Ποιοι είμαστε
Αρχική Η ψεύτικη φωτογραφία με το σταυρό στο λαρύγγι της γυναίκαςHOAXES FAKE NEWS

Η ψεύτικη φωτογραφία με το σταυρό στο λαρύγγι της γυναίκας

16 Σεπ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

12030749_941955805850730_1658168192_nΕπανακυκλοφόρησε απ ότι φαίνεται (αφού πολλοί φίλοι μας στέλνουν μήνυμα αν είναι αλήθεια ή ψέμα) η παραπάνω φωτογραφία, η οποία “εμπλουτίστηκε” με συνθήματα της εποχής

Η “εισαγωγή” της στην Ελλάδα εντοπίζεται μέσα στο 2012  (σε άλλες χώρες κυκλοφορούσε από το 2010) στα γνωστά μας ιστολογία, σαν δήθεν είδηση για μια γυναίκα που της έχωσαν ένα μεγάλο σταυρό στο λαρύγγι. Η είδηση συνοδευόταν από μια φρικιαστική φωτογραφία.

Πραγματικά δεν έχω ιδέα αν η είδηση ήταν αληθινή ή ψεύτικη. Η φωτογραφία όμως σας διαβεβαιώ ότι είναι “μαϊμού”.

remy-couture-voir-small

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω το 2007 και είναι δημιούργημα του Rémy Couture, που δουλειά του είναι η κατασκευή ειδικών εφέ, τρόμου. Ο συγκεκριμένος κύριος διάβασα πως έχει απασχολήσει μερικές φορές τις “αρχές”, έχοντας συλληφθεί κατά το παρελθόν και ακόμη “τρέχει” σε αίθουσες δικαστηρίων με την κατηγορία της διαφθοράς των ηθών, επειδή κατασκευάζει τόσο φρικιαστικές σκηνές που σοκάρουν πραγματικά.

2fedc3ff45ca39b3a532ba1f19c542cdΗ συγκεκριμένη σκηνή του “έργου” του ονομάζεται «Exorcist» και είναι μέρος ενός βίντεο με την ονομασία «Inner Depravity» .

crucifix

Στην πραγματικότητα η φωτογραφία είναι λίγο μεγαλύτερη , αλλά αυτοί που τη χρησιμοποίησαν για τους δικούς σκοπούς, έκοψαν το κάτω μέρος για να μη φαίνεται το copyright.

Exorcist_by_InnerDepravity

Μπορείτε να τη βρείτε  ΕΔΩ

2Ολόκληρη την ταινία μπορείτε να την δείτε παρακάτω. Προσοχή όμως γιατί υπάρχουν πολλές φρικιαστικές και αποκρουστικές σκηνές.

https://www.youtube.com/watch?v=A8dy63m13bk

Πηγή/πληροφορίες: deskeftomai

Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν, μπορείτε να βρείτε το σχετικό άρθρο εδώ:

Ο θρησκευτικός φανατισμός, πίσω από μια πλαστή φωτογραφία.

Γιώργος Γ – antichainletter