Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται – Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!

30 Ιου
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Και αυτή τη φορά αντί προλόγου θα περάσω κατευθείαν στο άρθρο…

Χωρίς τίτλο

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ…Μετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο….

..Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.

«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.
Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!voicenews.gr

Το είδαμε στο paradrasi.grvoicenews.gr, thesecretrealtruth


 

Ας δούμε τώρα περί τίνος πρόκειται με λίγα λόγια, λεπτομέρειες αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε στους συνδέσμους που παραθέτω.

Το 2007 υπήρξε μία περίπτωση αιμομιξίας από δύο αδέλφια του Patrick Stuebing ο οποίος φυλακίστηκε για τρία χρόνια και της Susan Karolewski που είδε το φως της δημοσιότητας και έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου το 2012 βγήκε απόφαση εναντίον τους καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Γερμανία έχει το δικαίωμα να απαγορεύει την αιμομιξία. Τα δύο αδέλφια δεν μεγάλωσαν μαζί και αυτό γιατί ο Patrick είχε δοθεί για υιοθεσία και γνώρισε τη πραγματική του οικογένεια στα 20 του χρόνια.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6424937.stm

http://www.bbc.com/news/world-europe-17690997

Το 2014 η επιτροπή δεοντολογίας ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση για τις περιπτώσεις αιμομιξίας που τα δύο αδέλφια δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και βασίστηκαν στη περίπτωση του Patrick και της Susan, η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή.

Η αιμομιξία στη Γερμανία δεν είναι νόμιμη (όπως το άρθρο ισχυρίζεται) αλλά τιμωρείται με φυλάκιση όπως προβλέπει το άρθρο 173 του ποινικού κώδικα της Γερμανίας.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/german-ethics-council-calls-for-incest-between-siblings-to-be-legalised-by-government-9753506.html

Και ο ποινικός κώδικας της Γερμανίας μεταφρασμένος στα Αγγλικά για του λόγου το αληθές, δεν έχετε παρά να πάτε στο άρθρο 173.

http://www.gesetze-im-internet.de/englisch_stgb/englisch_stgb.html#p1504

Χωρίς τίτλο

 

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής