Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΒΟΜΒΑ! Τζιχαντιστής τρομοκράτης περιμένει στην Κω το καράβι για Πειραιά (φωτο)HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – ΒΟΜΒΑ! Τζιχαντιστής τρομοκράτης περιμένει στην Κω το καράβι για Πειραιά (φωτο)

18 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Δεχτήκαμε μηνύματα για το παρακάτω δημοσίευμα το οποίο αναπαράγεται μετά μανίας δίχως έλεγχο, ευχαριστούμε τους αναγνώστες για την ενημέρωση και την επικοινωνία.

Ας το δούμε..

Χωρίς τίτλο

 

Μια είδηση βόμβα αναδημοσιεύει το blog Σίβυλλα από τοπικά σάιτ της Συρίας.

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα (διαβάστε εδώ) ο φονιάς του ισλαμικού κράτους και διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών, ο 30χρονος Laith Al Saleh, στην αριστερά φωτογραφία ποζάρει με το όπλο του κοντά στο Χαλέπι στη Συρία και στη δεξιά ενώ αναμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο από την Κω (το Σάββατο).

Το είδαμε στο tribune.gr 


Έχουμε δηλαδή έναν φονιά τζιχαντιστή στην υπηρεσία του ισλαμικού κράτους να φωτογραφίζεται έτσι σαν να μην τρέχει τίποτα και αυτό είναι λίγο περίεργο, επίσης περίεργο είναι ότι έδωσε και συνέντευξη.

O Laith Al Saleh είναι Σύριος που είχε ηγηθεί ομάδας επαναστατών στον εμφύλιο της Συρίας και ήταν μεταξύ των μεταναστών στη Κω, μάλιστα έχει δώσει και συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων λέει ότι πολέμησε και τη κυβέρνηση και την εξτρεμιστική ομάδα του ισλαμικού κράτους.

”In Syria, Al Qaeda want me, Daesh (the Islamic State extremist group), the government — I fought them all. I don’t care. Some people are afraid. I’m not.”

Όλη την συνέντευξη στην οποία περιγράφει και το πως έφτασε στην Ελλάδα και τη κατάσταση στη Κω μπορείτε να την δείτε στο foxnews.com

http://www.foxnews.com/world/2015/08/17/former-syrian-rebel-leader-joins-exodus-to-europe-fleeing-government-and/

Χωρίς τίτλο

 

Σε αυτή την περίπτωση είδαμε ένα άρθρο που είχε κάνει το FOX για τον Laith Al Saleh όπου φαίνεται ότι είχε πολεμήσει και την ισλαμική εξτρεμιστική ομάδα εκτός της συριακής κυβέρνησης και είναι κάτι που δεν αναγράφεται στο άρθρο που αναπαράγεται από τα ιστολόγια και που έρχεται σε κάποια αντίθεση με τους ισχυρισμούς περί φονιά στην υπηρεσία του ισλαμικού κράτους. Όσον αφορά το θέμα των μεταναστών όμως σαφώς και είναι θέμα που καίει και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με σοβαρότητα.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής