Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται : ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κρατηθείτε και δείτε πόσα χρήματα έχουν οι τράπεζες εντός ΕλλάδαςHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται : ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κρατηθείτε και δείτε πόσα χρήματα έχουν οι τράπεζες εντός Ελλάδας

3 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

DoYouBelieveSpaceMissions-Are-Waste-of-MoneyΜετά τα 600δις και τα διαστημόπλοια του Σώρρα ένα νέο δημοσίευμα ανεβάζει το ποσό των χρημάτων που κατέχουμε σε διαγαλαξιακό πλέον επίπεδο:


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κρατηθείτε και δείτε πόσα χρήματα έχουν οι τράπεζες εντός Ελλάδας

Όλοι στη Βουλή γνωρίζουν και κανείς δεν μιλάει

Όλοι οι ισολογισμοί της Παγκόσμιας Τράπεζας περνούν από εκεί. Σε δυο σελίδες από τις 120 του ισολογισμού φαίνονται οι ορισμένες από τις Τράπεζες ,τα ποσά των τρις που είναι μέσα και αριθμοί λογαριασμών.

Όπως ότι τους ισολογισμούς υπογράφουν για τη Χώρα μας ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και ο εκάστοτε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…..Οι προδότες αντί να σώσουν την Ελλάδα μας έβαλαν στα μνημόνια….Όλοι γνωρίζουν και οι 300..Δείτε την επόμενη Φωτό με λογαριασμούς εντός Ελλάδας…

xarths13

xarhhs2

Λογαριασμοί καταπιστευμάτων σε τράπεζες εντός της Ελλάδας

Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος , αριθμός λογαριασμού 9832554711 , 500.000.000.000$ (πεντακόσια δισεκατομμύρια δολάρια) και 20.000 (είκοσι χιλιάδες) τόνοι χρυσού.

Αγροτική τράπεζα (ΑΤΕ), αριθμός λογαριασμού 3597772412, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Alpha τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 54477738142, 3.800.000.000.000$ (3 τρισεκατομμύρια 800 δισεκατομμύρια δολάρια)

Τράπεζα Αθηνών,αριθμός λογαριασμού 67347745960, 7.000.000.000.000$ (επτά τρισεκατομμύρια δολάρια)

Εμπορική τράπεζα , αριθμός λογαριασμού 28277754132, 11.000.000.000.000$ (έντεκα τρισεκατομμύρια δολάρια)

Ταχυδρομικό ταμιευτήριο , αριθμός λογαριασμού 777333218, 7.000.000.000.000$ (7 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Γενική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 864777212, 5.200.000.000.000$ (5 τρισεκατομμύρια 200 δισεκατομμύρια δολάρια)

Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 97772541114, 52.000.000.000.000$ (πενήντα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια)

Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού 98877722335, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Τι δούλεμα έχει πέσει τόσο καιρό από τους κυβερνώντες!!!! Ψάχνουν λεφτά και δεν μπορούν, δεν ήξεραν για αυτούς τους λογαριασμούς, οι υπουργοί οικονομικών δεν γνωρίζουν τι υπογράφουν;;;;; Και γι’αυτό ενοποίησαν τiς τράπεζες, έτσι ώστε να υπάρξει συσσώρευση πλούτου και να πάει στους ολίγους και εσύ Έλληνα δυστυχισμένε, πάνε να σου πάρουν μέχρι και τα σπίτια για να μην μπορείς να αντιδράς να πεθαίνεις κάθε μέρα λίγο λίγο. Αυτοί είναι οι κυβερνώντες μας αριστεροί –δεξιοί και Πασοκοι όλοι λυκορνια της πλουτοκρατίας

http://www.donotlink.com/g7df

http://web.archive.org/web/20150803074713/http://www.makeleio.gr/?p=403953


Κατ αρχήν να μην πιάσουμε την ουσία, αλλά το τυπικό μέρος

Η υπογραφή του Παπούλια (από την ορκωμοσία η πρώτη και μια ακόμη από ένα βιβλίο η δεύτερη φωτογραφία ) όπως θα δείτε δεν έχει καμία σχέση μ αυτή που παρουσιάζεται στο κείμενο

i-ipografes-papoulia-tsipra-sto-protokollo-orkomosias

charles

του κειμένου είναι αυτή

papulias

που προέρχεται απο εδώ https://www.facebook.com/download/563904670371957/135370661-Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007.pdf

που λέει ότι τάχα είναι παγκόσμιος ισολογισμός καταπιστευμάτων…

Κι εδώ είναι ψεύτικες οι υπογραφές πχ του Ομπάμα (μπορείτε να ψάξετε να βρείτε την πρωτότυπη δεν είναι δύσκολο)΄Τα περίφημα “έγγραφα των Φιλιππινέζων” είναι μια μπούρδα , οι υπογραφές είναι ψεύτικες το ίδιο και οι λογαριασμοί

Γιατί πιστεύετε ότι οι Έλληνες υπογράφουν με λατινικά ;

Η ουσία τώρα.

Ενημερωτικά, το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι 81,8 τρις (2014), της Ευρώπης 19,7 τρις (2015), της Ελλάδας 315δις (2014) (τα ποσά ανά χώρα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ, και τα σύνολα ΕΔΩ)

Τι είναι Καταπίστευμα ; 
Κατά το ουσιαστικό δίκαιο καταπίστευμα (καθολικό κατά το ρωμαϊκό δίκαιο) υπάρχει όταν ο διαθέτης υποχρεώσει τον κληρονόμο να παραδώσει την κληρονομιά που απέκτησε ή ποσοστό αυτής σε άλλο πρόσωπο, μετά την πάροδο ορισμένου χρόνου ή την πραγματοποίηση κάποιου γεγονότος. Εάν ο διαθέτης όρισε η κληρονομιά (καταπιστευτέα) να παραμείνει στην ίδια την οικογένειά του ή στην οικογένεια του κληρονόμου, πρόκειται για οικογενειακό καταπίστευμα.
Ο κληρονόμος, ο οποίος φέρει το βάρος και την υποχρέωση να παραδώσει την κληρονομιά σε άλλον καλείται “βεβαρημένος”, ενώ εκείνος στον οποίο θα περιέλθει τελικά η κληρονομία (μετακληρονόμος) καλείται “καταπιστευματοδόχος”.

Ουσιαστικά είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).
Τα περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν να είναι μέρος της ίδιας περιουσίας του διαχειριστή και θα πρέπει να αποτελούν ένα ξεχωριστό «κεφάλαιο».
Ο τίτλος των περιουσιακών στοιχείων της εμπιστοσύνης είναι στο όνομα του διαχειριστή.

Στο ProZ.com διαβάζουμε:
Στο ελληνικό δίκαιο δεν υπάρχει η έννοια του trust ως τρόπος διαχείρισης μετοχών. Στο Κυπριακό δίκαιο αντίθετα, το οποίο ακολουθεί το αγγλοσαξωνικό, αυτός ο όρος είναι ευρύτατα αναγνωρισμένος και αποτελεί μία μορφή πληρεξουσίου (trust deed) κατά την οποία ο trustee εμφανίζεται να κατέχει μετοχές για λογαριασμό του ενώ στην ουσία τις κατέχει για λογαριασμό του εντολέα του. Στο ελληνικό δίκαιο δανειζόμεθα αυτόν τον όρο για να μιλήσουμε για παρόμοιες περιπτώσεις που όμως δεν μπορεί να αφορούν ελληνικά δεδομένα (αφού δεν αναγνωρίζεται ο θεσμός από το ελληνικό δίκαιο). Οταν ένας Έλληνας δικηγόρος δει εμπίστευμα ξέρει πάντως περί τίνος πρόκειται. Το καταπίστευμα που αναγνωρίζεται ως θεσμός από το ελληνικό δίκαιο (άρθρο 1923 Α.Κ.) αφορά κυρίως κληρονομιές. Τώρα, ως προς την ΕΕ, θα πρέπει κάθε φορά να εξετάζουμε το context.

Που ακριβώς απεικονίζονται αυτά τα περιουσιακά στοιχεία  στους ισολογισμούς των τραπεζών; Ενδεικτικά παραθέτω 2 απ αυτούς

Ισολογισμός ΑΤΕ (αρχείο pdf)

Ισολογισμός ALPHA (αρχείο pdf)

Σε άρθρο του κυρίου Ελευθέριου Ρήνου που έχει κάνει έρευνα για το παραπάνω πλαστό έγγραφο διαβάζουμε:


Τα “Παγκόσμια Καταπιστεύματα” είναι άλλη μία συνωμοσιολογική απάτη την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως ένας τυχοδιώκτης που ζει στην Ινδονησία, ο Neil Keenan, και μια μαφιόζικη οργάνωση με την επωνυμία Office for International Treasury Control (OITC), η οποία διαφημίζει πως συνδέεται με τα Ηνωμένα Έθνη, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να ισχύει. Η OITC, διαχειριζόμενη την απάτη των Παγκόσμιων Καταπιστευμάτων, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ουκ ολίγες φορές.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Βλέποντας κατά καιρούς τις δηλώσεις του Σώρρα, του Λαμπράκη και των υπόλοιπων απεγνωσμένων συνεργατών τους, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι νοήμονες άνθρωποι θα μπορούσαν να πέσουν θύματα μιας τέτοιας τραβηγμένης απάτης. Ειδικά όταν μιλάμε για πολιτευτές που ισχυρίζονται πως θα μπορούσαν να σώσουν τους δήμους από την κρίση, θα είχε κάποιος την ελπίδα ότι θα το έψαχναν λίγο παραπάνω.

Θέλοντας να επιβεβαιώσω ότι όλα αυτά που διαδίδονταν ήταν μια απλή απάτη, πήρα ένα από τα έγγραφα που επιδεικνύει και διανείμει η ομάδα Σώρρα, και μάλιστα ζητάει από απλούς ανθρώπους να τα διακινήσουν βγάζοντας φωτοτυπίες. Το έγγραφο αυτό είναι θεωρητικά ένα “αξιόγραφο” που περιλαμβάνει την περιουσία των καταπιστευμάτων, βασισμένο και καλά στην τελευταία διαθήκη του Ferdinand Emmanuel Edralin Marcos, προέδρου των Φιλιππινών που πέθανε το 1989. Το συγκεκριμένο έγγραφο αναρτήθηκε και στον blog Alfeiospotamos που συνεργεί στη διακίνηση πλαστών εγγράφων, και έχει ανέβει και εδώ:http://imgur.com/a/gpYMb#0

09-The-World-Bank-Group

ΕΙΚΟΝΑ 09: Πλαστό έγγραφο με το όνομα της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank). Το έγγραφο αυτό διακινεί ο Αρτέμης Σώρρας και ο Πλάτωνας Πισσατίδης μέσω blog.

10-Global-Collateral-Accounts

ΕΙΚΟΝΑ 10:Απόσπασμα από τη σελίδα του πλαστού εγγράφου.

Εξετάζοντας μια από τις πρώτες σελίδες του εγγράφου (την 4η), που δείχνει συνοπτικά τα στοιχεία των λογαριασμών, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε τραγελαφικές διαπιστώσεις:
1. Ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ο Anthony Santiago Martin , o “κληρονόμος”. Πρόκειται για μια οντότητα που τριγυρνάει τη γη και ελέγχει τις ηθικές αξίες. Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί 6 άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι είναι ο Anthony Santiago Martin (ASM).
2. Ο κωδικός κάτω από τον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι λογαριασμοί διεθνώς είναι C3-AM-01, White Spiritual Boy (Λευκό Πνευματικό Παιδί), Spiritual Wonder Boy (Πνευματικό Παιδί Θαύμα), Morning Star (Αυγερινός, χρησιμοποιείται στις Γραφές για να αναφέρει το Διάβολο), King David (Βασιλιάς Δαβίδ), Prophet Muhammad (Προφήτης Μωάμεθ), Demas and Saint Timothy (βιβλικές αναφορές).
3. Ονόματα λογαριασμών από όπου προέρχονται τα χρήματα: (1) White Mongolian Account – King Bernardo Carpio, (2) White Vatican Account – Dr Jose Rizal, (3) Kiram Account – Antonio Diaz Santiago (Family Origin of King ASM), (4) White Eagle Account – Pres. Ferdinard E. Marcos.
4. Το όνομα του σημερινού λογαριασμού είναι Holy Heaven Father Account (λογαριασμός του Ουράνιου Πατέρα).
5. Τα χρήματα προέρχονται από τη “διαθήκη” του πεθαμένου προέδρου των Φιλιππινών Ferdinand Edralin Marcos, ένα πλαστό έγγραφο το οποίο κυκλοφορεί παγκοσμίως από διάφορους απατεώνες και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι ο Χίτλερ ήταν Φιλιππινέζος…

11-Bernardo-Carpio

ΕΙΚΟΝΑ 11: Καλή τύχη να εισπράξετε το δάνειο από τον κύριο Bernardo Carpio…

Επειδή το θέμα είναι πραγματικά αστείο, μέχρι το σημείο που γίνεται επικίνδυνο, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον King Bernardo Carpio, ιδιοκτήτη του Λογαριασμού των Λευκών Μογγόλων (White Mongolian Account). Ο συγκεκριμένος δανειοδότης που σύντομα θα δώσει τα χρήματα του στους Δήμους που υπογράφουν με το Σώρρα, είναι μια μυθική φιγούρα της φιλιππινέζικης μυθολογίας. Είναι αυτός που προκαλούσε τους σεισμούς και εμφανίζεται σαν γίγαντας ανάμεσα σε δύο βράχους, με δύναμη παρόμοια του Ηρακλή, ενώ σε άλλους μύθους παρουσιάζεται ως αντίστοιχος του Άτλαντα.

12-Dr-Jose-Rizal

ΕΙΚΟΝΑ 12: Έτερος ιδιοκτήτης λογαριασμού ο ήρωας της φιλιππινέζικης αντίστασης κατά των Ισπανών Dr Jose Rizal.

Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού Λευκό Βατικανό (White Vatican Account) είναι ο Dr Jose Rizal, ένας εθνικός ήρωας των Φιλιππινών που εκτελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1896 στη Μανίλα από απόσπασμα φιλιππινέζων στρατιωτών του Ισπανικού στρατού, τους οποίους σημάδευε ισπανικό απόσπασμα. Ο Dr Jose Rizal έδινε αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας του από τους Ισπανούς. Ήταν φημισμένος συγγραφέας, ποιητής, δημοσιογράφος και οφθαλμίατρος.
Θα μπορούσα να συνεχίσω για τις ανακρίβειες αυτού του εγγράφου, αλλά στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω την απάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) όταν έλαβε το συγκεκριμένο έγγραφο που τους προώθησα και το αξιολόγησε, μια που σύμφωνα με τους Σώρρα – Λαμπράκη, η τράπεζα αυτή εγγυάται τα καταπιστεύματα.

13-World-Bank-Answer

ΕΙΚΟΝΑ 13: Η απάντηση της παγκόσμιας τράπεζας που επιβεβαιώνει την απάτη και την πλαστότητα του εγγράφου.

Την απάντηση υπογράφει εκ μέρους της Παγκόσμιας Τράπεζας η αντιπροεδρία κατά της διαφθοράς. Το αίτημα που είχε υποβληθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Παγκόσμιας Τράπεζας βρίσκεται εδώ (http://i.imgur.com/xszroiP.jpg) και η απάντηση ακολουθεί:
“Αγαπητέ Ελευθέριε Ρήνο,
φαίνεται ότι το μήνυμα το οποίο έχετε λάβει περιλαμβάνει μια μη εξουσιοδοτημένη και χωρίς έγκριση χρήση του ονόματος της Παγκόσμιας Τράπεζας και είναι μια δόλια απάτη (η Παγκόσμια Τράπεζα δεν εκδίδει αυτό το είδος της επικοινωνίας). Σας καλώ να μην απαντήσετε και να ΜΗΝ στείλετε οποιαδήποτε χρηματικό ποσό ή να παράσχετε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτό το σημείο και μετά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε με αυτό. Λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα”.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
Αυτό δεν είναι το μόνο πλαστό έγγραφο που χρησιμοποιεί η πλευρά Σώρρα. Σε αντίστοιχη επικοινωνία μου με διάφορους οργανισμούς παγκοσμίως έχω επιβεβαιώσει την πλαστότητα και άλλων εγγράφων, τα περισσότερα από τα οποία προμηθεύει στην ομάδα Σώρρα ένα μέλος της από το Λονδίνο που έχει εντρυφήσει σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύει ότι είναι πραγματικές. Πρόκειται για τον Βασίλειο Σωτήρα από τις Σέρρες, ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα που είναι αποδεδειγμένα πλαστά και με τα οποία προσπαθεί η συγκεκριμένη ομάδα να πείσει απλούς πολίτες να ψηφίσουν τους υποψηφίους με τους οποίους έρχεται σε συμφωνία. Από τα έγγραφα που αφορούν το παγκόσμιο καταπίστευμα και τα οποία χρησιμοποιούνται και διανέμονται η πλειοψηφία τους αφορά πλαστά έγγραφα, τα οποία είναι άχρηστα.
Ωστόσο, ο ρόλος μου δεν είναι να “καταδιώξω” οποιονδήποτε. Δημοσιοποιώ το αποτέλεσμα της έρευνας τόσο της δικής μου, όσο και του Γιώργου Γιαλτουρίδη, με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τις αρχές και να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας από τέτοιες απάτες που ταιριάζουν σε τριτοκοσμικές χώρες.


Ολόκληρο το άρθρο του κυρίου Ελευθέριου Ρήνου που πραγματικά αξίζει, μπορείτε να το διαβάσετε στα παρακάτω links

http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/draseis/anakoinoseis/politiki-apateones-tazoun-katapistevmata-ke-vazoun-ipopsifious-dimarchous-na-orkizonte/

http://web.archive.org/web/20150803081314/http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/draseis/anakoinoseis/politiki-apateones-tazoun-katapistevmata-ke-vazoun-ipopsifious-dimarchous-na-orkizonte/

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το πλαστό εγγραφο, έφτασε στα χέρια του πρωθυπουργού σε τηλεοπτική εκπομπή.

https://www.youtube.com/watch?v=snrc1eVHzCk

Όπως θα καταλάβατε ήδη, τα άρθρα που παρουσιάζουν το παραπάνω πλαστό εγγραφο καταρρίπτονται πανηγυρικά. Για να μην πούμε πως είναι για τα πανηγύρια….