Ποιοι είμαστε
Αρχική Τι συνέβη με τη φωτιά στα κατασχεμένα αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη.ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι συνέβη με τη φωτιά στα κατασχεμένα αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη.

20 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Άλλη μία είδηση που μας έρχεται από τη Μυτιλήνη, ας τη δούμε..

Χωρίς τίτλο

Μεγάλο αριθμό κατασχεμένων αυτοκινήτων και σκαφών, έκαψαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, ομάδα μεταναστών που φιλοξενούνται εκεί.
Τα κατασχεμένα αυτοκίνητα και σκάφη βρίσκονται κοντά στο χώρο όπου κρατούνται οι μετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα μεταναστών, θέλοντας να δείξουν τη δυσφορία τους για τις συνθήκες υγιεινής και κράτησής τους εκεί, πυρπόλησαν τα αυτοκίνητα και τα σκάφη τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Πηγή: lesvosnews.gr

Το είδαμε στο newsit


 

Αυτά έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες στο άρθρο που εμφανίστηκε το μεσημέρι και πιθανόν δεν διασταυρώθηκαν, όμως όντως είχαμε φωτιά στο κέντρο υποδοχής  στη Μυτιλήνη αλλά όχι εσκεμμένη όπως θα δούμε παρακάτω.

Σε δημοσίευμα  στην ιστοσελίδα Τα ΝΕΑgr  σε απογευματινό της άρθρο της για κάποια επεισόδια που έγιναν στη Κω αναφέρεται και στο περιστατικό με τη φωτιά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Μόρια στη Μυτιλήνη.

Στο μεταξύ παρανάλωμα της φωτιάς έγιναν  κατασχεμένες  βάρκες  ενώ ζημιές υπέστησαν και κάποια κατασχεμένα αυτοκίνητα σε χώρο  έξω από το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας στη Μυτιλήνη.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε κατά λάθος ,όταν μετανάστες που έχουν καταφύγει έξω από το χώρο του κέντρου ,προσπάθησαν  χθες το βράδυ   να ζεστάνουν γάλα και φαγητό.

Η φωτιά όμως πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε τέσσερις βάρκες και ένα φουσκωτό που έχουν κατασχεθεί ενώ ζημιές υπέστησαν και κάποια μη λειτουργικά αυτοκίνητα

Δείτε όλο το άρθρο στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5266980/synexizontai-ta-epeisodia-me-metanastes-sthn-kw-kai-thn-mytilhnh/

Βλέπουμε λοιπόν μια ιστορία που είναι διαφορετική από αυτή που δημοσιεύτηκε και αναπαράγεται από το μεσημέρι κάνοντας λόγο για εσκεμμένη πρόκληση φωτιάς. Αυτά ήταν τα νεότερα στοιχεία που μπόρεσα να βρω και όφειλα να τα παρουσιάσω καθώς και για αυτό το θέμα δεχτήκαμε μηνύματα από αναγνώστες τους οποίους και ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής