Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – “ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ICLCJ) ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ JORGE BERGOGLIO)”HOAXES FAKE NEWS ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται – “ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ICLCJ) ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ JORGE BERGOGLIO)”

28 Σεπ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Ένα κατα φαντασίαν δικαστήριο και ο πάπας και έτοιμο ακόμα ένα ανυπόστατο άρθρο, ας το δούμε.

Χωρίς τίτλο

 

Παρόμοιο ένταλμα εξεδόθη εναντίον του Πάπα Βενέδικτου και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση..

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο κατά κόσμον Bergoglio, κρίθηκε ένοχος από το εν λόγω Δικαστήριο για διάπραξη, συνδρομή ή υποκίνηση, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορίας παιδιών, και καταδικάστηκε ερήμην σε είκοσι πέντε χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με πηγή στην Ιντερπόλ στις Βρυξέλλες, αντίγραφο του εντάλματος σύλληψης παραδόθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ με ειδικό ταχυδρομείο την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, μαζί με επίσημο αίτημα προς την Αμερικανική κυβέρνηση να συμμορφωθεί με τους όρους του εντάλματος σύλληψης και κράτησης του δράστη, φέρων το όνομα Jorge Bergoglio.

Η έκδοση παρόμοιου εντάλματος στις αρχές Φεβρουαρίου 2013, ανάγκασε τον πρώην Πάπα Βενέδικτο σε ξαφνική παραίτηση, ο οποίος ομοίως καταδικάστηκε από το ICLCJ κατά τον ίδιο μήνα.

– “Ο Jorge Bergoglio είναι δεόντως καταδικασμένος εγκληματίας, και το ένταλμα του ICLCJ φέρει μαζί του την ισχύ του Διεθνούς Δικαίου. Αγνοώντας το ένταλμα οι ΗΠΑ, δικαιολογημένα δυνατόν να κατηγορηθούν για παροχή βοήθειας και υπόθαλψης σε καταζητούμενο εγκληματία”.

Πηγή:
Nicos Kastanias
itccs.org

Το είδαμε στο ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ


 

Τι λες τώρα; Διεθνές ένταλμα σύλληψης για το πάπα και τα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα;

Βασικά δεν υπάρχει ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ICLCJ), η λύση βρίσκεται στην ιστοσελίδα που επικαλείται σαν πηγή το άρθρο, την itccs.org, της οποίας ο διαχειριστής ο Kenin D. Anet καθαιρέθηκε από το αξίωμα του ιερέα στο Καναδά για παρατυπίες και πλέον προσπαθεί να μιμηθεί διεθνείς οργανισμούς εκδίδοντας κατά φαντασίαν εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ άλλων έχει διακηρύξει τη διάλυση του Καναδά και του έδωσε την ονομασία Republic of Kanata, σαν να μην έφτανε αυτό διακήρυξε και τη διάλυση της Μ.Βρετανίας.

http://rationalwiki.org/wiki/International_Tribunal_into_Crimes_of_Church_and_State#cite_note-1

http://www.bc.united-church.ca/content/formal-hearing-panel-decision

http://www.donotlink.com/gtvf

Η ιστοσελίδα του σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαστήριο αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τα ιστολόγια που το αναπαράγουν.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής