Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Φωτογραφίες για το πως στήθηκε το ψεύτικο σκηνικό της προσελήνωσης των ΗΠΑ στο φεγγάρι!HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – Φωτογραφίες για το πως στήθηκε το ψεύτικο σκηνικό της προσελήνωσης των ΗΠΑ στο φεγγάρι!

11 Σεπ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Άλλη μία ιστορία για το ότι η προσελήνωση δεν συνέβη ποτέ και αυτή η συνωμοσιολογική ιστορία όμως είναι τελείως ανυπόστατη, ας τη δούμε.

usa-fegari

 

20 Ιουλίου του 1969 όλος ο κόσμος ήταν κολλημένος στην τηλεόραση για να δει τις εικόνες της πρώτης προσσελήνωσης.

Τι και αν ήταν όλα ψεύτικα; Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για να τεκμηριώσουν τη θεωρία της συνωμοσίας.

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία έχουν αυξηθεί και πιστεύουν ότι όλα ήταν μια επινόηση των Ηνωμένων Πολιτειών για να αποδείξουν την υπεροχή τους έναντι της Σοβιετικής Ένωσης.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 20% των Αμερικανών πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προσγειώθηκαν στο φεγγάρι εκείνο το έτος.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα στοιχεία που προτείνονται ότι κατά τη διάρκεια του έτους 1969, το γεγονός της πρώτης προσγείωσης στο φεγγάρι, ήταν στην πραγματικότητα μια φάρσα παγκοσμίων διαστάσεων.

Το είδαμε στο www.defencenet.gr

farsa2

farsa3

farsa4

 

farsa6

farsa7

farsa8

farsa9

farsa10

farsa11

farsa12


 

Οι συνωμοσιολόγοι αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να προσπαθήσουν να πείσουν το κόσμο ότι οι φαντασιόπληκτοι ισχυρισμοί τους είναι αληθινοί. Ακόμα αναρωτιούνται γιατί δεν ξαναπήγαν στη σελήνη ενώ η αλήθεια είναι ότι πήγαν, προφανώς αγνοούν τις αποστολές Apollo  12, 14, 15, 16, 17, πήγαν δηλαδή άλλες 5 φορές εκτός της περίφημης πρώτης προσελήνωσης με την αποστολή Apollo 11. Ακόμα και οι Ρώσοι την εποχή εκείνη δεν διαμαρτυρήθηκαν που θα είχαν κάθε λόγο για να διαμαρτυρηθούν καθώς η μάχη για τη κατάκτηση του διαστήματος παιζόταν μεταξύ αυτών και των Αμερικάνων.

Η τέχνη της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας είναι βασικό προσόν στη συνωμοσιολογία, έτσι έκαναν και τώρα, πήραν πραγματικές φωτογραφίες αποκρύπτοντας την προέλευση τους και της χρησιμοποίησαν για να πείσουν για τις ανόητες φαντασιόπληκτες ιστορίες τους.

Η αλήθεια είναι ότι η Nasa έκανε τρελά πράγματα για να εκπαιδεύσει τους αστροναύτες των αποστολών του προγράμματος Apollo, ένα από αυτά ήταν να ανατινάξουν μια έκταση στην Αριζόνα για να αναπαραστήσουν την επιφάνεια της σελήνης.

http://www.lpi.usra.edu/science/kring/lunar_exploration/CinderLakesCraterField.pdf

http://www.theatlantic.com/technology/archive/2013/01/when-we-blew-up-arizona-to-simulate-the-moon/267456/

Χωρίς τίτλο

 

Χωρίς τίτλο

 

Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το U.S. Geological Survey. Μπείτε στο παρακάτω σύνδεσμο ανοίξτε τα επισυναπτόμενα pdf και θα δείτε και πολλές ακόμα από την εκπαίδευση των αστροναυτών.

http://pubs.usgs.gov/of/2005/1190/

Χωρίς τίτλο

 

Χωρίς τίτλο

 

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής