Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Ρώσοι πυρπόλησαν αυτοκινητοπομπή με κλεμμένο πετρέλαιοHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Ρώσοι πυρπόλησαν αυτοκινητοπομπή με κλεμμένο πετρέλαιο

6 Οκτ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Κυκλοφόρησε στο facebook και αναπαράγουν διάφορα blogs, μια φωτογραφία με τον ισχυρισμό πως ρώσοι πυρπόλησαν αυτοκινητοπομπή του isis με κλεμμένο πετρέλαιο.

29702


 

Tα νεοταξικα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ… ΡΩΣΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΜΠΗ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ..

29702

Ήταν αυτοκίνητο πομπή του ISIS με κλεμμένο πετρέλαιο από την Συρία, με κατεύθυνση την Τουρκία ….
Μα οι ρωσοι πιλότοι το πυρπόλησαν σαν νέοι Καναρηδες…. Να γιατί καίγονται να σταματήσουν τους Ρώσους Τούρκοι – Αμερικάνοι και μετριοπαθείς Ισλαμοφασιτες της Σαουδικής Αραβίας…
Για να μην τρώμε ότι κουτόχορτο πάνε να μας ταΐσουν τα νεοταξικα ΜΜΕ !!!!

29703

Το είδαμε στο oparlapipasellaniapilithesecretrealtruthhellas-now


Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Η φωτογραφία είναι από 2011 στο όπου ένοπλοι με μοτοσικλέτες έβαλαν φωτιά σε 19 βυτιοφόρα φορτηγά που μετέφεραν καύσιμα για της δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο γειτονικό Αφγανιστάν.

29704telegraph.co.uk

mexico.cnn.com

Αυτά παθαίνεις όταν αναπαραγάγεις οτιδήποτε δεις στο facebook. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια παλιά φωτογραφία και να γράψει μια φανταστική ιστορία. Αν βάλει και λίγη “νέα τάξη πραγμάτων”, έδεσε το γλυκό.

29701

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.