Καταρρίπτεται – ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ EYROBASKET 2015!!

10

Είναι σχεδόν αναμενόμενο πως σε κάθε πολιτικό,αθλητικό ή κοινωνικό γεγονός θα υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να το συσχετίσουμε με τη μασονία και τα νεφελίμ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σχολιάζουν ακόμα και τη φορά των γραμμών, που υπάρχουν πάνω σε ένα λογότυπο, το οποίο θα αναλύσουμε διεξοδικότερα παρακάτω.

eurobasket-2015


snapshot-350x197

ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ EYROBASKET 2015!!

ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Τα λογία είναι περιττά…….1 εικόνα = 1000 λέξεις………..καθένας ας βγάλει τη δίκη του γνώμη και ας κρίνει μόνος του!

ηφγη-350x197

Υ.Γ Δεν λέω πως έχουν καμιά σχέση η γνωρίζει η Εθνική μας, η και οι άλλες ομάδες…….άλλα σίγουρα κάποιος κρύβεται από πίσω!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το είδαμε εδώ κι εδώ


Το διάβαζα αυτό σήμερα και με έπιασε απλά φρίκη. Αλλά για να μην γίνω εντελώς εριστικός θα προσπαθήσω πρώτα με απτά επιχειρήματα να καταρρίψουμε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς και στη συνέχεια με απλή λογική να ισοπεδώσουμε ό,τι θα έχει απομείνει.

Σύμφωνα λοιπόν με την FIBA το λογότυπο του Eurobasket 2015 συμβολίζει τα 4 γκρουπ (4 χρώματα) στα οποία βρίσκονται οι 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες αγωνίζονται για να καταλήξουν στο κέντρο (την άσπρη αυτή γραμμούλα) η οποία συμβολίζει την κατάκτηση του τίτλου του Eurobasket. Ο μπασκεμπολίστας στη μέση συμβολίζει τον κάθε αθλητή που θριαμβευτικά προσπαθεί και αγωνίζεται για την ομάδα , τους συμπαίκτες αλλά και τους συναθλητές του, σ’ αυτό του τουρνουά. {CF453B92-E536-4536-A059-C3FEDC06573B}Και τώρα ας μιλήσει και η απλή λογική. Δηλαδή γιατί να μην βάλεις και ανάποδο σταυρό άμα θες στο λογότυπο σου; Στον 21ο αιώνα είμαστε και ακόμα υπάρχουν άτομα τα οποία θα σε έστελναν στην πυρρά , επειδή η καλλιτεχνική σου άποψη για ένα πράγμα, μοιάζει «σατανιστική» για τα δικά τους μυαλά! Βλέπω κάτι τέτοια και αναρωτιέμαι, πόσο έλλειψη παιδείας έχουν μερικοί άνθρωποι.  Εδώ μπάλες μπάσκετ υπό ορισμένες οπτικές γωνίες, φαίνεται να έχουν κι αυτές έναν ανάποδο σταυρό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να πάμε και να κάψουμε όλες τις μπάλες μπάσκετ επειδή είναι μασονικές;

basketball

Στη συνέχεια ο συνωμοσιολόγος φίλος μας, μας λέει πως και ο Φρένκι , η μασκότ του τουρνουά είναι μασόνος (καθώς κι εκεί παρατηρείται ο ανάποδος σταυρός). Βέβαια επειδή από ζωγραφική των windows όλοι ξέρουμε, εγώ εκτός από μασόνο τον έκανα να φοράει και γυαλάκια.γυαλακια.νΑυτό δε μοιάζει και τόσο μασονικό έτσι;

Τέλος θα επισημάνω ξανά αυτό που είπα και λίγο πιο πάνω. Δεν γίνεται στον 21ο αιώνα να υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν με τέτοια μεσαιωνική αυστηρότητα κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και πάνω σε ένα απλό έργο τέχνης. Πραγματικά φοβάσαι μην αποκτήσουν ποτέ υπερβολική δύναμη τέτοια άτομα και αρχίσουν να σε στέλνουν στην ιερά εξέταση. Λογοκρισία και πάντα ό,τι κάνεις, ακόμα κι αν οι προθέσεις σου είναι εντελώς διαφορετικές, να συμβαδίζεις πάντα με τον κύριο συνωμοσιολόγο αρθρογράφο του ίντερνετ.

Προσωπική μου συμβουλή; Εάν θεωρείτε πως μας ψεκάζουν, ή πως όλα προέρχονται από τους μασόνους ή τους αλουμινάτους, μην βγαίνετε καν από τα σπίτια σας. Θα κάνετε καλό και για σας, αλλά πολύ περισσότερο και για τον υπόλοιπο λογικό κόσμο.

Σπύρος Α.

 

 • paraxenos

  Θα το θέσω λίγο διαφορετικά. Παρακολουθώ την προσπάθειά σας αλλά κάπου πρέπει να υπάρχουν όρια. Το να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδομήσεις οποιαδήποτε βλακεία ποστάρει ο κάθε ψυχοπαθής δεν τιμά τα hoaxes. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι. Και στο κάτω κάτω, αν θέλει ο κάθε γελοίος να βλέπει ανάποδους σταυρούς στις μπάλες του μπάσκετ ή οπουδήποτε αλλού, είναι δικαίωμά του. Από τη στιγμή όμως που ασχολείστε μαζί του, του δίνετε αξία. Το αποτέλεσμα είναι να αναπτύσσεται μια συζήτηση περί θρησκείας, χριστιανισμού και άλλων άσχετων με το θέμα πραγμάτων. Προσοχή μην χάσουμε το δάσος!

 • Δε εμένα μοιάζει με τη μάσκα του Spiderman, απλώς έχει ένα μπλε και ένα κίτρινο μάτι.

 • protagoras333

  Και εντάξει μπορεί και ο αρθρογράφος να μην αγχώνεται γιά αυτόν που δημιούργησε το βίντεο δεν σημαίνει ότι εάν «είχε μεγάλη δύναμή» ως «θρησκευόμενος» ή κάποιοι σαν αυτόν, θα έκανε κακό στον κόσμο κτλ.! τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν παρατήρησα να γράφει και να λέει κάτι τέτοιο. Το ίδιο θα πρέπει να πούμε και να γράψουμε και γιά έναν φανατικό άθεο εάν είχε «μεγάλη δύναμη» πόσο κακό θα έκανε στον κόσμο.
  Απόδειξη; Δείτε πόσα εκατομμύρια δολοφονίες κάνανε οι άθεοι με τα αθεϊστικά καθεστώτα τους σε όλο τον κόσμο

  Ο χειρότερος όλων των εποχών δολοφόνος ο Μάο Τσε Τούνγκ (Κίνα)
  σκότωσε 60 εκατομμύρια ανθρώπους, ο δεύτερος χειρότερος όλων των εποχών
  δολοφόνος ο Στάλιν (πρώην σοβιετική ένωση) σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, ο
  χίτλερ 30 εκατ., Πολ Πότ (καμπότζη) 1,7 εκατομύρια, Kim Il Sung (βόρειο κορέα)
  1,6 εκατομμύρια, Μενγκίστου Χαϊλέ Μαριάμ (αιθιοπία) 1,6 εκατομμύρια, Γιόσιπ
  Μπροζ Τίτο (γιουγκοσλαβία) σκότωσε 550.000 ανθρώπους, Χο Τσι Μινχ (βόρειο
  βιετναμ) σκότωσε 200.000, κτλ. κτλ. κτλ.

  Δικαίως είχε πεί και ο Ντοστογιέφσκι «χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται» ! (ακόμα και οι δολοφονίες κτλ.)

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ, ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  http://translate.google.gr/translate?hl=el&ie=UTF8&prev=_t&sl=en&tl=el&u=http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html#submit

  • Peter O’Maley

   Stalin was a theologian, and Hitler was a Christian promoting his own version of Christian belief and biblical interpretation. The Catholic Church exterminated large amounts of people thanks to their beliefs. Religious and non religious ideology above reason is the issue at stake here. Furthermore, there is no evidence to suggest religiosity improves morality, not even in so called orthodox Christian countries. Beyond this, the evidence that has come to the forefront today showing a God of the gaps set of arguments religious people have to resort to keep their myths is the reason why 96% of scientists today are either agnostics or atheists and certainly all of them skeptics. And that includes Einstein who was a pantheist (which means atheist with a reference for nature). But there is no evidence of hatred on their side. On the contrary, the religious wars,going on right now in the west have their base on revelations of God either by Protestant politicians like Bush who claimed he was talking for God, or by Moslems who promote hatred and death with their despicable religion. All you have, including the ability to write it these forums, is the result of science. Not of faith.

 • protagoras333

  Ακόμα και οι περισσότεροι Χριστιανοί σίγουρα δεν θα πεισθούν από το βίντεο αυτό που έφτιαξε.
  Εκτός στο ότι το δεύτερο σκίτσο καθόλου δεν έχει ανάποδο σταυρό, το πρώτο σκίτσο και δεν φαίνεται να έχει ανάποδο σταυρό και θα μπορούσε να το παρομοιάσει κάποιος σαν ένα ξίφος, έτσι σαν να μοιάζει !
  Εκτός το ότι θα μπορούσε και άθελα του τυχαία να το σχεδίασε ο σκιτσογράφος και πάλι έτσι να ήτανε ο ανάποδος σταυρός (όταν δεν απεικονίζει τον εσταυρωμένο Χριστό ας πούμε), δεν σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Γιατί ακόμα και ιστορικά ο απόστολος Πέτρος σταυρώθηκε ανάποδα και υπάρχουν και σχέδια με ανάποδους σταυρούς που συμβολίζουν το σταυρό του αποστόλου Πέτρου!

  • John Smith

   Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα άρθρα δίνουν μια τελείως λανθασμένη εικόνα για την Εκκλησία και τη διδασκαλία της σε όσους δεν γνωρίζουν. Επίσης δίνουν τροφή σε όσους θέλουν να κατηγορήσουν την Εκκλησία για «μεσαίωνα», καθώς κανείς δεν θα λάβει υπόψη του ότι οι απόψεις αυτές δεν προέρχονται από την Εκκλησία αλλά από άτομα με ακραίες θέσεις.