Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ MCDONALD’S!!!HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ MCDONALD’S!!!

17 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Τίτλοι με κεφαλαία γράμματα και σοκαριστικές φρικτές αποδείξεις, τα ιστολόγια άκρατης αναπαραγωγής και αντιγραφής δίχως έλεος, δεν έχουν να μας πουν κάτι σημαντικό ούτε αυτή την φορά.

ΨΕΥΔΕΣ

 

Το είδαμε στο frappetime.gr  και hellasforce.com

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ… ΦΡΙΚΤΟ… Βρέθηκε Ανθρώπινο Παιδικό Κρέας στα Εργοστάσια των McDonald’s

Καταγραφή4968

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ… Οι επιθεωρητές βρήκαν ανθρώπινο κρέας και κρέας αλόγου στην κατάψυξη του εργοστασίου κρέατος των McDonald’s στην πόλη της Οκλαχόμα. Ανθρώπινο κρέας ανακτήθηκε επίσης σε πολλά φορτηγά που ήταν στο δρόμο για να παραδώσουν μπιφτέκια στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, οι αρχές επιθεώρησαν τα εργοστάσια και εστιατόρια σε όλη τη χώρα και βρήκαν ανθρώπινο κρέας στο 90% των θέσεων. Κρέας αλόγου βρέθηκε στο 65% των θέσεων.

Ο Πράκτορας του FBI Lloyd Harrison είπε στους δημοσιογράφους: «Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με ανθρώπινο κρέας, αλλά με κρέας παιδιού. Τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε όλα τα εργοστάσια των ΗΠΑ και θεωρήθηκαν πάρα πολύ μικρά για να είναι μέρη σώματος ενηλίκων. Αυτό είναι πραγματικά φρικτό».

https://www.youtube.com/watch?v=XpRxzHmeQR8


Δεν έχει καμία σημασία η προέλευση του άρθρου για τα ιστολόγια που αρέσκονται σε κραυγαλέους τίτλους για να τραβήξουν το κλικ του μέσου αφυπνισμένου χρήστη του διαδικτύου ο οποίος είναι πρόθυμος να πιστέψει και να κοινοποιήσει ότι δει μπροστά του και που φαντάζει αληθινό στο μικρόκοσμο του μυαλού του.

Η ιστορία αυτή είχε εμφανιστεί το 2014 και είναι ένα σατιρικό άρθρο που είχε δημοσιευτεί στον ιστότοπο Huzzlers.com.

http://www.snopes.com/media/notnews/humanmeat.asp

Δείτε την ιστορία στην αρχική σατιρική πηγή.

http://huzlers.com/mcdonalds-exposed-for-using-human-meat/

Χωρίς τίτλο

 

Το Huzzlers.com όπως είπα είναι ένας σατιρικός ιστότοπος και είναι κάτι που το ξεκαθαρίζουν και οι ίδιοι, ψιλά γράμματα όμως αυτά θα μου πείτε, σιγά μην ασχοληθούν τα ιστολόγια άκρατης αναπαραγωγής και αντιγραφής να ελέγξουν μια είδηση, δεν έχουν χρόνο, ψάχνουν την επόμενη ΣΟΚαριστική ψευδή είδηση για να τη σερβίρουν στο μέσους αφυπνισμένους χρήστες του διαδικτύου.

Χωρίς τίτλο

Αρθρογράφος - Ερευνητής