Οι αεροψεκαστές φορούν με υπερηφάνεια το σήμα TEAMCHEMTRAIL

7

Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με τις αποδείξεις των οπαδών της θεωρίας των αεροψεκασμών. Για να δούμε ακόμη μια φοβερή απόδειξη που ανακάλυψαν…

27301

Τρομερή απόδειξη της ύπαρξης των αεροψεκασμών. Όχι μόνο μας ψεκάζουν και σκορπίζουν το θάνατο στους γονείς τους, στα παιδιά τους, σε όλο τον κόσμο, αλλά φορούν με υπερηφάνεια το σήμα TEAMCHEMTRAIL – SPRAY AND PRAY, και ανεβάζουν φωτογραφίες στη σελίδα Chemtrail Pilots Anonymous.

27301b

Μόνο που στη σελίδα Chemtrail Pilots Anonymous σατιρίζουν τους οπαδούς των αεροψεκασμών που πιστεύουν οτιδήποτε είναι σύμφωνο με την κοσμοθεωρία τους. Μόνο μια ματιά να ρίξεις στις αναρτήσεις τους, θα το καταλάβεις.

27302 27303 27306

Η φωτογραφία είναι πλαστή. Η πραγματική φωτογραφία είναι η παρακάτω από το Great New England Air Show και δημοσιεύτηκε στο thepioneervalley.blogspot.co.uk στις 7 Σεπ.2008.

img_7065

img_7066

Στην πραγματική φωτογραφία παρατηρούμε την ειδική anti-chemtrail φόρμα εργασίας, τα ειδικά anti-chemtrail γυαλιά προστασίας και στο αριστερό χέρι το αντίδοτο των χημικών αεροψεκασμών με άρωμα πράσινο μήλο.

Το σήμα TEAMCHEMTRAIL που χρησιμοποίησαν, μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε, για να κάνει πλάκα στους ψεκασμένους, με 10 δολάρια και ένα αυτοκόλλητο δώρο από την παρακάτω σελίδα.

http://web.archive.org/web/20150826195016/http://teamchemtrail.com/collections/all

27304 27305 27307

Μετά οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών, διαμαρτύρωνται γιατί δεν τους παίρνουν στα σοβαρά…

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Σπύρος Χειρδάρης

  Να είστε καλά ρε παιδιά για πολύ γέλιο λέμε!!!

 • John Smith

  Οι αεροψεκαστές (δηλαδή αυτοί που τα κάνουν όλα στα κρυφά) φορούν ειδικό σήμα για να ξεχωρίζουν, και μετά φωτογραφίζονται μ’ αυτό και ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο facebook. Και αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα. Μάλιστα… Από το 1 ως το 10 πόσο ηλίθιοι παίζει να είναι; (είτε οι πιλότοι που το κάνουν, είτε όσοι πιστεύουν ότι είναι αλήθεια, διαλέγετε και παίρνετε).

  Πέραν αυτού, πόσο σοβαρή πρέπει να είναι η κατάσταση με τους πσεκαζμένους για να μπει κάποιος στον κόπο να φτιάξει ψεύτικο σήμα και να το πουλάει για να τους trollάρει; Αρχίζω και έχω σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το που πάμε σαν ανθρωπότητα…

 • Darth Homer

  μας το παρεχει δωρεαν η υπηρεσια (I.C.A , International Chemtrail Association) μετα απο 10.000 ωρες σε πσεκαστικα αεροσκαφη ή 15.000 ωρες στη συντηρηση πσεκαστικων στη μυστικη βαση της Ανταρκτικης. Αλλα μονο αν εισαι μασωνος 34 βαθμου ή ιλουμινατος με παρουσια σε τουλαχιστον 2 λεσχες μπιλντεμπεργκ και ξερεις απ εξω την γνωστη ομιλια Κισιντζερ!

 • Ρε ellinikahoaxes, μη μου πείτε ότι παραγγείλατε το σήμα 😛

  • Όχι δεν το παραγγείλαμε, αλλά μας έδωσες ιδέα.

   • χεχεχεχε

    btw σκέφτομαι να το παραγγείλω, στην επόμενη πληρωμή.

 • dt

  xaxaxxaax trolling at its finest!