Ποιοι είμαστε
Αρχική Δηλώσεις Π. Καμένου, σχετικά με τους δημοσιογράφους και τα εμβόλια. Τι δήλωσε;HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Δηλώσεις Π. Καμένου, σχετικά με τους δημοσιογράφους και τα εμβόλια. Τι δήλωσε;

14 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Το blog μας δεν ασχολείται με πολιτικά θέματα και αυτό είναι γνωστό στους παλιούς αναγνώστες, αλλά δεν είναι κακό να το διευκρινίσουμε ξανά. Έτσι την παρακάτω είδηση θα την εξετάσουμε από την πλευρά των “κακών” εμβολίων. Τελικά τι είπε ο υπουργός εθνικής άμυνας, κύριος Π. Καμένος;

25003

Χαμός και πανηγύρια στις τάξεις των αντιεμβολιαστών. Ο υπουργός εθνικής άμυνας θα καταθέσει κατάλογο με ονόματα δημοσιογράφων που τα έπαιρναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα εμβόλια και τη γρίπη. Για να το δούμε καλύτερα…

Το παρακάτω άρθρο και τα αποκόμματα είναι ένα παράδειγμα πως ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του υπουργού εθνικής άμυνας Π. Καμένου.

 


Καμμένος: Ψηφίζουμε τα μέτρα και αποκαλύπτουμε τους δημοσιογράφους που τα «έπαιρναν» από την ΕΕ

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, έκανε λόγο για πραξικόπημα που ξεκίνησε προχθές και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα

Συγκεκριμένα είπε: «Προχθές έγινε ένα πραξικόπημα, ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε για να έρθει σε συμφωνία με ένα κείμενο διαφορετικό από ό,τι εγκρίθηκε ομόφωνα στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με την παρουσία του ΠτΔ».

Συνέχισε λέγοντας πως το πραξικόπημα συνεχίζεται, ανατρέποντας την απόφαση του δημοψηφίσματος, ενώ τόνισε πως «βλέπουμε εγκάθετους που προσπαθούν να αποτρέψουν και την τελευταία συμφωνία».

Ο κ. Καμμένος αποσαφήνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ψηφίζοντας τα μέτρα που αποφασίστηκαν την Παρασκευή.

Για τη λίστα των δημοσιογράφων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ για να καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ, είτε για τη γρίπη είτε για τα εμβόλια… Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

πηγή: koutipandoras.gr

Τώρα το θυμήθηκε ο Καμμένος; Τόσο καιρό που έβλεπε τα αφιερώματα και τα ξεκούδουνα 15λεπτα στον ΣΚΆΙ ή εντός ειδικών εκπομπών να τρομοκρατούν με τη γρίπη και τον καρκίνο της μήτρας για να εμβολιαστεί ο κόσμος, που ήταν; Σε άλλη χώρα; Γιατί εμείς τα βλέπαμε και μας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Και ΔΕΝ είναι γενικώς και αορίστως η Ε.Ε., είναι οι φαρμακοβιομηχανίες κι αυτές έχουν ονοματεπώνυμο! Άντε γιατί κουραστήκαμε με τα γενικώς και αορίστως!

Ανταλλαγή νέο μνημόνιο με αποκαλύψεις για εμβόλια; Λίγο αργά…

Καμία ανταλλαγή με αποκαλύψεις για χημικούς αεροψεκασμούς πότε;

25001a 25002a

Το είδαμε στο http://nea.allnewz.gr/?p=16092


 

Για να δούμε και μια δημοσίευση στην ομάδα των αντιεμβολιαστών.
25004


Όποιος διαβάσει τα παραπάνω θα καταλάβει πως ο υπουργός εθνικής άμυνας, κύριος Π. Καμένος θα καταθέσει κατάλογο με ονόματα δημοσιογράφων που τα έπαιρναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα εμβόλια και τη γρίπη. Στην ουσία υπονοούν πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, οι δημοσιογράφοι πληρώνονταν από την ευρωπαϊκή ένωση για να προωθούν άρθρα υπέρ των κακών εμβολίων.

Εμβολιασμοί και αεροψεκασμοί, χέρι χέρι. “Ανταλλαγή νέο μνημόνιο με αποκαλύψεις για εμβόλια; Λίγο αργά… Καμία ανταλλαγή με αποκαλύψεις για χημικούς αεροψεκασμούς πότε;” Από πότε τα εμβόλια και οι αεροψεκασμοί είναι η “ανταλλαγή” για το νέο μνημόνιο, αυτό μόνο η αρθρογράφος το γνωρίζει.

Τι είπε όμως ο  υπουργός εθνικής άμυνας; Το παρακάτω βίντεο, από τις δηλώσεις του, μας το ξεκαθαρίζει στο 3:10. Ο υπουργός εθνικής άμυνας είπε:
Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που παίρνανε χρήματα από την ΕΕ δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων.

Τελικά άνθρακας ο θησαυρός των αντιεμβολιαστών. Περιμένουμε τις αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Παρακαλώ όχι πολιτικά σχόλια, το άρθρο δεν εξετάζει την πολιτική πλευρά του θέματος.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.