Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – “Που είναι η ISIS?? OEO???”HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται – “Που είναι η ISIS?? OEO???”

18 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Γνωρίζω πως οι καιροί είναι δύσκολοι κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση του φόβου και της ανασφάλειας. Μπορώ να πω πλέον με σιγουριά πως η συγκεκριμένη κατάσταση μας κάνει πιο επιρρεπείς σε διάφορες ιστορίες που ακούμε στην καθημερινότητά μας είτε μέσω της άμεσης επικοινωνίας (δηλαδή από στόμα σε στόμα) αλλά είτε και μέσω του διαδικτύου (όπου πλέον είναι κι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληροφόρησης). Παρόλα αυτά, είναι φυσικό σαν άνθρωποι να χαλαρώνουμε τους αμυντικούς μηχανισμούς της λογικής μας, όταν αρκετές φορές υπερισχύει η συναισθηματική μας πλευρά. Είναι λογικό να νιώθουμε οργή, στενοχώρια, θλίψη και απόγνωση, αλλά είναι πρέπον για όλους μας, κάποια στιγμή να πατάμε δυνατά το φρένο και να συλλογιζόμαστε “είναι όντως έτσι τα πράγματα; “, μήπως πρέπει να ψάξω πιο εντατικά για την αλήθεια; Μήπως η αλήθεια δεν είναι τόσο δύσκολο να φανερωθεί, όσο νόμιζα στο παρελθόν;pou-einai-i-isis

Στην πραγματικότητα η κριτική σκέψη δεν πρέπει να σε κάνει μονόφθαλμο και κολλημένο σε ορισμένα πράγματα, αλλά ούτε να σε κάνει και εντελώς εύπιστο άτομο. Η κριτική σκέψη σε ωθεί να φιλτράρεις τις πληροφορίες που αντλείς και εν τέλει να τις βάζεις σε μια σειρά στο μυαλό σου, για να λάβεις την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός γεγονότος. Αφού λοιπόν έκανα αυτόν τον τεράστιο πρόλογο, τον οποίο θεωρούσα αναγκαίο για τη συγγραφή του κειμένου μου, θα προχωρήσω στην κατάρριψη του παρακάτω μύθου.


pou-einai-i-isisΠόσο καιρό έχουμε ν ακούσουμε κάποιο νέο από τους ισλαμοφασιστες?

Θα σου πώ εγώ πόσο καιρό….

Από την 1η Ιουλίου.

Και από την πρώτη του μήνα μέχρι και σήμερα τι έχουμε???

Δημοψήφισμα στην Ελλάδα
Όλη η Ελλάδα καίγεται από πρακτοράκια της Mossad
Στις 15 του μήνα ξεκίνησε η στρατιωτική άσκηση Jade Helm 15 η οποία λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Εχθές ένας συνεργάτης μου είπε πως θα φυσάει τρελά μέχρι τον Σεπτέμβρη..

 Αυτός ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ εμφανίζεται παντού…

Μήπως τότε θα ξαναεμφανιστεί η ISIS ???

Για να γεμίσει τις ψυχές των ανθρώπων με φόβο για να νικήσει η Νέα Τάξη????

Για να περάσει «δημοκρατικά» η δημιουργία της Παγκόσμια Διακυβέρνησης με τη συμμετοχή του Πάππα και του ΟΗΕ???

Θα δούμε…

Το είδαμε στα katohika.gr και στο i-plani.com


Ένα μικρό και λιτό κείμενο, με το οποίο βέβαια ο “αρθρογράφος” κατορθώνει να περάσει το μήνυμά του, ότι όλα είναι ένα σχέδιο. Ένα μήνυμα το οποίο τρομοκρατεί τον κόσμο προκειμένου ο συντάκτης να κερδίσει μερικά κλικς και να την κονομήσει. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο συνέλεξα μερικά άρθρα από γνωστές δημοσιογραφικές εφημερίδες τα οποία γράφτηκαν μεταξύ της 1ης Ιουλίου και της 18ης Ιουλίου :

isis1 isis2 isis3 isis4 isis5 isis6 isis7

Τα άρθρα είναι πάρα πολλά αλλά δεν έχει νόημα να τα βάλω όλα. Το θέμα είναι πως, προφανώς εκείνες τις μέρες τα κείμενα που αφορούσαν τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις ήταν πολύ περισσότερα από τα κείμενα για τον ISIS και τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Αυτό όμως δεν το καθιστά σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων και των μασόνων, καθώς είναι ένα απολύτως φυσιολογικό γεγονός. Σε ένα σημείο του κειμένου αναφέρεται για “τα γεγονότα που θα συμβούν τον Σεπτέμβρη” κάτι με το οποίο ασχολούνται εδώ και λίγες μέρες σχεδόν όλα τα συνομωσιολογικά μπλογκς. Θα γράψουμε αναλυτικά και για αυτό το θέμα σε ξεχωριστό άρθρο καθώς οι πληροφορίες και η έρευνα, που θα απαιτεί, λογικά, θα είναι μεγαλύτερη… Μέχρι τότε θα ψαρεύουμε κι άλλου είδους λαβράκια.

Σπύρος Α.

Αρθρογράφος - Ερευνητής