Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Μας έστειλαν χρήματα; Μεταγωγικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ελ. ΒενιζέλοςHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Μας έστειλαν χρήματα; Μεταγωγικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος

17 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Εχθές έκανε την εμφάνιση του ένα άρθρο και κάνει λόγο για περίεργη προσγείωση ξένων πολεμικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος τα οποία μεταφέρουν χρήματα, ας το δούμε.

Χωρίς τίτλο


Ερωτηματικά και υπόνοιες για αποστολή χρημάτων από το εξωτερικό δημιουργεί η…προσγείωση μαχητικού Eurofighter και ενός στρατιωτικού αεροσκάφους C-130 στο αεροδρόμιο των Σπάτων την ώρα που οι αρμόδιοι διεμήνυαν ότι τα λεφτά των τραπεζών τελειώνουν σήμερα.

Ειδικότερα όπως διαβάζουμε στο spirospero.gr, πριν περίπου 15 λεπτά, στις 11:00, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ένα μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter. Όπως αποδείχτηκε, το μαχητικό αποτελούσε συνοδεία για το C-130 που προσγειώθηκε λίγο αργότερα. Η προσγείωση στρατιωτικών αεροσκαφών σε πολιτικό αεροδρόμιο είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια και, όπως ήταν φυσικό, το θέαμα τράβηξε τα βλέμματα.

Το είδαμε στο mikroskopio.gr αλλά και στο makeleio


Σε άρθρο του defenceline.gr το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφίες των αεροσκαφών  μας λέει πως……

Εντυπωσιακοί επισκέπτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” των Αθηνών! Μαχητικά αεροσκάφη SU-30MKI, της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας μεταστάθμευσαν για λίγες ώρες, στο πλαίσιο της μετάβασής τους στην Αγγλία όπου και θα συμμετέχουν στο Royal Intermational Air Tatoo, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή αεροπορικά σόου παγκοσμίως

Τα τέσσερα συνολικά μαχητικά αεροσκάφη συνοδεύουν μεταγωγικά αεροσκάφη της IAF, και συγκεκριμένα, δύο C-17 Globemaster III και ένα C-130J.

Δεν αναπαράγω όλο το άρθρο για συντομία, δείτε το μαζί με τις φωτογραφίες στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://defenceline.gr/index.php/news/item/3013-india

 

Αν και τα αεροσκάφη που προσγειώθηκαν εχθές στο Ελ. Βενιζέλος είναι της Ινδικής πολεμικής αεροπορίας η Ινδία δεν συμμετέχει στο RIAT όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Royal International Air Tattoo στη λίστα με τις χώρες που συμμετέχουν ή δεν συμμετέχουν.

http://www.airtattoo.com/airshow/visiting/aircraft/latest-updates

 

Τα αεροσκάφη πηγαίνουν όντως στην Μ. Βρετανία όχι για το airshow αλλά για την διεξαγωγή αεροπορικής άσκησης με την ονομασία Indradhanush 2015 , μάλιστα υπήρχε άρθρο του εξωτερικού από τις 19 Ιουνίου 2015 το οποίο ενημέρωνε για την προσγείωση των αεροσκαφών στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου ως ενδιάμεσο σταθμό.

Δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://airheadsfly.com/2015/06/19/flankers-to-the-uk/

 

Χωρίς τίτλο

Η άσκηση έχει ως σκοπό την αμοιβαία κατανόηση της επιχειρησιακής ικανότητας μεταξύ δύο αεροπορικών δυνάμεων και ξεκινάει στις 21 Ιουλίου.

http://www.newindianexpress.com/nation/Exercise-Indradhanush-IAF-Contingent-Leaves-for-UK/2015/07/15/article2922015.ece

Τα περί μεταφοράς χρημάτων ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής