Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Νεκρός και ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε από Γεωργιανό..FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Νεκρός και ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε από Γεωργιανό..

16 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Άλλη μία ανυπόστατη είδηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παίζοντας με ανθρώπινες ζωές και αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τυχόν συγγενών και φίλων που πιθανόν να την διαβάσουν στο διαδίκτυο.

Χωρίς τίτλο

Ας την δούμε.


 

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ν. Ποτίδαια, όταν ο 34χρονος διασκέδαζε σε γνωστό beach bar της περιοχής με τον αδελφό του αστυνομικό και άλλον έναν.

Η αφορμή για τον καβγά που μετατράπηκε σε ανθρώπινη τραγωδία με δυο νεκρούς -πέθανε και ο άλλος τραυματίας χτες, αδελφός του θύματος – και τρεις τραυματίες παραμένει άγνωστη.

Ο δράστης έφυγε για λίγο από το μπιτς μπαρ, ωστόσο όταν επέστρεψε είχε μαζί του όπλο το οποίο δε δίστασε να χρησιμοποιήσει.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και τραγικά.

Δυο από τα αδέλφια νεκρά και τρεις τραυματίες.

Το είδαμε στο difernews και στο defencenet.

Χωρίς τίτλο


 

Αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι, θα έχετε ενημερωθεί για το περιστατικό σε beach bar της Χαλκιδικής με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες, ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο αστυνομικός (αδελφός του θύματος) ο οποίος σύμφωνα με την πραγματική είδηση είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης όπου και είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Αντιγράφω το τμήμα της είδησης που φαίνεται καθαρά.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αν θέλετε δείτε όλη την είδηση στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113600482

Όμως τα όσα το άρθρο ισχυρίζεται περί θανάτου του αστυνομικού είναι τελείως ανυπόστατα, επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου της αστυνομίας στην Αθήνα αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας όπου και μας επιβεβαίωσαν ότι ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΕ και ότι δεν επιβεβαιώνονται τα όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται το άρθρο.

Ας δούμε όμως πως ξεκίνησαν όλα αυτά, στις 13 Ιουλίου 2015 το kentripotideasblogspot.gr σε άρθρο του κάνει λόγο για το θάνατο του αδερφού του νεκρού της συμπλοκής. Δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.donotlink.com/fxsk

Αντιγράφω υπογραμμίζοντας το  επίμαχο τμήμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες , αφορμή για τον καβγά  που μετατράπηκε σε ανθρώπινη τραγωδία με δυο νεκρούς πέθανε και ο άλλος τραυματίας χτες, αδελφός του θύματος   και τρεις τραυματίες, στάθηκε το πείραγμα στην  φίλη του 29χρονου δράστη από την   παρέα των τριών Ελλήνων. 

 

Χωρίς τίτλο

 

Στις 14 Ιουλίου εμφανίζεται το άρθρο αυτό και στο taxalia.blogspot.com το οποίο όμως κατέβασε το άρθρο και έκτοτε έγινε της αναπαραγωγής δίχως εξακρίβωση στον βωμό των κλικς και της επισκεψιμότητας.

Χωρίς τίτλο

 

Θοδωρής Δ. – Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής