Καταρρίπτεται – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ MCDONALD’S!!!

In Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες. by Γιώργος Ζαβοδημητράκης4 Comments

Τίτλοι με κεφαλαία γράμματα και σοκαριστικές φρικτές αποδείξεις, τα ιστολόγια άκρατης αναπαραγωγής και αντιγραφής δίχως έλεος, δεν έχουν να μας πουν κάτι σημαντικό ούτε αυτή την φορά.

 • ΨΕΥΔΕΣ

 

Το είδαμε στο frappetime.gr  και hellasforce.com

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ… ΦΡΙΚΤΟ… Βρέθηκε Ανθρώπινο Παιδικό Κρέας στα Εργοστάσια των McDonald’s

Καταγραφή4968

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ… Οι επιθεωρητές βρήκαν ανθρώπινο κρέας και κρέας αλόγου στην κατάψυξη του εργοστασίου κρέατος των McDonald’s στην πόλη της Οκλαχόμα. Ανθρώπινο κρέας ανακτήθηκε επίσης σε πολλά φορτηγά που ήταν στο δρόμο για να παραδώσουν μπιφτέκια στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, οι αρχές επιθεώρησαν τα εργοστάσια και εστιατόρια σε όλη τη χώρα και βρήκαν ανθρώπινο κρέας στο 90% των θέσεων. Κρέας αλόγου βρέθηκε στο 65% των θέσεων.

Ο Πράκτορας του FBI Lloyd Harrison είπε στους δημοσιογράφους: «Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με ανθρώπινο κρέας, αλλά με κρέας παιδιού. Τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε όλα τα εργοστάσια των ΗΠΑ και θεωρήθηκαν πάρα πολύ μικρά για να είναι μέρη σώματος ενηλίκων. Αυτό είναι πραγματικά φρικτό».


Δεν έχει καμία σημασία η προέλευση του άρθρου για τα ιστολόγια που αρέσκονται σε κραυγαλέους τίτλους για να τραβήξουν το κλικ του μέσου αφυπνισμένου χρήστη του διαδικτύου ο οποίος είναι πρόθυμος να πιστέψει και να κοινοποιήσει ότι δει μπροστά του και που φαντάζει αληθινό στο μικρόκοσμο του μυαλού του.

Η ιστορία αυτή είχε εμφανιστεί το 2014 και είναι ένα σατιρικό άρθρο που είχε δημοσιευτεί στον ιστότοπο Huzzlers.com.

http://www.snopes.com/media/notnews/humanmeat.asp

Δείτε την ιστορία στην αρχική σατιρική πηγή.

http://huzlers.com/mcdonalds-exposed-for-using-human-meat/

Χωρίς τίτλο

 

Το Huzzlers.com όπως είπα είναι ένας σατιρικός ιστότοπος και είναι κάτι που το ξεκαθαρίζουν και οι ίδιοι, ψιλά γράμματα όμως αυτά θα μου πείτε, σιγά μην ασχοληθούν τα ιστολόγια άκρατης αναπαραγωγής και αντιγραφής να ελέγξουν μια είδηση, δεν έχουν χρόνο, ψάχνουν την επόμενη ΣΟΚαριστική ψευδή είδηση για να τη σερβίρουν στο μέσους αφυπνισμένους χρήστες του διαδικτύου.

Χωρίς τίτλο

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • GO

  Την επίσημη πηγή ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

 • John Smith

  Κάθε μέρα μαθαίνεις και από κάτι. Και μετά ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ΦΡΙΚΤΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!

  Καλά που δεν είπαν ότι ιδιοκτήτης των McDonald’s είναι ο Sweeney Todd.

 • babijs

  Να πω την αλήθεια, το μόνο που «χαλάει», και προδίδει, τη φάρσα ειναι μια λέξη: McDonald’s. Αν εγραφαν Goody’s ή Γρηγόρης Μικρογεύματα, θα την πίστευα κι εγώ

 • Να πω την αλήθεια, και αλήθεια να ήταν. Δε θα εντυπωσιαζόμουν