Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται Εθνικός συναγερμός Κουκουβάγιες στην Αθήνα. Όχι δεν είναι πουλιά.HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται Εθνικός συναγερμός Κουκουβάγιες στην Αθήνα. Όχι δεν είναι πουλιά.

21 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Είναι από τα θέματα που όταν το είδα είπα να μην ασχοληθώ καν, η φαντασία οργιάζει σε απίστευτο βαθμό, αλλά τελικά το θέμα πήρε διαστάσεις και έπαιξε και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όχι όμως σε βαθμό συνωμοσιολογίας, παράδειγμα δείτε στο  iefimerida.gr. 

Ας δούμε όμως το άκρως συνωμοσιολογικό φαντασιόπληκτο άρθρο.

Χωρίς τίτλο


 

Στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύθηκε προχθές στην εφημερίδα Daily Telegraph, ένα ΜΗΝΥΜΑ -όχι αγγελία – ζητώντας “να έλθουν “κουκουβάγιες” στην Αθήνα”.
Το μήνυμα, που το αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, έλεγε το εξής:
WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)

Τι είναι όμως αυτές οι “κουκουβάγιες” που κάποιοι τις παρουσίασαν με τα αρχαία νομίσματα της θεάς Αθηνάς; Λέτε να έρθουν τρέχοντας τα αρχαία νομίσματα στην Αθήνα;

Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι “κουκουβάγιες”. Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν «κουκουβάγιες», δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας.

Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.

Αυτό το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.

Είναι τόσο αισχροί και κυνικοί πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι, που ομολογούν ψυχρά, πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των ψυχρών δολοφονιών αθώων πολιτών.

Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.

Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.

Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος.
Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών.
Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά.
Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Το είδαμε στο hellasforce


 

Μετά τις πρόσφατες φωτιές οι κουκουβάγιες έπαιξαν δυνατά ας δούμε άλλο ένα άρθρο που αφήνει απ’έξω όμως τον συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Λαμπρόπουλο και είναι κρίμα μια τέτοια ερευνητική δεινότητα να μην αναγνωρίζεται, δείτε το στο profitiesorthodoxias1.blogspot.gr από όπου και αντιγράφω τμήματα του άρθρου.

 

Χωρίς τίτλο

 

 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ 3 ΜΕΤΩΠΑ ΦΩΤΙΑΣ.ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.

ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΠΑΤΡΑ.

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΠΑΦΑ ΑΚΟΜΑ…..

ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ?

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ……….. τουρισμό τύποι ….μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα… ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε «εξωτικές» φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη…

 
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΑΒΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥ VOICENEWS.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ….
Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr σενάριο αποσταθεροποίησης της χώρας είναι εν εξελίξει από ξένα κέντρα, τα οποία επιθυμούν την αναγκαστική συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας- ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υλοποιηθεί το τρίτο μνημόνιο με λιγότερες αντιδράσεις.
Οι πηγές μας αναφέρουν ότι η απόδειξη του παραπάνω σχεδίου είναι η διασπορά των πυρκαγιών, σε όλη την Αττική ταυτόχρονα και σε διαφορετικά μέρη.
Σκοπός είναι η διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων, η δυσκολία συντονισμού τους, προκειμένου να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά…

Το κωδικό όνομα “Κουκουβάγιες” (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο “ακτιβιστές”-εκτελεστές, απ΄’ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης.
Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και “εκπαιδευμένους” στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή.
Κρατήστε 3 σημεία:
– Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.
– Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις “απο νεαρούς με σακίδια” στη περιοχή.
– Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία “ψάχνει για κουκουβάγιες” να επικοινωνήσουν μαζί της.
Αυτή τη στιγμή, μετρώνται 49 πύρινα μέτωπα στη χώρα μόλις σε 12 ώρες..

Σας κούρασα με τις αναπαραγωγές των άρθρων αλλά δείχνω πως εξελίχθηκε η υπόθεση κουκουβάγιες και τώρα ας δούμε τι γίνεται, στη Telegraph όντως δημοσιεύτηκε η αγγελία από κάποια κυρία που ζητάει κουκουβάγιες.
Χωρίς τίτλο
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν θα έβαζα αγγελία σε ιστοσελίδα ευρείας αναγνωσιμότητας για να βρω μυστικούς πράκτορες με τόσους δεινούς συγγραφείς – ερευνητές του διαδικτύου που καραδοκούν να με ξεσκεπάσουν.
Οι ασύμμετρες απειλές λαμβάνονται πλέον πολύ σοβαρά υπόψιν στο σχεδιασμό ειδικών μέτρων ασφαλείας αλλά τα όσα λέει το άρθρο περί αγγελίας για ζήτηση μυστικών πρακτόρων μόνο αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν.
Ας δούμε τώρα τι έγινε πριν 11 μήνες που ξέφυγε της ερευνητικής δεινότητας του συγγραφέα-ερευνητή κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου και λοιπών αντιστοίχου ερευνητικής δεινότητας ερευνητές του διαδικτύου.
Στο betterplace.org δημιουργήθηκε μία καμπάνια από όπου και αντιγράφω μέρος του άρθρου της καμπάνιας.
Χωρίς τίτλο
GREEK: Η ανάγκη του να μεταφερθούν οι κουκουβάγιες στην Αθήνα.Η τρέχουσα δουλειά μου ως υπεύθυνος του πρότζεκτ «Αθήνα- Παιδιά του Ολύμπου» αφορά κυρίως τον προγραμματισμό της αρχικής χρηματοδότησης για το KRASS της Αθήνας. Αυτό λαμβάνει χώρα εδώ, στο Betterplace.org, όπως επίσης και στην προσπάθεια γιά Fundraising στην Ελληνορθόδοξη ενορία, την Ελληνογερμανική κοινότητα, τις δωρεές που ρίχνουνε στο κουτί οι επισκέπτες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής στο Düsseldorf της Γερμανίας.
Αθήνα: Η έλλειψη των κουκουβαγιών
Η έκφραση «γλαύκ’ Αθήνας’ ήγαγεν» ή αλλιώς «έφερε κουκουβάγια στην Αθήνα» προέρχεται απο την κωμωδία «Όρνιθες» του αρχαίου Έλληνα ποιητή Αριστοφάνη η οποία γράφτηκε το 400 π.Χ. Σ’αυτό το έργο, στο 301 στίχο, σχολιάζει το πέταγμα μιάς κουκουβάγιας με την φράση : «Ποιος έφερε την κουκουβάγια στην Αθήνα;».Εκείνη την εποχή υπήρχανε πολλές κουκουβάγιες στην Αθήνα, καθώς συμβόλιζαν την Θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης. Η κουκουβάγια συμβόλιζε την σοφία καί την ικανοτητά της να μπορεί να βλέπει και στο σκοτάδι. Μπορεί και γι’αυτό να φαινόταν περιττή η ύπαρξη και άλλων κουκουβαγιών στην πόλη.Πιο πιθανό όμως είναι οτι αναφερότανε στα αργυρά νομίσματα, στα οποία απεικονίζοταν η κουκουβάγια. Ο Αριστοφάνης χαρακτήριζε περιττό το να στέλνονται ασημένια νομίσματα στην πλούσια Αθήνα. Στο στίχο 1106 γράφει: «Δεν θα υπάρξει ποτέ έλλειψη κουκουβαγιών».

Η Ελλάδα και Τα φτωχά παιδιά της ΝίγηραΤο οτι αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη αυτών των κουκουβαγιών (χρημάτων) στην Ελλάδα, οφείλεται στον βάλτο της διαφθοράς και του νεποτισμού που υπάρχει πιο έντονα απο ποτέ και γι’ αυτό δεν με εκπλήσει όταν διαβάζω άρθρα σαν και αυτό στο γερμανικό site stern.de (Αύγ.2012):
Δείτε όλο το άρθρο και την καμπάνια στο παρακάτω σύνδεσμο.
Βλέπουμε λοιπόν ότι η αγγελία είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την καμπάνια η οποία δημιουργήθηκε πριν 11 μήνες και η οποία κάνει λόγο για ανάγκη μεταφοράς κουκουβάγιων (χρημάτων) στην Αθήνα, οι ισχυρισμοί του άρθρου περί μυστικών πρακτόρων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής