Ποιοι είμαστε
Αρχική Από το 1996 η είδηση για τον Ασιάτη που προτίμησε να πνιγεί η κόρη του παρά να την αγγίξουν αντρικά χέρια .ΔΙΑΦΟΡΑ

Από το 1996 η είδηση για τον Ασιάτη που προτίμησε να πνιγεί η κόρη του παρά να την αγγίξουν αντρικά χέρια .

12 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Μία είδηση από το παρελθόν παρουσιάζεται σαν είδηση των τελευταίων ημερών, ας τη δούμε….

 

Ένας αχαρακτήριστος Ασιάτης πατέρας, έδειξε τον σκληρό του εαυτό απέναντι στην 20χρονη κόρη του, παρεμποδίζοντας ναυαγοσώστες από το να βοηθήσουν την κοπέλα, γιατί δεν ήθελε να την αγγίξουν ξένα αντρικά χέρια!

Το περιστατικό συνέβη στο Ντουμπάι στις 24 Ιουλίου και ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. 
Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο, τα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία όταν ξαφνικά, μια 20χρονη γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια επειδή πνιγόταν. Υπήρχαν δύο ναυαγοσώστες στην παραλία, που έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα αλλά στάθηκε εμπόδιο o πατέρας, που θεωρούσε ότι αν αυτοί οι άντρες ακουμπούσαν την κόρη του τότε θα την ατίμαζαν. «Αυτή η πεποίθηση του στοίχησε τη ζωή της κόρης του», είπε ο αξιωματούχος.

Aποκάλυψε ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, τραβώντας τους ναυαγοσώστες και εμποδίζοντάς τους από το να πέσουν στο νερό. Χαρακτηριστικά τους είπε, ότι προτιμά να είναι νεκρή η κόρη του, παρά να την αγγίξει ξένος άντρας!  Ο πατέρας συνελήφθη και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

Το είδαμε στο ΣΚΑΙ


Όπως είδαμε στο άρθρο αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στις 24 Ιουλίου και ότι τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, ας δούμε όμως τώρα την ιστορία όπως έχει.

Η ιστορία αυτή είχε δημοσιευτεί στο Emirates 24/7 και επικαλούταν μαρτυρία αξιωματικού της αστυνομίας ο οποίος ανέφερε ότι πράγματι ο πατέρας εμπόδισε τους ναυαγοσώστες να σώσουν τη κόρη του, ο αξιωματικός περιέγραφε ένα από τα περίεργα περιστατικά που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει και δεν έδινε κάποια φρέσκια είδηση.

http://www.theguardian.com/media/mediamonkeyblog/2015/aug/11/mail-online-telegraphs-dubai-drowning?CMP=fb_gu

http://www.emirates247.com/news/emirates/dad-lets-daughter-die-rather-than-be-touched-by-strange-rescuer-2015-08-09-1.599613

Χωρίς τίτλο

 

Το περιστατικό έγινε το μακρινό 1996 όπως δήλωσε η αστυνομία δίχως όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

http://tribune.com.pk/story/936731/dubai-police-say-report-of-man-letting-daughter-drown-from-1996/

Ευχαριστούμε το Μιχάλη, από τους παλαιούς αναγνώστες των ellinika hoaxes, για την ενημέρωση.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής