Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι αεροψεκαστές φορούν με υπερηφάνεια το σήμα TEAMCHEMTRAILHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Οι αεροψεκαστές φορούν με υπερηφάνεια το σήμα TEAMCHEMTRAIL

26 Αυγ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με τις αποδείξεις των οπαδών της θεωρίας των αεροψεκασμών. Για να δούμε ακόμη μια φοβερή απόδειξη που ανακάλυψαν…

27301

Τρομερή απόδειξη της ύπαρξης των αεροψεκασμών. Όχι μόνο μας ψεκάζουν και σκορπίζουν το θάνατο στους γονείς τους, στα παιδιά τους, σε όλο τον κόσμο, αλλά φορούν με υπερηφάνεια το σήμα TEAMCHEMTRAIL – SPRAY AND PRAY, και ανεβάζουν φωτογραφίες στη σελίδα Chemtrail Pilots Anonymous.

27301b

Μόνο που στη σελίδα Chemtrail Pilots Anonymous σατιρίζουν τους οπαδούς των αεροψεκασμών που πιστεύουν οτιδήποτε είναι σύμφωνο με την κοσμοθεωρία τους. Μόνο μια ματιά να ρίξεις στις αναρτήσεις τους, θα το καταλάβεις.

27302 27303 27306

Η φωτογραφία είναι πλαστή. Η πραγματική φωτογραφία είναι η παρακάτω από το Great New England Air Show και δημοσιεύτηκε στο thepioneervalley.blogspot.co.uk στις 7 Σεπ.2008.

img_7065

img_7066

Στην πραγματική φωτογραφία παρατηρούμε την ειδική anti-chemtrail φόρμα εργασίας, τα ειδικά anti-chemtrail γυαλιά προστασίας και στο αριστερό χέρι το αντίδοτο των χημικών αεροψεκασμών με άρωμα πράσινο μήλο.

Το σήμα TEAMCHEMTRAIL που χρησιμοποίησαν, μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε, για να κάνει πλάκα στους ψεκασμένους, με 10 δολάρια και ένα αυτοκόλλητο δώρο από την παρακάτω σελίδα.

http://web.archive.org/web/20150826195016/http://teamchemtrail.com/collections/all

27304 27305 27307

Μετά οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών, διαμαρτύρωνται γιατί δεν τους παίρνουν στα σοβαρά…

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.