Τανκς στο Άγιο Όρος. Όχι ακριβώς.

In Αερολογίες - μπούρδες., Διάφορα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης4 Comments

Τανκς λέει στο Άγιο Όρος, αν βέβαια ακόμα υπηρετούσα στα τεθωρακισμένα και με άκουγαν οι αξιωματικοί μου να χρησιμοποιώ τον όρο τανκς θα με περίμενε κάποια ξεγυρισμένη καμπάνα. Από περιέργεια όμως θα ψάξω όλες τις προφητείες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να δω αν υπάρχει προφητεία και για αυτό το συγκλονιστικό γεγονός όπως βλέπουμε από τον τίτλο »Αν είναι δυνατόν Τανκς στο Άγιο Όρος».

 

Ας δούμε το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εχθές το μεσημέρι 5-8-2015 ,προσήλθε στο Άγιο Όρος ένα τανκς .

Βλέποντας λοιπόν με μια ποιο προσεχτική ματιά παρατηρούμε ότι ένα πυροσβεστικό όχημα που προφανώς είναι έτοιμο για αναχώρηση σταματάει και οι δυο οδηγοί μιλάνε όπως θα δείτε στης αποκλειστικές φωτογραφίες του ekklisiaonline.gr και συγκεκριμένα στην πρώτη.

Το είδαμε στο paradrasi.gr


102a

Το άρθρο αυτό είχε ξεκινήσει από το ekklisiaonline.gr το οποίο όμως αργότερα κατέβασε το άρθρο και μπορείτε να το δείτε μόνο μέσω των προσωρινά αποθηκευμένων σελίδων της  google, δείτε ΕΔΩ, μετά δεν ήταν δύσκολο για τα ιστολόγια που αρέσκονται στην αναπαραγωγή δίχως έλεος και έλεγχο να το αναδημοσιεύσουν.

Χωρίς τίτλο

 

Για ποιο λόγο όμως να γράφεις ένα τέτοιο άρθρο αφήνοντας να αιωρούνται διάφορα στον αέρα και να μη δίνεις την ιστορία στη πραγματική της διάσταση;

Στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε κάνα τανκς (5 μέρες φυλακή για τον όρο) με την έννοια που πολλοί την έχουν στο μυαλό τους, πρόκειται για ένα άρμα περισυλλογής, »βόδι» το λέγαμε τότε, το οποίο χρησιμοποιείται για ρυμούλκηση και ανέλκυση και κλήθηκε να ανασύρει ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο είχε πέσει πέρυσι σε χαράδρα.

http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8167:anesiran-pirosvestiko-ohima-apo-haradra-sto-agio-oros-foto-&catid=1&Itemid=5

Χωρίς τίτλο

Προφανώς δεν θα είχε ενδιαφέρον όλη η ιστορία, το »Αν είναι δυνατόν Τανκς στο Άγιο Όρος» πουλάει καλύτερα.

Γιώργος Ζ.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Savvas Varnavas

    ναι φίλε ,σήμερα αυτό,αύριο κάποιο άλλο,μαζεύονται σιγά σιγά για την τελική απόβαση και κατάληψη του Όρους από σκοτεινές δυνάμεις,δεν το έχετε πιάσει?

  • Savvas Varnavas

    δηλαδή δεν θα κάνουν απόβαση οι Γερμανοί με τα πάντσερ?Να β΄γάλω το κράνος μου?

  • BraveLabrador

    Εντάξει, κάποιοι πρέπει να κόψουν την πρωινή…