την μέρα του στην σκιά και το βράδυ βγαίνει για να βρει ρίζες και καρπούς. Το περπάτημα του θυμίζει το πηδηχτό περπάτημα των μαρσιποφόρων.
Το αγόρι είναι μεταξύ της ηλικίας των 4 και 6 ετών, και φαίνεται ιδιαίτερα υγιές σε σχέση με το αναμενόμενο λόγο της άγριας ζωής του. Είναι υποσιτισμένο, έχει ηλιακά εγκαύματα αλλά παρόλα αυτά είναι σε καλή κατάσταση .
Μετά από την νοσοκομειακή περίθαλψη του θα γίνει ψυχολογική εξέταση για να διερευνηθεί η κατάσταση του.
Το αγόρι δεν φαίνεται σε θέση να καταλάβει οποιαδήποτε ανθρώπινη γλώσσα και είναι φανερά φοβισμένο , γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να ζουν σε άγρια κατάσταση για πολλά χρόνια. Είναι τρομερά φοβισμένο από την επαφή με άλλα ανθρώπινων όντων, και τείνει να αντιδρά βίαια όταν πλησιαστεί, και έτσι η αποκατάσταση του αναμένεται να είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία.

24503

Οι Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εξακριβώσει την ταυτότητα του παιδιού και τις συνθήκες της εξαφάνισής του. Ζητούν οποιονδήποτε που θα μπορούσε να διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με το AFP, το συντομότερο δυνατό.

24504

www.deite-to.com

http://loumpina.com


24501

Το παραπάνω άρθρο είναι προϊόν φαντασίας και όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψέματα. Δεν βρέθηκε παιδί στην Αυστραλία που να έχει μεγαλώσει με καγκουρό, να συμπεριφέρεται σαν καγκουρό και τη φωτογραφία του παιδιού την έχουν πάρει από το flickr.com.

Η ιστορία μας έρχεται από την σατυρική σελίδα World News Daily Report, και είναι ακόμη ένα σατυρικό άρθρο της συγκεκριμένης σελίδας που δεν έχει ίχνος αλήθειας και η ιστοσελίδα World News Daily Report δημοσιεύει αποκλειστικά σατιρικά άρθρα, που αρκετά ιστολόγια τα παρουσιάζουν σαν πραγματικές ειδήσεις. Κάτι σαν το δικό μας το κουλούρι.

Μάλιστα για του λόγου το αληθές μεταφράζουμε το disclaimer

To worldnewsdailyreport.com είναι μία σατιρική web έκδοση ειδήσεων και πολιτικής, η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πραγματικά ονόματα, συχνά σε ημι-πραγματικό ή ως επί το πλείστον πλασματικό τρόπους. Όλα τα άρθρα ειδήσεων που περιέχονται σε worldnewsdailyreport.com είναι μυθοπλασία, και πιθανώς ψευδείς ειδήσεις. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την αλήθεια είναι καθαρά  τυχαία, εκτός από όλες τις αναφορές σε πολιτικούς ή / και διασημότητες, στην οποία περίπτωση θα βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους, αλλά εξακολουθεί να είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου μυθοπλασία 

Είναι υπεύθυνη για αρκετά άρθρα που κυκλοφόρησαν, όπως τα παρακάτω.

FDA: Ενέκρινε νέο αναισθητικό πιστόλι με βελάκια για παιδιά. Κυκλοφορεί τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Κόστος: 26 ευρώ

Κάνναβη από το διάστημα.

Γιόκο Ονο: Είχα μια ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον το ’70

Μεταμόσχευση καρδιάς για 6η φορά για τον 99χρονο Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Πρώην πράκτορας της CIA ομολόγησε λίγο πριν πεθάνει, ότι δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρόε

Τον βρήκαν ζωντανό μετά από 17 χρόνια επιβίωσης σε συντρίμμια λόγω σεισμού!

Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή

Μωρό γεννήθηκε 18 κιλά και είναι μόλις τριών ημερών

Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχεται ότι κατέστρεψε χιλιάδες σκελετούς γιγαντιαίων ανθρώπων στις αρχές του 1900

Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία.

Βρήκαν λείψανα του αιγυπτιακού στρατού από την ‘Εξοδο του Μωυσή

Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος

Ινδός, 179 ετών

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.