Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στην ΠρέβεζαHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στην Πρέβεζα

6 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος  κυκλοφόρησε πολύ στο διαδίκτυο, αν θέλετε να πάρετε μια γεύση δείτε ΕΔΩ , ας δούμε τι λέει το άρθρο από το Star.

Χωρίς τίτλο

 

​Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είχε ως λεζάντα το «όταν η φύση έχει κέφια»!

Ένα εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Αλωνάκι, στην Πρέβεζα… καθώς έκανε την εμφάνιση του ένας υδροστρόβιλος.

050815224749_9586
Αυτού του είδους οι υδροστρόβιλοι είναι ακίνδυνοι και έχουν κύκλο ζωής περίπου 20 λεπτά, ενώ κινούνται αργά, με ταχύτητα ανέμων μικρότερη από 30m/s.

Το είδαμε στο Star.gr


 

Μου αρέσει αυτή η σιγουριά ότι όσοι βρέθηκαν στο Αλωνάκι της Πρέβεζας απόλαυσαν αυτόν τον εντυπωσιακό υδροστρόβιλο.

Το  Star μας  δίνει σαν πηγή το epirusgate.blogspot.gr το οποίο όμως έχει κατεβάσει το άρθρο και μπορείτε να το δείτε μόνο μέσω των προσωρινά αποθηκευμένων σελίδων της google, δείτε αν θέλετε ΕΔΩ

101

Ας πάμε όμως τώρα λίγο πίσω στο χρόνο, στις 11 Ιουλίου του 2013 στη Florida όπου ο ίδιος υδροστρόβιλος είχε κάνει την εμφάνιση του.

http://www.imaging-resource.com/news/2013/07/11/photographer-captures-incredible-image-of-massive-waterspout-towering-over

Χωρίς τίτλο

 

Τώρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, η ο υδροστρόβιλος αυτός να αποφάσισε μετά τη Florida να επισκεφτεί το Αλωνάκι ή κάποιος πήρε τη φωτογραφία και έπλασε μία ιστορία, ποντάρω στο δεύτερο, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, ούτε θα είναι η τελευταία.

Ευχαριστούμε το φίλο αναγνώστη που μας ενημέρωσε.

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής